De vergrote innate ♥ Lee Carroll channelt Kryon ♥ Lichtwerkers Nederland

Gegroet lieve mensen, ik ben Kryon van de magnetische dienst. Hoe vergroot jij jouw innate, hoe vergroot je de dingen die met je meekomen met jouw geboorte? Er zijn allemaal gewoontes en aangeleerde patronen die in de weg staan van waar innate jou naar toe wilt brengen via jouw intuïtie. 

Lieve mensen, als je aankomt op deze planeet en je groeit op, dan zijn er bepaalde dingen die innate zijn. Hoeveel mensen zijn betrokken bij geloofssystemen, waar het op een bepaalde manier gaat over de ziel die na het sterven ergens anders naar toe gaat?

Het antwoord hierop is, de meeste mensen: door simpelweg te kijken naar alle lidmaatschappen. Een overtuigende meerderheid aan mensen geloven dat er iets is nadat je de pijp uitgaat. Dat is de definitie van een innate wijsheid. Het is dus niet simpelweg hopen, als zij in stammen die je waarschijnlijk nooit zal ontmoeten, later via tekeningen of het gesproken woord zullen laten blijken dat ze ergens anders naar toe gaan als ze de pijp uit zijn gegaan. 

Dit is geen gevolg van een marketingcampagne, het is innate. Daarom zou je kunnen zeggen dat de mensheid in het algemeen ervan bewust is dat er iets groters is dan zij zelf. Dit wordt dan wat je tof vindt om te zeggen, het is God, het is Spirit, het is een creatieve Bron. Dat is dan ook het creatieve zaad van ongelofelijk veel geloofssystemen maar ze komen allemaal op hetzelfde neer; zodra je de pijp uit gaat, doe je dat daadwerkelijk niet. Er is een vonk, een bewustzijn, een schoonheid die verder gaat.

Dus als er meer is, is die vonk dan beschikbaar terwijl je nog leeft in je lichaam? Het antwoord is; ja. Lieve mensen, het is geen intellectuele discussie, het is zelfs geen emotionele discussie, het is innate. Je zit en je kijkt naar elkaar en je zegt vanuit je innate: “Geloof jij dat er een prachtige energie in jou is, die bewustzijn wordt genoemd, die blijft bestaan na je dood, waar je mogelijk toegang tot hebt terwijl je hier op aarde bent?” De consensus is; ja.

Wat er hierna gebeurt is interessant. De menselijke natuur en de systemen die spiritualiteit creëren om je heen, lijken allemaal samen te zweren, om het zo te doen voorkomen dat de Bron die jij in jezelf hebt, niet echt beschikbaar is. Je moet via iemand anders om er mee in contact te komen of je moet je op een bepaalde manier gedragen om een wit voetje te halen. Dit komt allemaal vanuit een lager bewustzijn van angst van degene die gewoontes ontwikkelen, die helemaal niet logisch zijn. 

Wat voor een gewoonte is het om rond te lopen en de meest verschrikkelijke dingen te verwachten die je kunnen overkomen? En waar komt dat vandaan? Het komt vanuit lager bewustzijn, vaak door dat wat je geleerd is, wat je geloofd, wat je ziet en je begrijpt niet echt dat er nu iets naast je is met zijn hand uitgestrekt naar jou.

 

Dit is de les van vandaag: een vergrote innate is degene die de waarheid vergroot over wat daar werkelijk is

 

Intuïtie is dat wat zegt: “Gebruik je hart, je pijnappelklier en je brein en verbindt ze.” Er is hier nog iets dat je zou moeten weten, namelijk dat er een symbiotische relatie is tussen jouw hart, jouw pijnappelklier, jouw brein en die creatieve vonk! Die intuïtieve, creatieve vonk, die dat is dat hoort bij hoe je het ook wenst te noemen; je hoger zelf, je ziel. Dat is de vonk die blijft gaan nadat je de pijp uit bent gegaan. Zie je, het is nog steeds bij je, dat is Spirit, het Veld, wat je het ook wenst te noemen.

Ik wil je vertellen: dat het nu om je heen is met zijn hand uitgestrekt naar jou en zegt: “Ja!”

Waar heb je het over Kryon?

 

Hier heb ik het over; de term, vrije keuze, die absoluut is. Er kan een prachtige engel naast je staan terwijl je klaagt en jankt, dat er niets werkt in je leven. En de engel zal daar staan of zitten of zweven, in al zijn pracht en praal, stil. En terwijl jij klaagt tegen de wereld waar jij een slachtoffer van bent, terwijl je wacht op de volgende ellende die je zal overkomen en waarom je vastzit.

In al zijn pracht en praal roept de engel een entourage en die zullen naast je gaan zitten en ze zullen stil zijn.

Het is mogelijk dat je een stadium hebt die gevuld is met heilige wezens die jouw naam kennen, terwijl je zit en klaagt over het feit dat er niets in je leven gebeurt en ze zullen niets zeggen; Niets!

Lieve mensen, de reden is omdat de vrije wil absoluut is. Het zou kunnen dat je nu je hand opsteekt en om je heen kijkt en diep ademhaalt  en zegt: “Ik voelt iets.”

En dan begrijp je het; de vonk, en dan zeg je: “Ik geef toestemming, aan het plan waarvan ik weet dat het er is en dat ik niet begrijp, om mij te vullen met begrip.” “Ik geef toestemming aan mijn innate om te trouwen met het veld om mij heen, waar dat stadium bij hoort en die engel, die sommigen het veld noemen en sommigen het plan en sommigen het hoger zelf noemen, verenigd met synchroniciteit.”

Dan gaan er dingen gebeuren

 

Waarom? Omdat je uit die plek bent gestapt die angst wordt genoemd  en controle hebt genomen van wat ik jouw eigen mantel noem. Dit is een nieuwe term die ik nog niet eerder heb gebruikt op deze manier. De mantel is de vonk van God in jezelf die je draagt, die jezelf bent, als je de deur opent. Zie je dat er een plan is? Het universum zegt: “Ja”, dat is het veld, dat er altijd is en zegt: “Ontdek jouw eigen heiligheid.”

Lieve mensen, jullie innate kan zich vergroten en als het dat doet dan ziet het deze dingen of heeft op zijn minst een zintuiglijk gevoel hierover dat er kennis van heeft. En dan? En dan?! Resultaten!

Lieve mensen, wat gebeurt er als je niet van oefeningen houdt en klagend zegt: “Oké, ik doe wel wat oefeningen...” En je doet wat oefeningen en je komt thuis en zegt: “Dat was niet leuk, dat vind ik niet tof!” En iemand zegt: “Doe er nog een paar.” Je doet dat nog één keer. Je komt thuis en zegt: “Dit is verschrikkelijk, ik wil dit niet doen!” En iemand zegt: “Nog één keer, please..?” Je doet het nog één keer en je komt thuis en de volgende dag.... voel jij jezelf beter. Je denkt: “Wow, ik voel me beter.” Dan zeg je opeens tegen die persoon: “Waarom zouden we niet even wat oefeningen gaan doen?”.

Wat is hier nu net gebeurd?


Het antwoord is: incrementele oplossingen, reactie, verbetering, hoe je het ook wilt noemen, jij zag iets dat valideerde wat je niet had verwacht. Begrijp je wat ik zeg? Dus, terwijl je daar mogelijk zit met twijfel over je waarheid van deze dingen, is er een deel van jou…. Als je de deur openzet en het meent: “Lieve Spirit, laat me zien dat deze dingen waar zijn, ik open mijn hart, mijn pijnappelklier, mijn brein, voor informatie die intuïtief is, die mij helpt om mij te sturen naar de juiste plek en de juiste tijd, de juiste persoon voor oplossingen in mijn leven. Ik doe het met tegenzin net als oefeningen maar.... Jij hebt toestemming.”

Als iemand begint met oefeningen is het net alsof het lichaam zich daarvan bewust is: “Ze doen iets!” Misschien heeft het lichaam twee of drie keer nodig om de resultaten te ontwikkelen die je ziet maar zodra je die ziet stop je niet meer omdat je het ziet. Dat is het pleidooi, dat je dit niet weggooit na één keer, omdat het niet lijkt te werken om daarna te zeggen: “Dat wist ik.” Wat doe je dan? Je bevestigd je angst, je bevestigd alle dingen die je niet geloofde met de vermomming het te geloven, als je begrijpt wat ik bedoel. 

Als je hieraan begint met een houding met twijfels, zoals; dit zal wel niet werken maar ik probeer het een keertje, maakt het niet uit. Er zal niets gebeuren. Maar als jij jezelf opent en je gaat zitten en je haalt adem en het meent: “Lieve Spirit, ik geef toestemming (gebruik deze woorden) om iets te laten gebeuren waar ik geen weet van heb, verbind me met het veld, verbind me met het plan en de symbiose van mijn vonk, wat mijn ziel is en de vonk buiten me, wat het universum is, wat de schepper is.” Die gaan dan samenwerken en dat is het moment dat de magie begint.

❥  Dit is waarheid, dit is de les van de dag, ongeacht hoeveel oefeningen je doet, ongeacht op hoeveel manieren het wordt gepresenteerd, is dit de waarheid.

Deze dingen zijn mogelijk maar je moet het cognitief maken en geloven. Misschien moeten er oefeningen zijn om twijfel los te laten en angst los te laten en die zijn er. Om je op een plaats te krijgen waar je de deur opent en dit geloofd.

Lieve mensen ik vertel je dat dit het moment is wanneer de dingen gaan veranderen. Één van de eerste dingen om te verwachten; synchroniciteit, op de juiste plaats zijn op het juiste moment, de juiste mensen ontmoeten, de juiste woorden horen. Sommigen hier die hier naar luisteren (lezen), nu en op een ander moment, beginnen te begrijpen. 

Deze woorden zullen je niet helpen of redden. Het gaat erom wat jij doet, wat hierna volgt en diepgaand is. De mens die zichzelf helpt door te claimen dat de vonk in je, écht is. Dat is prachtig en er zijn maar een paar van jullie nodig om een paar anderen te infecteren en nog een paar, als je menselijkheid begint te begrijpen, die controle heeft over zijn eigen realiteit. We komen terug en zo is het. 

Lee Carroll channelt Kryon

www.menus.kryon.com

Vertaling:

Davy Diekstra

www.lichtwerkersnederland.nlBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.