Weer een nieuwe energie die binnenstroomt ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Voel je het ook?

De golf in nu echt in aantocht.

Door de energie met water te vergelijken wordt het gemakkelijker om het te visualiseren.

Zoals ik als schreef kijk naar de golf die nu op toeren aan het komen is. Door je in te stellen op die prachtige en ook krachtige energie, kan je die energie veel gemakkelijker in je systeem opnemen.

Hij is aan het aanzwellen. Op kracht aan het komen. Nog volledig in opbouw om straks over ons heen te komen met alles wat daarbij hoort. Zo mooi om te lezen dat zoveel mensen er nu naar uit kunnen kijken. Hun angsten hebben kunnen loslaten voor de nieuwe instromende energie.

Allemaal harde werkers die hun eigen licht en liefde hoog in het vaandel hebben. Die hun eigen licht doorgeven en zo de cirkel vergroten van de mensen die zich mee laten voeren in deze krachtige, instromende energie.

Deze energie is er voor iedereen. Niet alleen voor de mensen die bewust met dit proces bezig zijn. Nee deze energie komt over de hele aarde. Het is onderdeel van de transformatie van de aarde en al het leven op die bijzondere planeet aarde.

Steve Rother verwoordde het eens zo:

Wij staan allemaal op de ladder; ieder op zijn eigen sport. Jij gaat niet alleen omhoog..... de GEHELE LADDER gaat omhoog. 

Iedereen wordt door deze golf van energie beïnvloed.

Ieder doet dit proces op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Niemand is uitgezonderd op dit proces. Ben je hier en nu op aarde, dan ben je onderdeel van deze transformatie van Moeder Aarde en de zielen die daar nu in dit leven zijn.

Nogmaals stel je in op die krachtige kristallijne energie van heel veel licht en liefde. Neem je tijd en je rust en voel dat die energie je weer gaat veranderen. Je gaat het allemaal nog heel anders bekijken. Je gaat steeds kijken vanuit een ander perspectief.

Weet dat alles en iedereen verbonden is met elkaar.

Voel dat wanneer je I AM zingt op je eigen toon (want ook ieder kwam op aarde met zijn/ haar eigen toon en die ken je onmiddellijk) je in alle rust transformeert en je naar grote hoogten in je energie trilling zal brengen.

Namasté

Martha Krul
www.spiritualroseofsilence.blogspot.com


Healing

Omgaan met pijn, angst, boosheid, verdriet

De hele maand juni ontvang je korting


Healing

Verlicht je buik

Donderdag 27 juni 20:00 - 21:00 uurBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 Zondag 6 december om 20:00 uur


Channelings van Atlantisch naar christusbewustzijn: Deze keer gaat Jeshua in op het dadertrauma en slachtoffertrauma in lichtwerkers, hoe deze te herkennen en hoe ervan los te komen.

 Zaterdag 12 december ( 12 - 12 ) om 20:00 uur


Door het goud van jouw lessen en ervaringen te zien, voelen en diep in je op te nemen, kunnen de processen van 2020 tot een afronding worden gebracht.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland