Iedereen is op zoek naar de sleutel tot succes ♥ Annemiek Webbink ♥ Lichtwerkers Nederland

Iedereen is op zoek naar de sleutel tot succes. Succes bij studie,  werk, in de maatschappij, in je privéleven.

Hoe vindt je die sleutel?

Als je gelukkig wilt zijn is het belangrijk om goed te luisteren naar je hart. Daar zit je ziel en deze is zeer wijs. Je ziel weet precies wat jij nodig hebt en ook hoe je dat kunt bereiken.

Soms zul je daarvoor wegen inslaan waar je zelf niet op gekomen zou zijn, waarvan het lijkt dat het niet goed is. Volg toch je hart lieverds, want uiteindelijk zal blijken dat dit de beste keuze is die je had kunnen nemen.

Laat daarbij los wat jij DENKT dat nodig is, jij kunt niet alles overzien. Bovendien zorgt je beperkte ego altijd voor veilige routes die soms TE veilig zijn.

Ook leg je adviezen van anderen naast je neer, als blijkt dat ze lijnrecht indruisen tegen jouw gevoel. Dat is niet altijd makkelijk, maar linksom of rechtsom zal dit voor jou het beste zijn. Probeer daar mee om te gaan en als het niet lukt om iedereen tevreden te houden is dat jammer maar helaas.

JIJ VOLGT JOUW PAD.

LUISTEREN NAAR JE HART IS DE SLEUTEL TOT SUCCES

 

Weet daarnaast dat God en de engelen jouw daarbij altijd zullen begeleiden.  Als je daarvoor open staat, zul je steeds vaker deze ondersteuning gaan herkennen, waardoor je eenvoudiger je pad kunt vervolgen.

 

Helaas is onze maatschappij niet ingericht op mensen die luisteren naar hun hart.

Presteren onder grote druk, het onmogelijke proberen te bewerkstelligen, het liefst in zeer korte tijd,  produceren is het devies. Alles draait om MACHT EN GELD en de menselijke maat is volledig uit het oog verloren.

Dit geeft wrijvingen in je dagelijkse leven en in de maatschappij. Als je luistert naar je hart en je open stelt voor de steun van God komt dit helemaal goed.

Natuurlijk kan het best zijn dat je keuzes moet maken die op het eerste oog niet fijn zijn. Weet dat als dit van boven af wordt ingegeven, dit het beste is voor jou.  Achteraf zul je begrijpen en zien waarom .

Het is dus een kwestie van VERTROUWEN.

Beslissingen nemen waarvan je niet goed weet waarom het nodig is en ook niet weet waar je dan uit zult komen. Je gaat blind de toekomst tegemoet.

Laat je eigenwijsheid varen en GEEF JE OVER AAN GOD.

DAN ZULLEN ER WONDEREN GEBEUREN.

Annemiek WebbinkBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Reactie schrijven

Commentaren: 0