Verandering is het enige constante in het leven, laat het maar toe ♥ Luc van Ewijk♥ Lichtwerkers Nederland

Hoe geweldig is het dat je krijgt altijd kansen krijgt om te groeien. Jezelf roept je om weer in actie te komen. Zo voelt dat voor je. Want je wilt groeien. En groeien zal je.

Geen zorgen we ''moeten'' niet meer. We hoeven onszelf niet meer energetisch de dood in te jagen om iets gedaan te krijgen. Nee, die tijd werkt niet meer. Die tijdlijn gaat eindigen.

Je hoeft alleen maar de flow te volgen. Ga met de stroming mee en volg je gevoel. Die je roept om jezelf te veranderen.

Die roep brengt je naar jouw veranderingen toe. Dat zijn je gidsen maar ook je ziel die blij is. Dat je de verandering aan het nemen bent en de beste van jezelf begint te worden.

Tegen de stroom in gaan is wat vele van ons nog doen. Dan merk je dat alles tegen je gaat werken. Dat het niet stroomt en moeilijk is. De wereld draait dan de andere kant op lijkt het wel. En de donkere wolken blijven dan maar komen. Het lijkt wel Ijsland.

Nu dwars door die donkere wolken heen. Los ze maar op. Schijn jouw zon. Plezier en geluk mag jouw leven omringen als het nieuwe paradijs.

Je wortelen rijken zo diep dat je super stabiel bent. Je lacht om de grootste stormen. Het kan je niet schelen, je komt er toch wel doorheen.

Je golven zijn slechts wat hoger geworden omdat je wel van een uitdaging houdt. Zie hoe goed je al kunt surfen.

Als je even niet de roep hebt om te veranderen of om te groeien, dan mag je even een paar ''cocktails pakken'' of drinken uit een kokosnoot. Achterover leunen. Je waant jezelf dan even in de tropen. Gewoon door jezelf dat te gunnen. 

Ga lekker naar een festival in de zomer. Hoe heerlijk zijn die energieën daar. Mensen willen de hippiesfeer weer terug. Daarom worden er o.a. zoveel pillen gebruikt. Het is een manier om daar te komen. Maar wij doen dat door het te verlichten. Net alsof je elke dag een pil op hebt. Een pil van geluk en plezier. En de overvloed die je elke dag steeds meer zal gaan brengen.

De liefde die overal is. Jij mag ook liefde hebben. Je bent die liefde. Misschien ben je wat verlegen. We gaan dwars door die angsten heen. Dingen die je lang verstopt hebt. Het mag er allemaal zijn. En stiekem zijn we allemaal wel een beetje bang.

Zoals ik, 5..4..3..2..1.. en hup naar die leuke dame in het groen toe. Ik zie haar tijdens mijn meditaties. En nu zie ik ook steeds meer de groene jurk voorbij komen in het echte leven. Je bent super warm. Heb maar vertrouwen. En ik zal spoedig aan je verschijnen. En samen leven we in ons paradijs. 😊

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl


Healing

Omgaan met pijn, angst, boosheid, verdriet

De hele maand juni ontvang je korting

Healing

Verlicht je buik

Donderdag 27 juni 20:00 - 21:00 uurShift Your Reality

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required


 www.gaia.com ❥ Klaar voor een volgende stap?Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland