Wassende maan: tijd om jouw mannetje te staan! ♥ Avalon ♥ Lichtwerkers Nederland

Wauw, wat een pittige energie waar wij ons nu tussen 2 eclipsen in bewegen, een hoop oud zeer komt omhoog met de boodschap voor jou: ''waar houd jij jouzelf nog mee tegen?''.

Door terug te vallen in oude patronen en gebruiken?

Door anderen de schuld te geven van jouw gevoelens, die zij niet kunnen ruiken?

Door wanneer het moeilijk wordt voor je, weg te duiken?

En je aan de situatie te onttrekken door je te verstoppen in de struiken?

Door jezelf, jouw ware gevoelens, niet uit te spreken?

Door niet voldoende aandacht en tijd in jezelf te steken?

Door jezelf niet voldoende liefde te geven?

En anderen daar nog steeds verantwoordelijk voor te maken in jouw leven?

Door anderen steeds maar voor jezelf te laten gaan?

Door niet jouw mannetje te staan?

Het is nu de tijd met de eclipsen deze maand, om jou van jouw oude patronen los te maken, de eclipsen bieden jou de kans om weer in verbinding met jouw gevoel te raken.

Let er wel op dat jij zélf jouw weg doet kiezen. Is dat de weg van compassie en liefde, of de weg met angst om te verliezen?

Pas wanneer jij de controle en jouw zekerheid los kunt laten gaan, zul je weer in verbinding met jouw hart komen te staan.

Jouw prachtige liefdevolle hart, dat jou de aanwijzingen zal geven, welke kant het op wil gaan in jouw leven. Want onvoorwaardelijke liefde beleven, en het uitkomen van jouw dromen, dat is toch jouw streven?

GEBED

 

''Grootmoeder Maan,

Ik beloof u: ik kijk mezelf in de spiegel aan, en zal dagelijks tegen mezelf zeggen: ''je hebt het vandaag weer goed gedaan! Alles is gelopen zoals het moest gaan''.

Ik zal ook tegen mezelf zeggen,  dat ik niet altijd alles tot in de puntjes aan toe hoef te weten en aan mezelf hoef uit te leggen.

Mijn liefde voor mijzelf is namelijk onvoorwaardelijk, wat betekent dat ik niet eerst ergens aan hoef te voldoen of iets hoef te kunnen of weten, om geliefd te zijn. Mijn liefde voor mijzelf is onvoorwaardelijk: ik accepteer mezelf volledig zoals ik ben, inclusief mijn verleden en mijn pijn.

Ik kies zelf waar ik mijn aandacht op doe richten, en kies er bewust voor om mijn verleden los te laten zodat ik mijzelf zal verlichten.

Door mijn verleden los te laten, doe ik mijzelf van mijn pijn bevrijden. En komt er een einde aan mijn menselijk lijden. Ik hoef mijzelf niet langer te kastijden. Ik hoef niet langer meer te strijden, of te overleven. Ik mag genieten en mezelf liefde geven.

Ik houd mijzelf sterk, en zorg ervoor dat ik dagelijks naar binnen keer en aan mezelf werk. Door mijn gevoelens daar te voelen en zien en ze aan het licht te laten komen, zorg ik ervoor dat de liefde kan blijven stromen.

Mijn hart zal zich daardoor steeds meer openmaken, zodat ik zelf weer vervuld van liefde kan raken.

En weet je wat zo mooi is, wanneer ik zélf vervuld van liefde ben, is er geen sprake meer van gevoelens van tekortkoming of gemis.

Ik ben er klaar voor mijn verleden los te laten, ik ben er klaar voor om zelf de verantwoordelijkheid te dragen voor het opvullen van mijn lege gaten. En dit niet meer buiten mijzelf in anderen en afleidingen en ongezonde verslavingen zoeken te gaan. Ik ben er klaar voor om mijn mannetje te staan!

Ik draag voortaan de verantwoordelijkheid over mijn eigen leven. Als mijn eigen vader en moeder zal ik het kind in mij de liefde die het verdient geven.

Ik vertel mezelf dagelijks in de spiegel, dat ik van mezelf hou. En volledig op mijn éigen kracht vertrouw.

Lieve Grootmoeder Maan,

ik ben er klaar voor mijn vleugels uit te slaan! Ik ben er klaar voor om mijn mannetje te staan! Help mij mijn hart weer open te laten gaan.''

Liefs,

Avalon
www.vindjouwspirit.nl


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland