De Aarde herschikt haar energieën ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Je voelt aan alles dat de 'atmosfeer' geladen is in deze tijd tussen twee eclipsen in. Twee zware aardbevingen in Californië, een vulkaanuitbarsting in Italië, - de Aarde herschikt haar energieën. Net zoals jij dat waarschijnlijk aan het doen bent.

Veel kans dat je afgelopen tijd tegen je eigen muren aan bent gelopen, je gefrustreerd hebt gevoeld omdat je je nog in situatie X bevindt en je eigenlijk al in situatie Z wou zijn (wat eigen is aan een week met een 12-trilling in een jaar met een 12-trilling).

Je kan je afvragen of je vroegere dromen of doelen nog wel actueel zijn, of er zich geen wijzigingen aandienen, of misschien zie je nu in dat je wijzigingen aan te brengen hebt in de weg naar je doelen. Energetisch kan je je in deze periode vaak voelen als een uitgewrongen dweil, moe, emotioneel en dooreengeschud. Veel aandacht besteden aan je lichaam is nodig nu. Ook helpt het om telkens weer terug te komen naar het moment, en van dat moment je hemel op aarde proberen te maken. En vooral goed te kijken, te luisteren en te voelen, want als er zich in jouw leven veranderingen gaan aandienen, zal je er vast nu een glimp van opvangen.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


Healing: Overgave en laten stromen van energie.

In deze opname word je op zachte, maar duidelijke wijze begeleid om meer aanwezig te zijn in je lichaam. Je wordt aan de hand genomen om ruimte te maken, je te openen en aanwezig te blijven, zodat alles in jou er mag zijn. Daardoor ontspan je en kan de energie die eerder zo vastzat, weer gaan stromen.  

 

Kernwoorden: ruimte geven, ontspannen, openen, onthechten, overgave, energie laten stromen.

 

De healing duurt 50 minuten en is nu met korting te bestellen t/m dinsdag 16 juli € 11,-  i.p.v. € 15,-.

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.