Zomerzonnewende, de dag waarop de eerste helft van 2019 zich afsluit, en de tweede helft in zicht is ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Vandaag is de dag van de Zomerzonnewende, de langste dag van het jaar, de dag met het meeste licht en de dag waarop de eerste helft van 2019 zich afsluit, en de tweede helft in zicht is.

Ben je tevreden over je eerste helft?

Indien wel, dan kan je vandaag vieren dat het je goed is gegaan, dat je veel hebt geleerd, en dat je jezelf weer een stuk meer hebt ontplooid.

Ben je niét tevreden, dat is dit een prima moment om te onderzoeken wat de onderliggende oorzaken zijn van dat gevoel, én om de kracht van je ontevredenheid te gebruiken om verandering aan te brengen in de tweede helft van je jaar.

 Dit is ook een dag om jezelf af te vragen of je nog zélf gelooft in de droom (dromen) die liggen te wachten in je hart.

 Dit is een dag om die nogmaals met al je liefde te koesteren, en om te beseffen dat JIJ diegene bent die je eigen dromen waar kan maken.

Heel je leven vertrekt vanuit wat jij bewust of onbewust de wereld instuurt, - en dus is deze Zomerzonnewende voor de grote bewustzijnssprong van 2020-2022 het uitgelezen moment om te ontdekken waar jij je éigen Licht dimt, welke overtuigingen je telkens weer blokkeren, en wat je concreet kan doén om de manifestatie van je dromen dichterbij te halen.

Het kan soms (heel) lang duren eer een droom in manifestatie komt, - omdat dit een hele ontplooiingsweg is voor je -, maar weet dat wanneer een droom leeft, en blijft pulseren in je hart, dat die droom vanuit je Ziel in je hart is gelegd, als de kiem van iets dat op een bepaald moment in je leven realiteit zal zijn. Geloof in jezélf, en keep dreaming!

Fran Tielemans
www.maitreya.be


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.