In het Licht van de Waarheid Spreken ♥ Babette Gijsen ♥ Lichtwerkers Nederland

Waarheid is als een snijdend zwaard. Zuivere mensen beleven het vaak, dat mensen die in hun nabijheid komen, hun eigen onzuivere gedachten weerspiegeld zien en op de loop gaan. Waarheid spreken is belangrijk als je de dualistische wereld wil ontstijgen om droge grond te bereiken. Je een klein beetje aanpassen voor de lieve vrede is gelijk een enorme verzwakking van wie jij bent en ontneemt je lichaam een deel van je licht. Hoe gaat dat, in het licht van de waarheid spreken en een recente ervaring van mijzelf zijn hier beschreven.

 

Hoe spreek je in het Licht van de Waarheid

 

In het Licht van de Waarheid spreken betekent op het scherpst van de snede je woorden laten vormen door wat je van binnen aangegeven wordt. Waarheid spreken omvat alle lagen van ons zijn. Je dient je helemaal te openen voor de informatie die tot je komt en wat door je heen tot uitdrukking wil worden gebracht. Het is een oordeelloos waarnemen van stromen van informatie die in je hele lichaam ervaren kunnen worden. Als je Hoger Zelf indaalt dan kun je rechtstreeks vanuit die bron van je eigen wijsheid (leren) spreken.

Waarheid spreken in het contact met mensen over je gevoelens betreft de gezamenlijke energie met die persoon/personen van dat moment en er komt iets naar de oppervlakte wat gezien wil worden.  Het kan van alles zijn en met van alles te maken hebben. Zuiver is om je niet direct af te vragen van wie het is maar zelf verantwoordelijkheid te nemen voor deze gevoelens. Je kunt ze uitspreken om jezelf en de ander te helpen om iets wat vastzit los te maken. Maar alleen als je die aandrang voelt, want als je gevoelens blijven stromen is dat niet nodig. Wij zijn één! Geniet ervan zou ik zeggen en zeg eens niets. Dit is het. Dìt is wat leven is; de hele dag je gevoelens voelen stromen in je eigen lichaam.

Als je in een hoge trilling oefent met Waarheid spreken, samen met mensen die dezelfde ambitie hebben, bijvoorbeeld in een workshop of door dat in je eigen praktijk te doen, dan kun je veel  leren. Het kan zijn dat daarmee nog ruis meekomt van nog karmische belasting of van opvoedings- en omgevingsinvloeden, maar dat is juist fijn!  Het krijgt dan de kans meteen te worden opgeruimd. Als je het geluk hebt een zuiver iemand tegenover je te hebben dan kan die onzuiverheid zelfs meteen tot aan de oorsprong ervan worden opgelost, mits je bereid bent de reflectie ervan te ervaren en door-gronden. En stel je voor dat jij die zuivere in jezelf gaat ontdekken!

Een sessie met een zuiver mens

 

Gisteren zat ik met een mens van al grote zuiverheid voor een sessie. Deze zuiverheid kan ontstaan door vele incarnaties en een gevorderde ontwikkeling. Ik wist dat er een paar belangrijke incarnaties van deze vrouw te wachten stonden om belichaamd te worden.

In plaats dat we mediteerden, bleef zij praten. Ik voelde er van alles bij. Ook flarden van de eerste incarnatie kwamen langs. Pijn op mijn hart en in mijn nek, alsof het eruit gegooid moest worden. Dat sprak ik hardop uit. Haar aandacht ging er naar toe en ze vervolgde het uiten van haar bevindingen. De tweede incarnatie kwam in beeld naar voren en alle bijbehorende gevoelens. Er kwamen wijze inzichten mee. Ik hoefde niets te doen, behalve dat ik nu en dan de status van de pijn in mijn hart aangaf. Het bleef allemaal in beweging! De pijn in de nek loste zich snel op en die op het hart gaandeweg. Na een uur zat deze schijnbaar timide dame helemaal in haar ontzagwekkende kracht van weleer mij voor te schetsen dat ik mijn droom weer kon oppakken, want het was echt zo bedoeld!

Je losmaken van de gedachten- en informatievelden en wat iedereen vindt

 

In het Licht van de Waarheid spreken is je afstemmen op de frequenties van de Waarheid. Zodra je dat doet krijgt ineens hetgeen wat je zegt meer kracht. Je dient je daartoe los te maken uit de gedachtenvelden van 4D. Deze gedachtenvelden overheersen nu nog in onze leefwereld en hebben nog weinig aan kracht ingeboet. Ze zitten vol oordelen, zorgen en doemdenkerij,  in samenhang met hun begeleidende emoties als schaamte, schuld, woede, depressie en angst. En steeds weer ook zullen we ons los moeten trekken van een heel informatienetwerk van misleiding door de buitenwereld, wat in stand gehouden wordt door wetenschap, religies, overheden, grote industrieën als de voedings- , farmaceutische en telecommunicatie- industrie en de sociale media.

Het is spannend om direct vanuit je buikgevoel en/of intuïtie spreken. Er zit nog karmische lading op met schaamte doordat je jezelf nooit mocht zijn en doodsangst van toen je als lichtwerker naar buiten trad en verketterd werd. Of er zit nog schuldgevoel over je daden en kwade gedachten van nu en ooit. De wereld van nu maakt het ons nog steeds niet gemakkelijk om onze waarheid naar buiten te brengen. Hardnekkige ontkenning van de werkelijkheid is nog de gangbare levenswijze en het kan ontmoedigen om daar steeds met je licht tegenaan te lopen. Edoch…er is geen andere weg!

 

Het is noodzakelijk om Waarheid te spreken

Het pad naar Verlichting is het pad van de Waarheid. Voor ons lichtwerkers is er de taak om de mens weg te leiden uit de wereld van de robot en dat betekent dat we luid en duidelijk onze boodschap zullen gaan verkondigen. En dan niet uitgezonderd onze partner want die kan er niet tegen, of mijn familie moet er weinig van hebben, dus ik houd mijn mond maar, of die baan geeft voorlopig nog wel even een veilig inkomen.

Er is werk aan de winkel lieve lichtwerkers, de tijd staat aan onze kant nu, de bal is aan ons! We zijn gesterkt door alle eeuwen heen door alle smaad en vervolging die we ons lieten welgevallen en we zijn gewoon weer hier, vandaag, op het belangrijkste keerpunt in de geschiedenis van de aarde. Dus wat gaan we doen? Waarheid spreken, overal en altijd. De beloning is groot, want je gaat al je licht belichamen en op een dag wordt je genade verleend en ben je in jouw Gouden Tijd aanbeland…..samen met ons.

Babette Gijsen
www.praktijkdenieuwemens.nl

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland