Het is tijd om te ZIJN. Lichtwerkers gaan uitvliegen ♥ Luc van Ewijk ♥ Lichtwerkers Nederland

Lichtwerkers vliegen uit. We hebben de zaadjes gepland. Nu is het tijd om vooral te zijn.

Je hoeft niet meer je best te doen, je mag er gewoon zijn

Ga maar met de stroom mee. Letterlijk. De ene dag ben je blut maar wacht maar weer op de vloedgolf. Lekker met de stroom mee.

We hebben goed leren surfen door de jaren heen. We zijn nu in staat om te vertrouwen op het universum en op ons zelf. 

Je hoeft niet meer hard te werken. Een grote vakantie, dat lijkt het wel. Daar zijn we ook wel naar toe na al dat harde werken. 

De nieuwe wereld is gedownload dus nu is het tijd om die ook te leven. En daarom gaan vele lichtwerkers nu uitvliegen. Naar hun droomleven toe. Want dat is 5D. 

Heb je nog geen idee wat je wilt of welke richting je uit gaat, dan is dat ook goed. Dan is het nog in ontwikkeling. Je ziet de kleine wonderen al elke dag toenemen, als je leert om te zijn. Ik mocht leren dat de stroom altijd voor je werkt, als je jezelf eraan over geeft. Ik was vandaag nog blut maar morgen is er al weer overvloed en zo gaat dat. 

Je hoeft geen dijken meer te bouwen voor de verandering. Pak je zeilboot maar. En vaar met de golven mee. Naar jouw beloofde land. Die plek is van jou. Die plaats mag worden ingenomen.

Laat je maar lekker leiden. Het leven wordt leuker en makkelijker dan je voorheen dacht. Achter de mist van je programmering en achter al dat vasthouden. Daar zal het leven pas van jou zijn. 

Je hart is geopend. Je bent heel geworden. Je herinnert je dat je al heel was. Nu is het tijd om vanuit je hart te gaan leven. Om te gaan aantrekken. Straal maar lekker. En zie hoe het allemaal op je af komt. Als een grote stroom van overvloed. 

Overvloed is een natuurlijke staat van zijn. De natuur kent overvloed. De dieren leven in blijdschap (nog) niet allemaal, maar wel veel. De mens hoeft niks te doen aan de natuur haar onderhoud. Al die parken in Nederland is maar een herinnering van de echte natuur, die hier ooit was. 

Golven in het klimaat en schommeling net zoals de maanstanden, herinneren ons alleen aan, dat we met de natuur mogen zijn. Met de natuur mogen verbinden, zodat we mee kunnen varen met de eb en vloed. Overvloed zal dan slechts een feit zijn. Ontdek het zelf.

Ga lekker de natuur in. Geen rups die mij nog pakt. Geen jeuk gevoelt en langs honderd eiken bomen gefietst gister. Ziek worden we toch niet. Dat is allemaal geprogrammeerd, zodat we ons minder met de natuur gaan verbinden. 

Nou, onze verbinding is sterker dan de sterkste 5G mast. We maken al telepathische contacten. Tijd om je tweelingzielen te gaan ontmoeten. De golf van liefde komt vanuit je hart. Want zodra je heel bent en je weet dat je altijd al heel was, speel je niet langer verstoppertje voor elkaar. Het is slechts een kwestie van tijd. En geduld, dat mocht ik dit jaar leren. Zodat ik lekker met de stroom mee leerde varen. Grappig dat ik vorig jaar in De Stroom zat. 

Dat is geen verloren schip. Het is een ideale manier van delen. Het delen van overvloed. Maar investeren werkt niet. Alleen investeren met je hart werkt. 


Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland