Als je Hoger Zelf het donkere tunnel mechanisme gebruikt ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Er is veel kans dat je je afgelopen weken in meerdere of mindere mate hebt gevoeld alsof je mentaal, emotioneel of fysiek (zelfs spiritueel) in een donkere tunnel liep.

De donkere tunnel is een mechanisme dat je Hoger Zelf gebruikt wanneer je emotioneel, mentaal of fysiek verandering dient aan te brengen, maar daar vanuit het ego niet toe bereid bent.

En dan creëer je zelf een scenario waarbij je je als het ware in een donkere kamer bevindt en alleen nog je 'demonen' ziet - die stukken in je denken, emoties of gedragspatronen die niét goed voor je zijn, die je tegenhouden om harmonie te leven, die je belemmeren om vooruit te gaan.

Tot je ego eindelijk aanvaardt wat er mag gezien of gedaan worden, en er verandering plaats vindt. En dan begint het 'licht' te schijnen en is het einde van je tunnel (een soort innerlijke quarantaineperiode) in zicht, en kan je herademen. De komende weken kunnen weken zijn van herademing, wanneer je erin geslaagd bent door je eigen muur te breken en je eigen drempels over te gaan. En dat kan veel opluchting meebrengen, en eindelijk opnieuw stroming. En daar zijn we allen aan toe.

Fran Tielemans
www.maitreya.be

Het universum wil niets liever dan dat jij je op steeds dieper niveau met jezelf verbindt en van daaruit gaat leven. Zij zal jou hierbij op alle mogelijke manieren ondersteunen en je de bevestiging geven dat het goed is wat je doet.

Wil jij voelen hoe je de oude energie van moeten en hard werken loslaat, zodat je kan ontspannen, je over kan geven, de verbinding met jezelf kan verdiepen en weer in jouw natuurlijke stroom komt?

Zodat jouw te nemen acties en stappen voorwaarts vanzelf gaan, niet vanuit moeten en hard werken (wat energie kost), maar vanuit plezier, gemak en verbinding met jezelf (wat energie geeft)?

Dan is de audio opname ‘Overgave en laten stromen van energie' van Lea van der Eem, waarschijnlijk iets voor jou.

Op deze opname ontvang je korting tot en met eind juli. De bijdrage is dan € 11,- i.p.v. € 15,-.


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.