5D is als een eeuwig feest, laat het maar toe ♥ Luc van Ewijk ♥ Lichtwerkers Nederland

Wanneer het niet meer boeit, omdat je in het veld van liefde bent aangekomen,  voelt het als een lange vakantie. En die heb je ook wel verdient na al je harde werken. 


Je maakt tenslotte jouw realiteit. Jij bepaalt wat erin gebeurt, hoe heerlijk is dat.

Denk aan wat jij wilt. En de rest kun je weg swipen. 

De revolutie is nu. Op social media vind het allang plaats. Een explosie van groei. Mensen die zichzelf aan het ontdekken zijn en hun talenten gaan zien. In een versneld tempo.

Wonderen gaan gebeuren en we gaan ze normaal vinden. 

School wordt op die manier overbodig. Mensen leren elkaar vanzelf dingen aan. Net als de oude media ook overbodig wordt. Mensen willen niet meer gevoerd worden met informatie. Met hoe de wereld moet zijn en hoe we moeten denken. Want we willen vrij zijn. We willen vliegen. En vliegen zullen we.

Daarom overtuig je ook geen mensen meer. Omdat je alleen jezelf nodig hebt voor jouw realiteit. Je hoeft het alleen te manifesteren en de magie is al begonnen. Het komt naar je toe. Steen voor steen. 

Laat de downloads maar beginnen. Manifesteren is je gedachtes in de 3D printer stoppen die we realiteit noemen. Want we zijn in de matrix. Ook zijn we losgekoppeld. Omdat angst niet meer de baas over ons is. Het voelt wat onwerkelijk. 

Je hoeft nergens meer van weg te vluchten. Je hebt je leven geaccepteerd. En ziet hoe alles naar je toe stroomt, als je ontvangt. Als je durft te ontvangen. Open en zonder oordeel zoals een kind. 

Het innerlijke kind is weer terug. Je kunt gek doen zonder je vol te stoppen met pillen. Zonder een fles achterover te moeten slaan, hoe heerlijk is dat. Je kunt dansen op straat en je geeft nog niks om de rest. 

Richt je maar lekker op jouw paradijs op wat jij wilt realiseren. De rest gaat wel instorten. De fundering van de maatschappij gaat eraan. 

Omdat we niet meer te controleren zijn. Mensen kunnen nare energie naar je toe gooien als je vol in je licht staat. Maar laat het terug ketsen naar ze. Omdat je ziet dat het niet van jou is, kan het je ook niet meer vergiftigen. 

Laat ze maar lekker in hun donkere wolken zitten. Want jouw feest is heerlijk. Je wilt het laten door duren tot de zon weer opkomt. Liefst nog langer tot in de eeuwigheid. 

Je zit op compleet nieuwe gronden en het is totaal niet erg als je niet alles weet. Omdat je niet meer alles kunt controleren met je hoofd. Dat kan niet meer. Je controle systeem wordt eruit gehaald. 

Je kunt genieten met de flow die komt en die is. Het plezier dat je hart vervuld. Die eeuwig lach die niet ondergaat. Zelfs om tegenslagen kun je lachen. Zelfs om je eigen ''fouten''. Je weet hoe jij jezelf liefde kunt geven. Het leven is prachtig.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nlBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required


 www.gaia.com ❥ Klaar voor een volgende stap?Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland