Nieuwe maan gebed juni ♥ Avalon ♥ Lichtwerkers Nederland

Grootmoeder Nieuwe Maan, zal in de maand juni in Tweelingen staan en kondigt een belangrijke nieuwe periode in ons leven aan.

Een periode waarin wij meer helderheid van Geest zullen bereiken, waardoor een betere communicatie met Spirit mogelijk is, die ons leven met Liefde zal verrijken.

Telkens wanneer we niet naar onszelf doen luisteren, begint ons Hart, harder en harder tegen ons te fluisteren. Vervolgens begint het te praten, of wij waar we nu mee bezig zijn alsjeblieft willen laten. Je kent dat vast wel, dat onbestemde - dit voelt niet goed - gevoel. Dat, zegt Grootmoeder Maan, is wat ik met voorwaardelijke Liefde bedoel.

Liefde onder voorwaarden voelt niet goed, alsof jij voor de Liefde keihard moet werken. Alsof jij alleen maar Liefde verdient wanneer jij continue actief bezig bent jouw band met Spirit te versterken. Het is juist in de rustmomenten dat jij ontvangen kunt gaan. Want juist dán, doe jij in verbinding met jezelf staan.

En kun jij jezelf zien en horen,  zonder dat al dat drukke verkeer in jouw Geest, jouw gevoel doet verstoren. Neem jouw rust en ontspan. Je hebt het allang gemaakt, jouw Hogere Plan.

Focus je op groei van al het positieve in jouw leven en neem stappen die daartoe leiden. Stappen die jou helpen jouw Geest van onrust te bevrijden. Door jouw aandacht NIET te richten op de dingen die jij NIET doet willen, voorkom je dat jouw Hart tegen jou gaat schreeuwen en gillen. Omdat het gezien wil worden en jij jouzelf daarvan weerhoudt, omdat jij niet in jouw dromen gelooft en niet op jouw gevoel vertrouwt.

Dat jouw gevoel, door het te zien en horen, jou op jouw pad zal begeleiden. Om jouw dromen waarheid te maken door jou van jouw eigen gecreëerde illusie te bevrijden. Door jouw gevoel ruimte te geven, door er simpelweg naar te luisteren, creëer jij jouw mooiste leven!

Luister goed naar wat jij wilt manifesteren, en laat jouw Hart jou leiden om jouw leven in Liefde om te keren.

GEBED

 

''Lief Hart, het spijt me zo dat ik jou zo vaak niet heb gezien en gehoord, ik werd telkens door de drukte in mijn Geest gestoord. Ik ga mijn Geest nu helder maken, zodat ik weer met jou in communicatie en liefdevolle verbinding kan raken. Ik zal naar jouw wensen luisteren en jouw verlangens horen. Ik zal ze zelfs opvolgen gaan en laat mij niet meer door mijn innerlijke criticus verstoren.

Want ik wil voelen! Ik wil ervaren wat ze met onvoorwaardelijke Liefde bedoelen! Ik ben klaar met alsmaar dat harde - aangesloten - werken. Lief Hart, ik gun jou rust zodat jij jouw krachten kan versterken. Ik zal voortaan liefdevoller tegen mezelf praten. En mijn Geest vaker ''off the hook'' laten. Ik zal mezelf vrijheid om te genieten geven. Dat is eigenlijk het enige waar ik naar verlang in mijn leven.

Ik wil gewoon ontspannen en plezier ervaren, in plaats van altijd alles te analyseren in mijn hoofd en te willen verklaren. Ik wil af van dit patroon en deze onrust en drukte in mijn Geest. Ik wil de controle loslaten! Grootmoeder Maan, verander mijn leven in Liefde, zoals nooit eerder is geweest. Ik wil een dagelijks FEEST! Ik wil opstaan en mijn dag in dankbaarheid en vol van plezier beleven. Grootmoeder Maan, doe mij daar Uw kracht voor geven. Zodat de Liefde voor alles wat ik al heb zich vergroten kan gaan. Ja. Als een blij en tevreden mens, wil ik in het leven staan. Ik houd van U, Grootmoeder Maan. En vraag U om Uw zegen. Ik besluit om Liefde toe te laten! Niets houdt mij nog tegen!''.

Liefs,

Avalon
www.vindjouwspirit.nl


Masterclasses Gran Canaria

Robert Bridgeman


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland