Wanneer je echt jezelf bent, heb je pas toegang tot al je licht ♥ Luc van Eijk ♥ Lichtwerkers Nederland

De eindtijd nadert. Het einde van een tijdperk. Weg vanuit die grijze cellen. Van waaruit we denken te leven. Weg uit die kleurloze wereld waarin we alles moeten.

We moeten voldoen aan de vragen op de examens. En aan de vragen van je baas voldoen, voor je überhaupt voor ze mag gaan werken.

In een wereld waarin we onze identiteit al verliezen voordat we volwassen zijn geworden.

Het is geen wonder dat pubers het zo moeilijk hebben. In de rat race die steeds sneller lijkt te gaan. En steeds onrustiger verloopt. Want de nieuwe energie is voelbaar. En dat onderbuikgevoel dat er iets gaat veranderen is wereldwijd gaande.

We hebben geen overheid meer nodig die hun programma’s draaien op tv. Om mensen in hun comfortzone te houden. In hun kooi: in de angstmodus. Die overal bang voor zijn omdat ze bang worden gehouden. Dat is macht.

Terwijl we nu ouder dan ooit worden. En welvaarder dan ooit zijn. De meeste geavanceerde technologie hebben. Die ook zichtbaar gaan worden.

De geschiedenis is slechts een verhaal. Wat aan een script moest voldoen. Vandaar dat je al ufo’s had in de tweede wereld oorlog. Alles wat je in ziet films in films is al realiteit.

Nu rijden we nog met de wagen. Maar iets later heb je al vliegende auto’s. En een hoverboard zoals in back to the future. Die wil ik wel besturen. 

De enigste oplossing is om ons zelf te worden. Je eigen vuurtoren te worden in de duisternis. Niemand kan je dan wat maken. De buitenwereld heeft nul invloed.

Je hoeft niet meer overtuigd te worden van jezelf. Je eigen identiteit is weer terug gekomen. En die zit niet meer in de politiek. Of in de baan die je doet. Of de vrienden om je heen. Als de gewoontes die je leven bepalen.

Nee om die reden klampen mensen zich nog extra vast aan het systeem. Zie je dat nog iets meer mensen gaan stemmen. Maar de ijsberg is al geraakt. De onderste ruimen zijn al vol water. Het zinkend schip steekt al flink met de punt boven het water uit. Klinkt als een bekend verhaal hé.

Dat is wat er met ons systeem gebeurt. En het is het beste wat er kan gebeuren. Want het nieuwe ontstaat er al. En dat zijn wij, die gekke kunstenaars. De lichtwerkers en de healers en de mensen die hun kracht hervinden. En in plaats van zeiken op alles gewoon doen waar hun hart ligt. Dat zal pas de wereld verwarmen.

Dus wil je verandering. Ga dan je eigen dromen vervullen. Richt je niet zo op de buitenwereld. Je hoeft niemand meer te overtuigen van de waarheid. Omdat je weet en er zelf vertrouwen in hebt.

En dat is super heerlijk. Dat geeft zoveel meer rust. Ik heb een stuk minder vrienden. Maar veel tijd voor mijzelf wat ik heerlijk vind. Het is eigenlijk het beste wat er is gebeurt. Terwijl het beste op mijn weg nog komt.

Ontwaken is heerlijk.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

De Lichtwerkers masterclass Vakantie - Retraites komen eraan

In Januari 2020 starten de Lichtwerkers Nederland Masterclass series die plaats gaan vinden op het zonnige eiland Gran Canaria, Meloneras, Maspalomas. Je verblijft in een prachtig 5 sterren hotel met uitzicht op de Atlantische oceaan.

Elke Masterclass serie bestaat uit één week met een bekende (spirituele) spreker die de deelnemers meenemen op reis naar innerlijke zelfontplooiing, meer bewustzijn, meer welbevinden en meer vreugde. Allemaal kunstenaars op het gebied van de kunst van bewust zijn. Je kunt kiezen één Masterclass week te volgen of meerdere aaneengesloten. Bewustwording en luxe gaan elkaar ontmoeten in deze buitengewone relaxte retraite week, met als bedoeling dat je anders naar huis gaat dan dat je bent gekomen!

AARDING, schoonheid en rust leveren de voorwaarden waar het aangenaam is om jezelf te ontwikkelen, alleen en met andere Lichtwerkers. Deze week is er één van luxe, veel vrije tijd voor zon - zee - strand en de mogelijkheid je te verbinden met gelijkgestemden, maar ook genoeg anonimiteit voor degene die dat ambiëren.

In de vrije tijd naast de trainingen ben je vrij te doen wat je zou willen doen. Deze Lichtwerkers Vakantie Retraite bied een prachtige mogelijkheid voor lichaam, ziel en geest om allemaal aan hun trekken te komen in een verhouding die jij zelf fijn vindt. 


Heb jij al een idee wie deze weken gaan verzorgen? :-)Spiritueel Leven Online Training


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Starseed Special Transmissie en meditatie

Wieteke Koolhof channelt Arjun van de YahYel op zondag 25 april om 20:00 uur

 

Nieuw! Verlichtingsactivatie

Zondag 9 mei om 20:00 uur door Davy Diekstra

 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise DiekstraLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland