Volle maan en maansverduistering 16 juli 2019 ♥ Petra Stam ♥ Lichtwerkers Nederland

23:39 uur

Tijdens de periode van de Graanmaan draait het om de eerste oogst, vooral de graanoogst. De volle Graanmaan luidt een periode van overvloed in. De Aarde toont en deelt haar eerste giften, allemaal producten waarvan wij leven. Wees dankbaar, ga respectvol om met de Aarde en wees tegelijk goed voor je eigen natuur. Sta in deze tijd stil bij je bestemming. Waarvoor heb je je ingezet en hoe ben je gegroeid? Wat heb je (al) bereikt?

Door eerlijk naar de oorzaken en gevolgen in je eigen leven te kijken, krijg je zicht op goede en minder handige acties en strategieën. Is er een doel dat je wilt bijstellen? Wat wil of kun je beter anders aanpakken om een ander resultaat te behalen? Stuur bewust mee aan je bestemming, neem je lot zo veel mogelijk in eigen handen. Wij zijn niet statisch, maar kunnen onszelf aanpassen of verbeteren. Geef dus de innerlijke magiër de ruimte. Het thema hierbij is ‘overvloed en bestemming’.

Op een zonsverduistering volgt altijd een maansverduistering. De zonsverduistering van 2 juli startte een cyclus met nieuwe mogelijkheden om jezelf opnieuw te definiëren. De uitdagingen daarop beginnen vlak voordat de Maan vol is: dan staat ze op een punt dat de Diamant heet, de plek waar je je uitgedaagd voelt, keuzes moet maken en jezelf moet gaan slijpen om als het ware van koolstof in een diamant te veranderen. Juist hierdoor ga je vorm-geven aan en verwezenlijken wat jou ziels-dierbaar is. De Maan is echter gedeeltelijk verduisterd, waardoor je eerst juist niet zo duidelijk kunt voelen wat goed voor jou is of welke emotie jouw waarheid weerspiegelt. Waarschijnlijk voel je al wel waar een emotioneel dilemma speelt. In de loop der maanden wordt duidelijk wat je ermee kan of wil.

De volle maan staat vlak bij Pluto, wat dit een heel intense, emotionele volle maan(sverduistering) maakt. Een oude emotie, waarvan je dacht dat die diep weggestopt zat, kan ineens aandacht vragen. Welke angst, overdonderende emotie of obsessie beïnvloedt jouw gewenste bestemming op een negatieve manier? Probeer die emotie of neiging te herkennen, want dan kun je die proberen te resetten. Wees ook op je hoede voor machtspelletjes of jaloezie, zowel in jezelf als buiten jezelf. Vanaf het weekend is al te voelen dat de Zon recht tegenover Pluto staat: je voelt dat de kracht van transformatie in de lucht hangt. Je reactie erop zal afhankelijk zijn van je verlangen naar of de afkeer tegen verandering. Voel waar je tegen een (geestelijke) muur aanloopt, welk stukje destructief gedrag of welke koppigheid jou beperkt in je zijn. Doe iets om je wereld groter te maken, om jezelf positief zichtbaarder te maken of om jouw ruimte meer in te nemen. Vervang een negatieve gedachte steeds weer met een positieve – zo train je jezelf tot anders denken en daarop volgt vanzelf dan een positiever gevoel.

De invloed van dwergplaneet Eris op de Maan (en Pluto) zorgt ervoor dat valse voorwendselen, machtsmisbruik, donkere geheimen of misleidende werkelijkheden aan het licht komen. Waar Eris haar licht op schijnt, komt een waarheid boven. Hoewel dat eerst tot onenigheid kan leiden, kan het ook niet meer worden ont-zien. Eris kan onze ogen openen op het persoonlijke vlak, maar ook een grotere waarheid op wereldniveau aan het licht brengen. Uiteindelijk zal het een aanzet zijn tot transformatie. Door eerlijk naar jezelf te kijken, rechtvaardig te zijn en open te staan voor zelfreflectie leidt deze maansverduistering sneller tot de transformatie die jij wenst.

© Petra Stam
www.petrastam.nl 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 

Engelse lezing: ‘‘De volgende stap...”

Jeshua vertelde eerder dat we in dit leven een cyclus van levens afmaken. Tegelijkertijd komt er een einde aan een planetaire cyclus, omdat ook de aarde ook naar een andere vibratie verschuift. Waar staan we nu en waar moeten we ons op focussen in deze tijd van transitie?

 

Zondag 20 juni om 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen. Wil je hier bij zijn? Dan kun je je aanmelden via Lightraisers Worldwide.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, sommige afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.