Energetische koorden loslaten ♥ Tamara Beekmans ♥ Lichtwerkers Nederland

Er zijn vele hooggevoelige mensen die op dit moment hun werk uitdragen als lichtwerker. Ze zijn hard nodig in deze tijd en ook speciaal naar Aarde gekomen voor deze taak, om licht te brengen in deze wereld. Maar ze hebben het momenteel ook zwaar te verduren als mens zijnde. Er gebeurt zo ontzettend veel. Tegenkrachten, onverwerkte emoties die worden geëtaleerd en ego-stukken van anderen die los aan het laten zijn van mensen die zich nog niet zo bewust zijn en geïdentificeerd zijn met het slachtofferschap, dat ze op hun bordje krijgen. Veel mensen die ineens uit de vriendenkring verdwijnen. Verschuivingen van relaties. De lichtwerkers die hun missie en bewustzijn willen uitdragen hebben het hiermee zwaar te verduren.

Veel in- en externe processen die vastlopen; daardoor komen er trage energiestromen op gang en soms lijkt alles heel lang te duren, net alsof je vast zit. Maar dat is niet zo, vaak moeten we eerst door ons bewustzijn te vergroten door krijgen wat we onszelf aandoen en wat anderen doen zegt alleen maar iets over jezelf waar jij nog werk te doen hebt. Toch blijken energetische aanvallen aan de orde van de dag. Ik bedoel hiermee dat je als gevoelig mens direct de negatieve gedachten van anderen over jou kunt ervaren, ook al zitten er kilometers afstand tussen. Je voelt dit namelijk in je energielichaam binnen komen. Je voelt dat heel sterk, daarover hoef je niet te twijfelen aan jezelf. Het is belangrijk dat je dit onderscheid leert maken, wat van jou is en van de ander. Als iemand boos op je is, kun je dat voelen. Ook deze boosheid heeft alles met de ander te maken en daarom is het belangrijk dat je deze energie netjes terug ‘geeft’.

Energetisch zijn we allemaal met koorden aan elkaar verbonden. Als een relatie of vriendschap klaar is kun je de energetische koorden doorknippen. Dan stuur je de liefde en energie terug naar diegene met de intentie: “dit is van jou (naam…), ik geef het je terug” en dan knip je als het ware de energetische koorden door. 

Ga niet mee in het verhaal en het drama van anderen of je eigen gedachtegangen, blijf bij jezelf en kies zelf altijd voor vrede. Vrede, in jezelf en hoe jij reageert op anderen. Als anderen jou proberen te vernietigen, dan wil dat alleen zeggen, dat zij niet liefdevol met jou omgaan, dus waarschijnlijk ook niet met zichzelf. Vernietig dan niet terug. Want het werkt namelijk zo dat, als jij naar buiten toe vernietigt, dit ook automatisch naar binnen slaat. Dat uithouden van niet reageren is in het begin moeilijk en pijnlijk, je voelt dan je onmacht of boosheid. Laat je verdriet toe en het gaat over. Dat maakt je echt vrij. Maar tegelijkertijd maakt dat je ook heel krachtig van binnenuit en je laat de deur van je hart open staan. Dan ga je niet mee de donkere kant in van die andere persoon of situatie en kun je in je eigen licht blijven staan.

Het jouw taak om je licht blijvend te laten schijnen


Hoe lichter wij lichtwerkers het willen laten worden, hoe meer ook de donkere kanten zichtbaar worden en dat is normaal, anders kun je ook het licht niet waarnemen. Als lichtwerker heb je de taak om dit te dragen en in verbinding met het leven te blijven en anderen. Trek je niet terug, ga niet in je slachtofferenergie, maar blijf juist in verbinding met je eigen kern, je fysieke en energetische lichaam. Door elke dag bewust contact te maken met je hart en zeker op elk moment dat je een energetische aanval ervaart, kun je je eigen energie hoog houden en daar los van komen te staan. En relativeer, gebruik ook simpelweg je ‘mind’ hierin, kijk naar de feiten en laat de verhalen van anderen bij hen, zelfs als ze over jou gaan, laat het gaan, geef het terug aan hen. Identificeer je daar niet mee.

Train jezelf hierin, zodat je hier heel goed in wordt, ook al doet het pijn. Neem de tijd om deze pijn te ervaren en te voelen, laat hem opkomen, zodat ook deze energie weer vrij kan stromen en dan wordt het weer neutraal. Laat die mensen los, als je merkt dat ze jou in je groeiproces belemmeren. Laat ze helemaal los, ook via social media, dat zijn ook energetische koorden waardoor je met anderen verbonden blijft. Zet jezelf elke dag en zo vaak je kunt in een gouden ei, zodat je een beschermend schild om je heen hebt, waardoor je veiligheid in jezelf kunt blijven voelen.

Bereid je erop voor dat het donkere deel in onze wereld nog groter gaat worden, als je kijkt wat er in de wereld aan de hand is; het donkere en negatieve probeert de overhand te krijgen. Maar donker kan zich alleen maar verbinden met donker. Niet met licht. Daarom is het jouw taak om je licht blijvend te laten schijnen om licht in het donker te brengen. Het is jouw taak om dit vol te houden en uit te houden, dan komt het kantelpunt op een gegeven moment. Hier begint de transformatie, de transformatie van jezelf, de ander, de buren, je vrienden, je collega’s en uiteindelijk als een olievlek de hele wereld. Dit proces betekent ook dat je je eigen donkere kant onder ogen moet gaan zien, leren hoe je jezelf in balans brengt. En dan vanuit je volle bewustzijn jij jezelf in het licht gaat zetten, jouw licht uit gaat stralen en laten zien aan de wereld om je heen, juist vanuit je onuitputtelijke ‘liefdesbewustzijn’. Dat valt niet altijd mee. Dit kun je leren door het zo vaak mogelijk te doen, zodat het een nieuwe gewoonte wordt en het meer en meer vanzelf gaat.

Wat kun jij als lichtwerker doen om door deze periode heen te komen

 

Zorgen dat je je aura goed beschermt. Jouw eigen unieke energieveld.

Als je vermoeidheid voelt of pijn in je onderrug zonder aanwijsbare reden, weet, dat je dan in een transformatieproces zit naar het verhogen van je trilling. Je verhoogt je trilling door positiviteit, vanuit liefdesbewustzijn. Dan kun je je trilling verhogen. Dit is niet iets van vandaag; het is al een hele tijd gaande, maar we ervaren vandaag de dag steeds meer fysieke, sociale en emotionele reacties. Ik merk dit zelf ook; dat mijn lichaam soms erg pijn doet. Op dit moment is er een versnelling gaande in frequentie van de trilling.

De aarde is haar trilling aan het verhogen door de invloed van de kosmos erom heen. Dit ervaren wij als mensen ook, net zoals de rest van de natuur. Weet dat je lichaam het traagste is, langzamer dan je mind of je energielichaam. Maar het is heel belangrijk dat je je lichaam hierin volgt, hier dus heel goed voor zorgt. Ga op tijd naar bed, loop elke dag in de natuur, beweeg voldoende en eet zo gezond mogelijk, verdoof jezelf niet voor je gevoelens. Doordat je een lichaam hebt, kun je hier leven en hier moet je het mee doen. Het lichaam is wat ons mens maakt, en dit is zo belangrijk! Daarom is goed gronden ook zo belangrijk! Door goed gegrond te zijn, kun je afvoeren wat losgelaten kan worden, van jezelf en van anderen. Maar ook helpt gronden je op te laden, goed in je lichaam te wonen, waardoor je hetgeen kan verwezenlijken wat je zou willen.


 

In deze bijzondere tijd komen diepe lagen van oud verdriet, pijn, boosheid en onmacht naar boven. Wij vinden deze gevoelens moeilijk en zijn gewend om ze uit de weg te gaan. We gaan in ons hoofd, sluiten ons af of gaan op een andere manier 'weg'. Alles om maar niet te hoeven voelen.

 

Maar het is juist de bedoeling om deze gevoelens te omarmen en welkom te heten, ze te doorvoelen en door ons heen laten stromen. Zo kunnen ze worden geheeld.

 

Maar hoe doe je dat?

 

In deze opname word je op zachte, maar duidelijke wijze begeleid om meer aanwezig te zijn in je lichaam. Je wordt aan de hand genomen om ruimte te maken, je te openen en aanwezig te blijven, zodat alles in jou er mag zijn. Daardoor ontspan je en kan de energie die eerder zo vastzat, weer gaan stromen.  

 

Kernwoorden: ruimte geven, ontspannen, openen, onthechten, overgave, energie laten stromen.

 

De opname duurt 50 minuten. 

De healing 'Overgave en laten stromen van energie' van Lea van der Eem is nu met korting te bestellen en kost dan € 11,-  i.p.v. € 15,-.


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.