Afkicken van oude pijn ♥ Leonoor Netten ♥ Lichtwerkers Nederland

Hoe meer bewust ik word en hoe meer ik me verbonden voel met de Bron waaruit ik kom, hoe meer ik de keuze maak om hier op Aarde écht te zijn.

Al sinds mijn kindertijd vond ik het hier niet fijn en had ik het verlangen om “terug naar huis” te gaan, het gevoel van heimwee was groot en dat gevoel heb ik vele jaren meegedragen in alles wat ik hier deed.

Maar zoals dat gaat met bewustwording en de inzichten die ik daarmee opdeed, met heel veel vallen en opstaan weliswaar, begon ik mijn leven hier meer te waarderen en wist ik steeds meer waarom ik hier was.

Maar om hier te zijn had ik het nodig om de verbinding met mijn ziel te maken, want die ziel hoort bij mij en is geen losstaand onderdeel van mijn fysieke lichaam en samen is fijner dan alleen.

Ook had ik het nodig om heel wat heilige spirituele huisjes die ik had, omver te schoppen. Een van die heilige huisjes was de overtuiging dat alles licht en liefde is en regelmatig kwam ik van een koude kermis thuis en werd ik behoorlijk onderuit geschopt door nogal veel tegenstand, haat, agressie en “gerommel” aan mijn licht.

Inmiddels weet ik dat niet alles licht en liefde is. Niet op Aarde, maar ook niet “daar boven”.

Sinds ik dat heilige huisje omver heb geschopt weet ik dat ik goed voor mezelf en mijn eigen energie moet zorgen, dus hoe helderder mijn eigen lichtje straalt, hoe minder rotzooi er binnen komt.

Ik moest dus afkicken van oude pijn, oude beperkende overtuigingen, oude spirituele heilige huisjes en dat was een proces dat vele jaren duurde. Niet gemakkelijk, maar wel goed, verhelderend en bevrijdend.

Maar ik ben er nog niet, want na al dat harde werken en de detox voor mijn mind en ziel, is nu mijn fysieke lijf aan de beurt. Er zit namelijk heel veel opgeslagen in dat lijf, pijnlijke ervaringen, rommel van buitenaf. Gevoelige mensen hebben een gevoelig lichaam, leerde ik ooit en voor mij geldt dat zeker wel. Zoals ik behoefte heb aan gezonde spirituele voeding, zo heb ik ook behoefte aan gezonde aardse voeding en ik probeer me zo veel mogelijk dus te voeden met dat wat goed voor me is.

Want als ik hier wil zijn, dan maar zo gezond mogelijk en met zo veel mogelijk energie want THIS IS THE PLACE TO BE, voor zolang ik hier nog rondloop.

Ooit kwam ik er achter dat ik ben gaan roken om er bij te horen, in de tijd dat ik jong was rookte iedereen in mijn omgeving en werd dat heel normaal gevonden. En omdat ik er dus bij wilde horen, omdat ik altijd het gevoel had nergens bij te horen, ben ik mee gaan doen. In het verleden heb ik al zo’n duizend pogingen gedaan om af te kicken, steeds zonder resultaat, gewoon omdat er steeds iets was dat ik miste, die heimwee naar “thuis”.

Maar nu weet ik dat het gaat lukken, omdat ik niet meer ben die ik ooit was, omdat ik me verbonden voel met AL DAT IS en verder geen enkele behoefte meer voel om perse ergens bij te willen horen.

Ik voel me vrij en ook hier is het “thuis” dus het is maar net welke energie ik er zelf aan geef.


Voor alcohol geldt hetzelfde voor mij. Niet dat ik zo’n stevige drinker ben hoor, maar ik merk steeds meer dat ik echt doodmoe word als ik een wijntje drink.

Lang geleden ben ik eens een keer echt dronken geweest en als ik daaraan terugdenk weet ik dat ik meZELF totaal kwijt was. Want zo gaat dat met alcohol, je bent de verbinding kwijt en hebt nergens meer controle op en je staat open voor energietjes die verre van prettig en liefdevol zijn.

Om het licht dat we zijn werkelijk te laten stralen, is het dus goed om zo “schoon” mogelijk te zijn en zo vrij van welke beperking dan ook, voor zover dat voor ons mogelijk is om dat te behalen hier op Aarde.

Dus ik ga afkicken en detoxen en mijn energie nóg sterker maken. Doe je mee ?

Leonoor Netten
www.leonoornetten.com


Verbinding met je buik

Donderdag 23 mei 20:00 - 21:00 uur

Lichtwerkers Nederland & Lea van der Eem

Shift Your Reality

Altazar Rossiter en Robert Bridgeman

8 t/m 13 juli 2019 Landgoed Terra Nova Frankrijk


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Reactie schrijven

Commentaren: 0