Energienieuws ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Deze intense zomer brengt einde en nieuw begin zeer dicht bij elkaar.

Je beseft steeds duidelijker wat er aan afsluiting toe is, welke lang gekoesterde overtuigingen eigenlijk niet meer gelden, welke plaatsen, mensen of groepen uit je leven aan het verdwijnen zijn.

En je beseft steeds duidelijker wat er aan het groeien is in je leven, welke nieuwe visie zich aan het ontwikkelen is, welke plaatsen, mensen of groepen steeds meer deel lijken te gaan uitmaken van je leven.

Dat gemengd met een behoorlijke portie "wachten', geduld, uithoudings- en doorzettingsvermogen die van je wordt gevraagd om de kosmische timing te respecteren, maakt dat het soms kan aanvoelen als een rollercoaster, en dat je als je even niet oplet heel snel uit je centrum kan raken - waardoor emoties vrij spel hebben, je snel wordt meegesleurd in allerlei drama's om je heen, en je denken warrig wordt. Toch best zoveel mogelijk ruimte en tijd voor jezelf proberen te maken, zodat je opnieuw het 'oog van de storm', die kalme plek diep in jezelf kan bereiken. Maar evenzeer de durf hebben om anderen op te zoeken met wie je kan delen, met wie je plezier kan maken, met wie je veilig jezelf kan zijn - zonder jezelf steeds maar te hoeven verantwoorden of verklaren. Ook in deze intense tijd kan het leven echt mooi zijn. Misschien besef je dit steeds dieper tussen alle uitdagingen in.

Voor wie gevoelig is aan energie: dit is geen kleine shift, die waar we nu al een tijdje aan het doorgaan zijn; is uitputtend zelfs. Moeilijk in - of doorslapen, honger, piepende of fluitende oren, griepachtige symptomen, gevoel van zwakte, sterke stroming in zenuwstelsel, pulsering in pijnappelklier en hypofyse, emotionaliteit, diepe vermoeidheid, - laten we hopen dat het tegen eind deze week wat tot rust komt allemaal. Veel water en extra rust helpen zeker. En heb je hier helemaal geen last van, des te beter voor jou, geniet daar dan maar van!

Fran Tielemans
www.maitreya.be


Wil jij worden begeleid bij het omgaan met en aanwezig blijven bij diepe gevoelens? 

Zodat je ervaart hoe je deze gevoelens kan omarmen en welkom heten, doorvoelen en door je heen laten stromen, in plaats van in je hoofd te gaan, je af te sluiten of op een andere manier 'weg' te gaan?

In de audio opname "Overgave en laten stromen van energie" van Lea van der Eem, word je op zachte, maar duidelijke wijze, begeleid om meer aanwezig te zijn in je lichaam. Je wordt aan de hand genomen om ruimte te maken, je te openen en aanwezig te blijven, zodat alles in jou er mag zijn. Daardoor ontspan je en kan de energie die eerder zo vastzat, weer gaan stromen.

Je kan deze opname met korting bestellen en betaalt nu € 11,- i.p.v. € 15,-. Je ontvangt hem direct na je bestelling.


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.