Een intense maand: turning point ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Dit is een intense maand, waarin je regelmatig het gevoel kan hebben een lijn overgegaan te zijn, een soort 'turning point', waarbij je duidelijk beseft niet meer terug te kunnen of te willen.

Bewustwording verloopt soms ongemerkt, maar deze maand kan het met schokjes of schokken gebeuren.

Plots zie je glashelder hoe de situatie (of relatie) is, plots zie je je eigen patroon heel scherp, en zo kan je het eindelijk loslaten.

Het kan soms wat akelig aanvoelen wanneer je merkt dat jij en de ander(-en) zich in totaal andere energievelden bevinden. Je communiceert dan als het ware langs mekaar heen, en dat kan knap frustrerend zijn. Tot je beseft dat dit geen zin meer heeft. Misschien heb je ooit met elkaar geresoneerd, maar nu lukt het echt niet meer. En dan kan er snel irritatie of zelfs woede ontstaan, omdat de andere je niet begrijpt - je denkt dat ie je niet wil begrijpen - maar dat heeft geen zin, omdat je beiden heel andere wegen kiest nu.

Je kan alleen maar aanvaarden dat het nu eenmaal zo is, dankbaar zijn om wat je ooit met elkaar hebt kunnen delen en leren, en dan resoluut je eigen weg verder zetten. Toch tricky dergelijke situaties, want het is verleidelijk toch krampachtig te willen vasthouden aan die bepaalde relaties, en je daarom in allerlei bochten te wringen om toch maar (weer) te passen in het leven en de visie van de andere - maar daarbij verlies je heel veel energie, én je stuurt het Universum de boodschap dat je je Zélf niet respecteert, dat je je Zélf niet waardig genoeg acht. En dat is jammer, want dat kost je dan weer veel tijd om dit te herstellen.

Fran Tielemans
http://www.maitreya.be/


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.