Vruchtbare grond vinden ♥ Babette Gijsen ♥ Lichtwerkers Nederland

En als je denkt dat je nu wel Ontwaakt bent of Spiritueel Ontwikkeld, wat dan? Waar breng je dat dan naartoe? Gezellig mediteren en dansen bij de spirituele zomerfestivals? Workshops met engelen of goeroes blijven bezoeken? Of blijf jij juist somberen? De wereld om je heen doet pijn of boeit je niet? En nog één: jij hebt het druk genoeg, niet teveel nadenken, gewoon lief zijn voor iedereen.

Jij zal wel merken wanneer het jouw tijd is, gewoon in het nu blijven. Terwijl feitelijk iedereen nog Blijft Zitten Waar Die Zit. Eigenlijk weet ook jij je nog geen raad. Veel Lichtwerkers, Hsp-ers en Nieuwetijdskinderen gaat het nog zo. Zij verspillen hun krachten!

Trappelende missies

 

Onze missies staan te trappelen en het is niet tien voor twaalf, maar twaalf uur. De hele Lichtwereld wacht in spanning op onze eerste stapjes, babystapjes, maar ieder zo’n kleine beweging wordt aangemoedigd en toegejuicht. Steeds weer laten onze trouwe Vrienden weten hoe groot de uitwerking is van zo’n stapje in het héle universum. Ach, mijn werk is nu best wel leuk eigenlijk en ik heb het geld nog nodig. Het komt wel.

Pfffffff. Ik heb het te doen met al die grote buitenaardse entiteiten van binnen en buiten dit universum die 24 uur per dag met ons bezig zijn om ons over de rand van de afgrond te tillen. Ze hebben al zoveel voor ons gedaan en soms geven zij aan dat ze niet weten hoe ons de werkelijkheid te laten doordringen. Er is geen tijd! Het is nu of nooit! Het is allemaal Echt Waar! Twijfel niet langer, ook jij bent een Mens met Goddelijke Krachten! Je hoeft ze alleen maar te gebruiken en het onvoorstelbare wordt mogelijk!

Wij zijn de Lichtwerkers. Wij zijn oude zielen speciaal gekomen in deze tijd om de mensheid te helpen verlichten. We hebben dat als onze taak afgesproken voor onze huidige incarnatie. Diep van binnen weten we ons hele leven al dat we voor iets bijzonders bestemd zijn en hebben we moeite gedaan om ons te ontwikkelen op vele manieren en onze ogen te openen voor de Waarheid. Er ontbreekt echter nog iets. En daar wachten we op.

Zaadjes planten

 

Wat ontbreekt is onze focus op de realisatie van onze ware dromen. En om je te focussen moet je aan de slag gaan, want een missie voor jou dient zich niet vanzelf aan als jij erop blijft wachten en komt zeker niet vanzelf tot manifestatie. De manifestatiestroom ontstaat pas als jij de eerste stappen neemt, maakt niet uit hoe of waarmee, mits je voelt dat het echt van binnenuit komt en je merkt dat het diepe bevrediging geeft, of nieuwe, verrassende inzichten. En nieuwe zin!  En als het eerste stapje nog niets doet, dan neem je een stapje een andere richting op, trial-en-error, net zolang totdat je merkt dat er iets aan gaat staan bij je. Als je op deze wijze een tijdje bezig gaat, merk je dat álles in beweging komt.

Als je je zaadjes plant in vruchtbare grond dan kom je in een flow terecht die je hele werkelijkheid verandert. Je krijgt plezier, komt hoger in trilling, ziet opeens de wereld door een roze bril en alles lijkt nu vanzelf te gaan, zelfs de administratie en de schoonmaak. En je omgeving gaat het ook merken!! Je krijgt de vermogens om iedereen die ervoor open staat mee op te tillen. En dat is precíes onze Bedoeling. Eerst onszelf ontwikkelen in het aardse én spirituele om daarna andere mensen in ons proces mee te nemen. In deze tijd gaan we hand-in-hand door de Poort van Verlossing.

Hoe het bij mij ging

 

Neem mij nou. Ik kom vanuit de zoveelste periode van terugval, waarin ik me dit keer met de stroom mee heb laten drijven. Ik heb het zodoende niet als een zwart gat ervaren. Dat is het ook niet als je het goed beschouwt. Ik groeide verder naar gezondheid na jaren van ziekte en rustte uit na evenzovele jaren van overlevingsstand. En ik groeide! Ik ben geaarder dan in al die jaren en heb zodoende eindelijk een stabiele grond gevonden voor mijn spirituele aspiraties.

Ik liet in november alles achter me, huis en praktijk, en ging deze winter doorheen een nieuwe geboorte, hier in een ander deel van het land. In februari pas voelde ik kriebels om weer iets in de wereld te zetten. Degene die mij een beetje gevolgd heeft op Facebook, zag dat ik naar buiten kwam met berichten over mijn voortgang in het proces en weet dat het daarna weer een tijdje stil was. In deze tijd zocht ik vruchtbare grond voor de Goddelijke Taken die ik op mij heb genomen en waarvan ik slechts de contouren zag. Wat een worsteling was dat! Het is te groot, ik zal me wel vergissen, ik weet niet hoe, ik ben nog te moe. Gewoon hetzelfde drama van voorheen en nu niet door een uitgeput lichaam, maar door me te laten ontmoedigen door een paar fikse teleurstellingen die ik ondervond in de afgelopen jaren. Deze teleurstellingen hadden aandacht genoeg gekregen. Moet ik nu weer opnieuw beginnen? Ja, gewoon opnieuw, actie!

De motor op gang brengen

 

Ik vroeg van binnen ‘wat dan?’ maar kreeg geen antwoord. Mijn eerste stappen die met vreugde en energie werden beantwoord, waren die met het uitschrijven van workshops en daarna met artikelen voor de Lichtwerkers. Ik bleek voor maar acht ontvangers van mijn berichten te schrijven, las ik dan op Facebook, dus het was lastig om de moed erin te krijgen. Tot ik opeens een medium vond voor mijn artikelen, zonder ernaar op zoek te zijn, maar wel verlangend. Nu voel ik opeens meer schrijfenergie en de titels van de workshops en de inhoud van de artikelen ontstaan rimpelloos.

Ik stuitte op een thema via het lezen van een boek wat opeens in mijn beeldscherm verscheen en waarbij ik ingevingen kreeg. Inmiddels heb ik een Goddelijke Missie door gekregen, waaraan ik mij, weer eerst met hortende motor, heb overgegeven. De andere grote taak ligt nog vormloos in het nabije verschiet. Ik werk daarnaartoe in de tijd mij gegeven en dan zal deze taak zich geleidelijk aan mij ontvouwen. De spirituele en praktische tools om alles mogelijk te maken, zullen mij aangereikt worden door de Lichtwereld en via de mensen die het ingegeven krijgen om mij te helpen.

Ondertussen werkte ik aan mijn website en leerde ik met Facebook omgaan, beslist niet mijn hobby’s. Doordat ik weer een zinvolle bestemming had, raakte mijn energie op zodanig niveau dat ik het met goede intentie en volharding kon oppakken en afronden.

Er is altijd hulp, prachtige, getergde Lichtmensen. Je hoeft er maar om te vragen en het komt naar je toe. Vertrouwen daarbij is het allerbelangrijkst en jouw inzet om je taken aan te vangen. We kunnen niet geholpen worden als we er niet om vragen, er niet voor open staan, er niet in geloven. We hebben een vrije wil gekregen. Op een aantal vragen lijkt geen antwoord te komen, omdat je zelf je leven inhoud mag geven en daarbij je lessen ontvangt. Maar als je in nood zit en roept, dan krijg je altijd antwoord. Ik riep om mensen op mijn pad te sturen om mee te kunnen werken. Ze kwamen.

Droom, droom, droom. En creëer daarmee je eigen Goddelijke Taken op aarde. Missies worden je gegeven vanuit het Goddelijk Plan, dus ga er niet op zitten wachten en ontwikkel je intussen. Kom in beweging mooie Lichtwerkers, Hsp-ers en Nieuwetijdskinderen. Kom uit je lethargie en zet je brein aan tot actie om jouw unieke bijdrage te zaaien in de vruchtbare grond van de Grote Co-Creatie van de Gouden Tijd.

Met Liefde en Scheppingskracht.

Babette Gijsen
www.praktijkdenieuwemens.nl


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland