Versmelt met het veld ♥ Lee Carroll channelt Kryon ♥ Lichtwerkers Nederland

Gegroet lieve mensen, ik ben Kryon van de magnetische dienst.

We hebben het hier over een veld dat jij hebt en daar zijn verschillende namen voor. Sommigen noemen het de Merkabah.

Er is een menselijk veld van bewustzijn waarvan sommige zeggen dat het uniek spiritueel is, anderen zeggen dat het simpelweg het voertuig is waar de mens in rijdt, wat multidimensionaal is.

De consensus is dat jullie dit allemaal hebben en dat klopt.

Ik ga hier iets anders presenteren; in physics wordt er een gigantische energie gecreëerd als één veld het andere veld raakt. Dit kan je zien met zwaartekracht, met de heliosfeer van de zon met de aarde, dit is algemeen bekend. En hier zit een mens met een veld. Is het mogelijk dat het veld om je heen, wat je niet kunt zien genaamd lucht of the ether, ook een multidimensionaliteit met zich meebrengt en dat dit is verandert sinds 2012?

Denk je dat het mogelijk is in een oudere energie waar duisternis de overhand had en meer invloed had, dat het heilige veld waar we het hier over hebben, lang niet zo effectief was als dat het vandaag de dag is? Ik heb je nu net een waarheid gegeven. Laten we die nog even doornemen zodat je de volgende fase kunt begrijpen. 

In deze nieuwe energie sinds 2012 wordt de sluier in toenemende mate dunner. Het staat een energie toe die we 'het Veld' noemen; een coherente multidimensionaliteit die overal om je heen is.

Het duwt je niet en laat je niets zien, maar het is daar om ontdekt te worden. Lieve mensen, dit betekent dat ieder mens die dat wilt met de vrije wil het kan aanraken, erin kan ontwaken, zich erop kan aansluiten, om ervan te leren, om het te zien op iedere manier die je wenst en zeggen: “Wat dit ook mag zijn, ik vind het fijn.”

Ik wil je dit laten zien op een praktische manier aan wie hier tegenover mij zit, wie hier luistert en wie hier leest. Iedere keer als we dit soort ontmoetingen hebben wordt er gevraagd of iedereen die hier voor de eerste keer is zijn hand wilt opsteken. 

Dit is meestal 20% van de groep, die niet eerder bij een Kryon channeling zijn geweest. Als je deze mensen vraagt: “Wat is de reden dat je hier bent?” Zeggen ze: ”Ik heb ergens een channeling gevonden en deze beluisterd of gelezen.”

Lieve mensen, hier gaat het om; er was iets dat jou ertoe bracht te luisteren of te lezen, naar iets waarvan velen vinden dat het niet hedendaags is, te vreemd, te raar, en deze mensen zijn te slim om hiernaar te kunnen kijken. En daar ben jij, die hiernaar luistert of dit leest.

Er moet iets zijn gebeurd om je zo ver te krijgen dat je zei: ”Ik kan op zijn minst even luisteren of lezen.” Toen gebeurde er nog iets, jij gaf toestemming door te luisteren of te lezen om waarheid te kunnen ontvangen. 

Hierdoor ben je iets gaan zien want de puurheid van compassie en liefde kan je niet faken, het is hier om te zien en te ervaren en om te voelen. Het stelt het hart gerust met informatie die tegen je zegt: “Alle dingen die je al vermoedde via jouw innate, sinds je hier bent, kunnen correct zijn. Ze kunnen tegengesteld zijn aan wat je verteld is over de Creatieve Bron, God, De Bron of Spirit en het vraagt je om de waarheid te voelen. Er is geen evangelie in dit alles. Er is niets om je bij aan te sluiten. Er is niets om te lezen. Er is geen profeet om te volgen.

Het zegt simpelweg dit: “Hoe voel jij jezelf over wat je hoort/leest.”

Het veld dat de Merkabah doorkruist is fris en het is nieuw. Voor de eerste keer zijn er zovelen die het beginnen te voelen en te kennen als waarheid. Er valt iets voor te zeggen dat waarheid zijn hoogste niveau zoekt, maar er lijkt iets anders aan dat hand dat zegt: “De dingen zijn anders.” Jouw innate is anders gaan reageren sinds het jaar 2012, als dat het ooit tevoren heeft gedaan. Jouw innate, de dingen die je intuïtief wist toen je hier kwam, zijn daar geplaatst door de Schepper, zodat als jij ernaar kijkt, het begint te vibreren. 

Er zijn zovelen die dit horen en lezen die deze vibratie hebben ervaren en intuïtief wisten dat ze er meer van wilden. Ze waren aangetrokken door een waarheid die prachtig is over hunzelf. Geen doctrine, niets om te volgen, geen procedure, geen regels, alleen waarheid. Des te meer ze luisterden of lazen des te meer ze zich realiseerde dat deze dingen geen trucje zijn maar horen bij de innate in hunzelf en voelde zich waardig. Ze wisten dat er familie in de buurt is en dat is wat de meeste mensen hier brengt.

Ik wil graag vertellen aan degene die dit voor het eerst lezen en het gevoel hebben dat er hier iets klopt, dat ze niet alleen zijn.

Honderdduizenden worden wakker in een waarheid die niet inhoudt dat ze zich ergens bij aansluiten, behalve een hoger bewustzijn van het menselijke ras. Ze sluiten zich aan bij een evolutie die een revolutie zal worden van het bewustzijn, wat eist dat er dingen gebeuren die de mensen hier niet kunnen geloven.

Het eist integriteit in de politiek.

Het eist integriteit in de wetenschap.

Het eist openbaarheid en transparantie en compassie.

Het eist integriteit daar waar het voor generaties niet is geweest.

Als jij het nieuws kijkt dan kun je zien dat dit proces is begonnen. 

Dit alles zit in dit nieuwe veld. Noem het zoals je dat wilt; een coherentie van compassie dat zich met jou kruist als je ernaar wenst te kijken. Het zal je nooit duwen omdat je een vrije wil hebt lieve mensen, je zal moeten willen kijken. Ik ga dit voorbeeld nogmaals gebruiken en nogmaals en nogmaals. 

30 jaar geleden toen mijn partner (Lee Carroll die Kryon channelt) in de stoel ging zitten, maakte hij een verklaring, als de praktische persoon die hij was, niet geïnteresseerd te zijn in deze esoterie, iemand die weg zou rennen van metafysica, is hoe hij was. Voor hij ging zitten in de stoel zei hij: “Kryon als je daar bent, laat het me zien!” Hij wist het niet op dat moment, maar hij had de deur geopend en toestemming gegeven om het te laten zien.

Dat is alles wat er nodig is. Hij keek.

Hier is de belofte aan iedereen die wilt kijken met integriteit en het menen; zij zullen antwoorden krijgen.

Je zult dingen te zien krijgen die je niet had verwacht en die zullen prachtig zijn. Er is geen keerzijde aan de liefde van God. Er is geen bijwerking buiten gezondheid en plezier, die er voor jou zouden kunnen zijn om te voelen.

Te goed om waar te zijn? Ik daag je uit; VRAAG of het oké is om te kijken. Als je eenmaal hebt gevraagd om meer te weten, zelfs als je bereidt bent de deur dicht te gooien omdat je het niet tof vindt. Ik vertel je, als je vraagt dan stromen deze dingen. Wat zijn deze dingen? Dat zal ik je vertellen. Afhankelijk van wie je bent en waarin je geïnteresseerd bent en je leven en je Akash, maakt Spirit handgemaakte synchroniciteit voor jou om je te laten zien en te laten zien en te laten zien.

Soms vind je deze channelings niet leuk en gooi je de deur dicht en zeg je dat je niet geïnteresseerd bent. Dan ontdek je dat de synchroniciteit keer op keer het aan je laat zien. Dan ben je op een vreemde plaats, misschien op werk of in de trein en dan ontmoet je iemand die aan je vraagt: “Ken jij Kryon?” En dan zeg jij: “Wat zeg je daar?” “Heb je naar de Youtube geluisterd of wat gelezen, ken je de naam?” En je zult het niet geloven. 

Het is niets om te volgen, geen religie, geen profeet, het is prachtige informatie over jou. Je hebt de deur geopend voor jou. Daar gaat het om.

En dan kom je erachter wie je bent en wie je was en mogelijk waarom je hier bent en dan valt het samen met zoveel dingen om je heen waardoor je zeker weet dat het geen toeval is en dan kijk je. Zo begint het. Ik komt terug. Ik ben Kryon, verliefd op de mensheid en zo is het.

Kryon gechanneld door Lee Carroll
www.menus.kryon.com

Vertaling: Davy Diekstra
www.lichtwerkersnederland.nl


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.