Afnemende maan gebed: een grote omslag in ons leven ♥ Avalon ♥ Lichtwerkers Nederland

We staan momenteel voor een grote omslag in ons leven, waar wij al zolang om wensen wordt ons beetje bij beetje steeds meer gegeven.

Jij zult jouw dromen, nu sneller zien uitkomen.

Wij zijn namelijk van de 3e aardse dimensie naar de frequentie van de 5e spirit dimensie gegaan, wat betekent dat jouw binnen (5D) en buitenwereld (3D), steeds meer op één lijn komen te staan.

Jouw binnenwereld en jouw wereld daarbuiten zijn samen één aan het raken, spirit duwt jou ontzettend om jouw hart open te maken.

Zodat jij vanuit jouw diepste verlangens en jouw gevoel gaat manifesteren. Verzet je toch niet langer lieve Ziel, jouw leven zál keren. Moeder aarde wil namelijk verder helen. En zal jou daarom vanzelf forceren om jouw licht te gaan delen.

Met vele planeten in hun achteruit, zorgt spirit ervoor dat jij jouw gevoel niet langer blokkeert en buitensluit. Jij zal worden gedwongen om los te laten en jezelf helemaal zoals je bent te omarmen, de komende periode ga jij steeds beter worden in jouw eigen hart te verwarmen.

Met Neptunus in achteruit zullen jouw dromen weer herleven. Zij eisen gevoeld te worden en dat jij er de volle aandacht aan zal geven. Zodat jij met jouw innerlijke droom leven op één lijn met de buitenwereld zal komen, van jouw hoofd naar de grond. Breng ze maar naar de aarde jouw dromen.

Schreeuw ze van de daken! Wanneer jouw hart - and it will - zal openraken, zullen jouw dromen waarheid worden in jouw leven. Simpelweg omdat jíj jouw hart, liefde hebt gegeven.

GEBED

 

''Lieve Grootmoeder Maan, ik zal van de daken schreeuwen gaan, dat ik mijn droom ....VUL ZELF IN.... uit wil laten komen!!

Open mijn hart, zodat de liefde door mij heen kan stromen! Zodat ik mijn gevoel en mijn verlangens, kan horen, voelen en zien. Ik wil liefde in mijn leven! Dat is wat ik verdien!!

Ik wil mijn dromen uit laten komen!!

Grootmoeder Maan, laat de liefde maar stromen!!''

Lieve Ziel, het is nu de tijd om de liefde en zorg aan jezelf te geven. Je hoeft niet altijd voor anderen klaar te staan in jouw leven. Kies als eerste voor jouzelf en leer om jouzelf onvoorwaardelijk lief te hebben; jouzelf helemaal zoals je bent in jouw liefdevolle armen te sluiten. De liefde die jij zelf weer wordt, uit zich dan vanzelf naar buiten.

Waarmee jij alles aan liefde aantrekken zal gaan. Omdat jij weer met jouw Hogere Zelf, met Spirit, met de liefde in jouw hart, in verbinding doet staan.

Dat 5-D en 3-D op één lijn voor jou mogen komen.

Lieve Ziel, jij verdient het leven van jouw dromen!

Liefs,

Avalon
www.vindjouwspirit.nlBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief


Jeshua gaat in op de armoede in de wereld, hoe daarnaar te kijken vanuit een spiritueel perspectief en in welke richting de oplossingen liggen voor dit schrijnende probleem. Ook wordt ingegaan op de vraag hoe jij je in je eigen individuele situatie verhoudt tot geld, tekort en/of overvloed en de stroom van ontvangen.

Elke eerste zondag van de maand worden de gechannelde boodschappen aangevuld door een inleidende meditatie van Gerrit die aansluit bij de informatie op dat moment.

 

Actuele boodschap voor lichtwerkers februari 2021

 

 Zondag 7 februari 2021 om 20:00 uur

❥ Inleidende meditatie van Gerrit Gielen

❥ Eén channeling van Pamela Kribbe
Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland