Transparantie in alle Lagen van je Zijn ♥ Babette Gijsen ♥ Lichtwerkers Nederland

Hoe zou het zijn om naakt te leven. Helemaal bloot je te geven aan de buitenwereld. Brrrrr??? Koud hè! Kwetsbaar vooral! Maar hoe mooi , als je dat eenmaal durft en kan! Niets meer te verbergen, niets meer te vrezen, alles te geven. De boodschap is: je mag zichtbaar zijn voor de buitenwereld in jouw stralende licht. In alle lagen van je zijn. En natuurlijk kan dat alleen als je werkt aan die transparantie. Met een voorbeeld uit mijn leven hieronder.

Ontwikkeling

 

Transparant worden betekent een lange ontwikkelingsweg van vele levens en een bewuste inzet om je lessen te leren en deze door te geven aan anderen. Als we transparant zijn dan kaatsen negatieve invloeden op ons af, terug naar de zender.  Of, als dat de bedoeling is, transformeren we de lagere trillingen naar hogere. Dit komt in plaats van onbewust meegaan in een aanval of geklaag van iemand, het zelf verder doorgeven daarvan en daarmee versterken.

Met jouw tomeloze en gerichte inzet valt alle negativiteit gaandeweg van je af om jouw essentiekern in alle lagen te ontbloten. Alle lagen, betekent zowel in het aardse, als in de verfijndere spirituele werkelijkheid, terwijl je steeds meer auralagen verwerft. Multidimensionaal dus en uitdijend, net zoals ons universum! Steeds meer jij wordt wakker geschud. Je kan meer licht gaan toelaten, je komt hoger in trilling en dimensies worden één voor één voor je geopend. Gaandeweg breng je in deze gezegende tijd al je vroegere identiteiten tot leven in je hele Zijn en breng je een surplus van al deze potenties naar buiten in een kraakheldere Aanwezigheid.

Het waarnemen met je zesde zintuigen neemt toe. Dat is voor de Lichtwereld een niet allerbelangrijkst cadeautje, door het Goddelijke gegeven! Jouw ontwikkeling op jouw pad doet er wèl zeer toe! Uiteindelijk sta je daar dan! Je licht wijd verspreidend als een baken voor de mensheid. We noemen dit ook wel het Kristallijnen Zelf. Ongemerkt ben je van grote invloed op de mensen om je heen geworden en daarmee voor onze doorgang naar het Gouden Tijdperk. En denk dan niet dat je klaar bent!

Liefde en schaduw

 

Liefde helpt. Liefde maakt je trilling hoger en laat alle schaduw in jou verdwijnen. Begin bij jezelf lief te hebben. Kijk met aandacht en compassie naar alle stukjes van jezelf die niet heel lijken. Neem waar wat er in je dromen en ‘s avonds op de bank ineens langs komt aan indrukken van vroeger tijden of aanwijzingen om een belangrijke stap te nemen.

Deal met angsten, kijk ze diep in de ogen en zie ze voor wat ze zijn: illusies, uitdagingen op je pad om doorheen te gaan en je aan het einde van de tunnel te laven in het bad van Liefde wat klaar staat. Het is niet dat je onrein bent of schuldig of niet de moeite waard; het zijn al die vastgeroeste ideeën daarover waarmee je schoon schip moet maken.

Iedereen mag zien wie jij bent. Iedereen mag voelen wat jij voelt. Iedereen mag horen wat jij denkt. Hoe zou dat zijn? Nog niet veilig in deze tijd? Dat ligt er maar aan hoever je bent. Hoe verder je ontwikkeld bent des te beter je kunt worden beschermd door je eigen lichtkracht. Je kunt beginnen met oefenen thuis en in de spirituele scholen.

De praktijk

 

Een cliënte en nu vriendin van mij is een ‘Asperger’ geweest en liep een paar jaar geleden nog helemaal vast in haar energie. Autistische mensen hebben een hoge graad van puurheid bereikt, maar ze kunnen dat meestal niet (meteen) leven en ze houden hun essentie bedekt. Angst is de grote boosdoener. Karin ’s  weg naar de Goddelijke staat is die van het Zijn.

Ze ontdekte dat als zij wil Zijn, dat ze al haar emoties en gedachten en opwellingen van actie moet kunnen laten stromen. Dat is zonder in te grijpen met haar ego, dat steeds oordeelt dat het aan haarzelf ligt en dat ze beter haar best moet doen voor van alles.

Dit wil niet zeggen dat dan maar alles naar buiten komt lopen, deze stromen worden met jouw ontwikkeling gereguleerd door de verbinding die je hebt met jouw essentiekern, je Hogere/Ware Zelf en de situatie ter plekke.  Karin heeft meer vat gekregen op dit mechanisme en een hoop angsten en woede explosies uit de weg geruimd door spirituele sessies en workshops te gaan volgen en zich meer en meer te gaan uitspreken in het openbaar van wat ze ervaart.

Als ze nu iets zegt in gezelschap dan luistert iedereen. Het is spathelder en klaar wat ze zegt. En het is niet altijd gemakkelijk om te horen. Vaak gaat het over een blokkade in de energie en is daarmee een spiegel voor de deelnemers in de workshop. En als de ander er niets mee doet, dan blijft Karin in de energie haken en herhaalt het nog eens, vriendelijk en kordaat. Ze raakt de kern en oorzaak van de blokkade. En ze groeit hiervan! En wij allemaal!!

Confrontatie

 

Ga confrontaties niet uit de weg. Dat mensen boos op je worden zegt iets over henzelf, niet over jou. Vele van ons hebben partners die nog niet mee willen op het lichtpad. Zolang je bij ze blijft, trekken ze jou omlaag om het evenwicht te herstellen. Dat is een universele wet! Dus toon of geduld en vastberadenheid, of ga weg! Het is nodig om je ontwikkelstappen te nemen om Transparantie te bereiken en de Verlichting of de Goddelijke staat in te gaan!

Vanuit Liefde!

Babette Gijsen
www.praktijkdenieuwemens.nl


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required


 www.gaia.com ❥ Klaar voor een volgende stap?Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland