In de tuin der Waarheid ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

IN DE TUIN DER WAARHEID WORDEN DE BLOEMEN AAN DE ALLERHOOGSTE GESCHONKEN

Met deze zin werd ik een paar maanden geleden wakker. Ik ging er op mediteren en visualiseren. Het is een zin die me steeds weer terug brengt naar de kern van ons aardse leven. 

Hoe meer we beginnen te beseffen, dat we alles wat we in ons dagelijks leven meemaken als bijdrage aan ons ontwaken bedoeld is, des te meer ons hart open gaat voor de Bron die ons dit allemaal aanreikt.

De Aarde heeft zich voor ons beschikbaar gesteld, om onze groei naar hogere levels van bewustzijn te kunnen vervolmaken. Hier is die diepe reis door de dualiteit mogelijk.

Alle coderingen liggen klaar, om de waarheid vanuit onze Bronverbinding te vergeten, en om vervolgens onze eigen Goddelijkheid weer terug te kunnen vinden.

Door eerst te verliezen wie we dachten te zijn en wat we dachten te hebben, al er een innerlijke drive ontstaan om de ware, geestelijke rijkdom weer terug te vinden. Terwijl we van ons bestaan op Aarde een woestenij maakten, daalden we af naar de laagst mogelijke vormen van bewustzijn.

HET GEMIS BESEFFEN

 

Op het moment waarop je oog in oog komt te staan met alle schijnbare tekorten, met alles wat er vernietigd is en wat je zelf vernietigd hebt.... op het moment dat je begint te voelen hoe je verkrampt en verstard bent in de innerlijke leegte, die je buiten jezelf weerspiegeld krijgt... op dat moment kun je totaal opengebroken worden door pure Liefde.

Zij haalt die oeroude kreten van gemis en pijn naar boven, en maakt dat alle schijnheiligheid omgezet kan worden in ware heiligheid.

Tijdens dit moment van ontwaken vindt er een omslag plaats. Want daarna zal alleen ware, onbaatzuchtige Liefde, en hogere Waarheid je nog voeden en vervullen.

DE GESCHENKEN BESEFFEN

 

De geschenken, de bloemen, die ons vanuit hogere dimensies geschonken worden, bevatten goddelijke elixers, frequenties, geuren, kleuren en potenties. Ze herinneren ons aan de onbegrensde mogelijkheden van onze ziel. Ze herinneren ons aan schoonheid, puurheid en zachtheid, en aan het stralen, gewoon omdat ze altijd naar het goddelijke licht gericht zijn.

ALLES wat ons raakt, bezielt, kan openen en doen stralen, komt voort uit de Goddelijke Bron. Alles wat er naar ons toe komt heeft, vanuit jouw verbinding met de Bron, maar één doel: om jou thuis te brengen, zodat je kunt landen en tot rust kunt komen IN diezelfde Bron. Zodat je gaat voelen dat de Bron IN jou is.

Pluk de bloemen van Liefde en Waarheid, geniet er van en deel ze uit. Wéés zo'n bloem, ter ere van jouw ware afkomst. En breng dank, dank aan dat Licht waaraan jij je bestaan te danken hebt.

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl


Verbinding met je Buik

Donderdag 23 mei 20:00 - 21:00 uur

Lichtwerkers Nederland & Lea van der Eem

Sensual Journey of the Senses

Monique Bridgeman & Pauline Schueler

17 t/m 22 juni 2019 Terra Nova in Zuid Frankrijk


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.