Afnemende Maan: tijd om jouw karma los te laten gaan ♥ Avalon ♥ Lichtwerkers Nederland

Ik vroeg Spirit om een boodschap voor deze afnemende Maan, kwamen er ineens allemaal krachtdieren bij mij aan.

Als eerste deed Gier zich in een visioen bij mij melden met de kracht van het terugvinden van het vertrouwen in jouw eigen vaardigheden.

Gier wijst jou erop dat jij leeft in het heden en dringt erop aan bij jou dat jij het loslaat jouw verleden.

Door er niet langer nog jouw aandacht aan te schenken, maar juist positieve gedachten en allerlei mooie nieuwe ideeën waar jij enthousiast van wordt te bedenken.

Te denken aan wat jij wilt dat binnenin jou en in jouw buitenwereld zal bloeien. Jij wilt ten slotte geen negativiteit laten groeien!

Gier helpt jou om jouw karma te reinigen en zegt jou: stop met jezelf zo te pijnigen! Je bent nu aan het einde van een cyclus voor jou gekomen, tijd om los te laten en te groeien richting het leven van jouw dromen. Tijd om Magie en Mysterie in jouw leven te verwelkomen!

Tijd om de verantwoordelijkheid te nemen over jouw eigen geluk, door jezelf te vergeven. Ondanks dat jij oneindig bestaat, leef jij het maar één keer, dit leven.

Wasbeer helpt jou ook met jezelf van karma te reinigen, door jou te helpen oude denkpatronen te doorbreken en los te laten. Wasbeer helpt jou met lichamelijke genezing (aarding) en brengt jou op het pad van alles wat jou doet baten.

Vrolijkheid, durf, humor en vasthoudendheid. ''Laat maar los'', zegt wasbeer, ''raak jouw zwaarte maar kwijt''. Wasbeer vindt het ook reuze leuk om de clown uit te hangen. Zeg nou eerlijk lieve Ziel, dat is toch ons aller Hartsverlangen?

Vrolijkheid en plezier maken! Van de slappe lach aan het huilen raken! Wanneer heb jij dat voor het laatst gedaan? Wanneer ben jij voor het laatst geheel onbezorgd door het leven gegaan?

Sfinx brengt ons tot slot de kracht van ''het geestelijke'' en de kracht van ''het idee'' en wijst ons op onze oneindige mogelijkheden.  Sfinx zegt jou: ''jij creëert in het hier en nu, niet in jouw verleden. Waarom hang jij daar dan nog zo vaak? Richt de aandacht van jouw Geest op jouw Aardse taak. En dat is om te leven. Dat is om jezelf plezier, vrolijkheid en Liefde te geven.

Dat is om het meeste plezier, geluk en vreugde uit het leven te halen. Zodat jouw Licht tot in de verste verten zal gaan stralen. De tijd is aangebroken om Magie en Mysterie weer toe te laten, om jouw verbeelding en jouw Hart te laten praten.

En om hen de leiding te geven.

Vertrouw op jezelf lieve Ziel, jij weet écht wat jij voelt, nodig hebt en zo graag wilt in jouw leven. Boor jouw Bron, jouw kracht, diep van binnen aan. Dan zul je zien dat jij weer in verbinding met jezelf komt te staan. En jij wat jij wilt, waar jij van droomt, zult gaan manifesteren. Vertrouw op jezelf lieve Ziel, de toekomst zal het leren''.

GEBED

 

''Lieve Grootmoeder Maan, Laat mij zien wat ik binnenin mijzelf groeien mag laten gaan. Laat mij zien wat ik nog mag loslaten om mijn karma te doorbreken. Laat mij zien waar ik mee moet stoppen om mijn aandacht in te steken. Verwijder dit vervolgens uit mijn leven, zodat ik mijn aandacht aan Liefde kan geven. Want Liefde is wat ik wil laten groeien. Vol van Liefde wil ik bloeien!''.

Liefs,

Avalon
www.vindjouwspirit.nl


 

Vakantie Retraites Masterclasses januari 2020

Heb jij al een idee wie deze weken gaan verzorgen? :-)


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates requiredLichtactivatie Afronden 2020 Openen 2021 ( 12 - 12 )Lichtactivatie
De energie van 2021 AAN ( 10-01 )Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland