Aanwezig zijn in je lichaam: sleutel in transformatietijd ♥ Lea van der Eem ♥ Lichtwerkers Nederland


Aanwezig zijn in je lichaam is de sleutel om stabiel en rustig te blijven staan in deze intense transformerende tijd, waarin de energieën versneld, soms in razend tempo, om en door jou heen bewegen.

Aanwezig zijn bij al je gevoelens

De sleutel tot meer aanwezig zijn in je lichaam, is vanuit liefde aanwezig zijn bij àl je gevoelens. Alles mag er zijn: pijn, angst, verdriet en onmacht.

Zonder te hoeven oordelen en analyseren en zonder iets te willen veranderen of oplossen. Je mag erkennen wat er in jou is en dat liefdevol welkom heten en ruimte geven.


Daardoor ontspant verharding, komt er ruimte in verdichting, breng je licht in het donker en kan liefde ontdooien wat eerder bevroren was.


Dit maakt dat de energie in jouw lichaam weer kan gaan stromen.

Door deze stroming komen oude energie, trauma’s en emoties die lang opgeborgen hebben gezeten vrij en kunnen worden opgeruimd.

De reis naar jezelf

De reis die wij aan het maken zijn, kent maar één richting: de weg naar binnen, naar je hart en buik. Tijdens deze reis staat één vraag telkens weer centraal: Wat brengt mij dichter bij / dieper in mijzelf?

Want daar, in jouw lichaam en jouw energie, zijn de antwoorden op al je andere vragen te vinden. En daar, in jezelf, vind je liefde.

Het vermogen om diep in jezelf te voelen en hierop te vertrouwen, is een bron van grote kracht en geeft een stabiele basis in deze tijd van snelle verandering.

Veel oude pijn bij lichtwerkers

Juist in de mensen die al vele jaren bezig zijn zich innerlijk te ontwikkelen en hun bewustzijn te laten groeien, de lichtwerkers, ligt veel oude pijn opgeslagen. Naar binnen gaan, de weg vinden naar die  pijn toe, is vaak nog een moeilijke weg voor velen.

Weggaan bij je pijn, je aandacht richten naar buiten, vinden dat de buitenwereld deze pijn veroorzaakt en daar de schuld leggen, is een pad dat door onze voorouders lang is gelopen en daardoor ontzettend diepe sporen heeft.

Het nieuwe pad

Herkennen dat de persoon die jouw pijn raakt niet de veroorzaker is, maar slecht een trigger, is een relatief nieuw pad, nog door weinig mensen echt bewandeld. Het is ook een moeilijk pad. Het vraagt moed en kracht om het donker in jezelf onder ogen te zien en om aanwezig te blijven bij de pijn die je zo lang hebt meegedragen. Toch is dat de enige weg naar heel-zijn en liefde.

Als jij dit leest en voelt wat ik bedoel, weet dan dat wij samen dit nieuwe pad breder, steviger en makkelijker begaanbaar aan het maken zijn. Gewoon, omdat wij elke gelegenheid van ons geraakt voelen, aangrijpen om dieper in onszelf te voelen en daar meer licht te schijnen.

Zo zijn we steeds meer aanwezig in ons lichaam, staan we steviger en verlichten het pad voor onszelf en anderen.

We doen het samen!

Shine on!

Gratis Opname

Aanwezig in je lichaam


Wil jij graag meer verbonden zijn met jezelf en stabieler staan te midden van alle roerige transformatie-energieën? Luister dan naar de gratis audio opname 'Aanwezig in je lichaam'.


Lea van der Eem
www.leavandereem.nl

Healing Verlicht je buik

Vervolg op ''Verbinding met je buik''

 

Robert Bridgeman


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland