Hoogsensitiviteit, van klacht tot kracht ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

'Overgevoelig' zijn, weinig kunnen verdragen, jezelf snel aangevallen voelen of zeggen dat deze wereld te hard voor je is, duidt vaak op aanwezigheid van oude wonden die nog geheeld willen worden.

Wat erachter kan zitten zijn bijvoorbeeld verloren of misbruikte krachten, ervaringen waarin jij of anderen ontheiligd zijn, miskenning van goddelijke vermogens die je ooit droeg en onvermogens van anderen om te schakelen met werelden die voor jou juist zo vertrouwd, waar en dichtbij zijn.

Dit is echter allemaal nog verbonden met de bewustzijnsniveaus van dader en slachtoffer: er komt iets van buitenaf dat jou uit je moeizaam verkregen evenwicht, of uit je broze veiligheid haalt.

Maar: jouw ziel heeft er voor gekozen om NU op deze Aarde te willen zijn, anders was je hier nu niet. Wat er in jouw levensplan staat, inclusief al je verlangens rondom wat jij in dit leven wilt ontwikkelen, zal op de één of andere manier ook aan bod gaan komen. Ongeacht hoe de wereld om jou heen er ook uit ziet, of op jou reageert.

Alles wat er naar je toe komt kun je zien als kansen. Wat je daarbij als pijnlijk of lastig ervaart zijn vermomde uitnodigingen om naar JOUW reacties te kijken, en daarbij terug te leggen wat je van buiten naar binnen hebt getrokken. Het zijn altijd menselijke creaties die verstoringen en illusies veroorzaken. We leven er juist nog middenin, zeker zo lang ze ons nog kunnen helpen om tot een groter onderscheidingsvermogen te komen van wat wel of niet constructief en liefdevol kan bijdragen aan ons zielenpad.

Wat het ook maar is wat jou nog uit je innerlijke verbinding met Jezelf kan halen: onderzoek het waarom jij nog toestaat dat dat gebeurt. Meestal trekken gevoelige mensen iets zelf naar zich toe, en vervolgens in hun persoonlijkheid, niet beseffende dat ze dat doen omdat dat 'iets' rijp is om onderzocht, verwerkt en achtergelaten te worden.

Echte gevoeligheid is enorm krachtig, omdat het verbonden is met goddelijke velden van bewustzijn waarin geen enkele onwaarheid overeind kan blijven. Hoe gek het ook klinkt; vanuit eigen ervaring weet ik dat hoe gevoeliger je wordt, des te minder wat er van buitenaf komt je nog kan deren. Je groeit toe naar een innerlijke vrede die je steeds dierbaarder wordt, en waar je jezelf steeds minder vaak vandaan zult laten halen. Door alle uiterlijke onrust ook buiten je te laten bouw je aan een blijvende verankering in een bewustzijnsveld van waaruit je neutraal, en liefdevol leert kijken naar alles wat duaal is. Wat een boeiende en waardevolle weg gaan we hier toch.

 Graag voeg ik deze mooie tekst toe van Omraam Mikhaël Aïvanhov.

"Wat men gevoeligheid noemt, is vaak alleen maar een ziekelijke neiging die maakt dat de mensen bij de minste kritiek, bij de geringste tegenstand zich aangevallen of gekwetst voelen.

Die gevoeligheid bezit helaas iedereen, is maar al te wijd verbreid, en is niet de waarachtige gevoeligheid. De echte gevoeligheid is het vermogen de aanwezigheid waar te nemen van de onzichtbare werkelijkheid om ons heen, de onzichtbare stromen die door de ruimte vloeien, de entiteiten die ons omringen en ons bezoeken. 

Er gebeurt veel meer in de psychische wereld dan in de fysieke wereld, dus daar, in de psychische wereld dien je je te oefenen om de stromingen te voelen, die aanwezigheid, al wat ongrijpbaar is en subtiel. 

De ware gevoeligheid is dus de gevoeligheid voor de onzichtbare wereld, maar vooral voor het lichtende en goddelijke dat de onzichtbare wereld bevat."

Mieke Vulink
www.miekevulink.nlBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.