Samenwerken met de energie van de Volle Maan ♥ Lea van der Eem ♥ Lichtwerkers Nederland

De energie van deze volle maan voert de druk weer flink op. Je kent inmiddels het lijstje met mogelijke fysieke verschijnselen tijdens hoge energiedagen vast wel. Ook deze volle maan kan je de dagen ervoor de volgende ervaringen hebben: gevoel van innerlijk druk, strakke band rond borst, niet diep kunnen ademen, moeilijk kunnen aarden, keelpijn en heesheid, hoofdpijn, stress, pijn in onderrug en heupen, opgeblazen gevoel, enz.

Toch is het niet de bedoeling ‘onder te duiken’ tijdens de dagen rond de volle maan en te wachten tot alle intensiteit weer over is.

Net zo min is het de bedoeling om te blijven hangen in ‘klagen’ over alle bijwerkingen van de energie die jij ontvangt.

Dat is iets wat wij allemaal kennen: de slachtofferenergie trekt aan ons. Het is makkelijk om daarin mee te gaan en je hierdoor te laten leiden.

De tijd is gekomen om te ontdekken dat jij helemaal niet onmachtig bent. Dat is maar een gedachte, die als een loodzware deken op je drukt en die je klein en passief houdt. Je mag de slachtofferenergie die jij met je meedraagt gaan herkennen en afleggen.

Ook vandaag kan jij weer stap zetten in het proces van het leren kennen van jouw kracht en creatievermogen.

Dit mag je doen door nu, op dit moment, je ogen te sluiten en drie keer bewust en rustig, dieper in…. en weer helemaal uit….. te ademen. Als je dit vaker wil doen: voel je vrij!

Voel maar, in je lichaam, wat dit met je doet. Wat merk jij op aan lichamelijke gewaarwordingen?

Door bewust te ademen en jouw aandacht in je lichaam te brengen, kan de energie die deze volle maan jou brengt, makkelijker door jouw lichaam heen stromen. Deze energie is er namelijk niet om jouw leven moeilijk te maken, maar de maan ondersteunt jou in je ontwikkeling en groeiproces.

Wanneer jij meegaat in de oude slachtofferenergie, onderduikt, je aanspant en verzet biedt, voelt de energie van de volle maan zwaarder aan.

Als jij je ontspant, overgeeft en opent, kan de energie van de maan door jou heen werken. Zij kan dat wat vastzit aanraken en in beweging brengen. Zij geeft de mogelijkheid tot loslaten, stroming, verlichting en vernieuwing.

Jij hoeft alleen maar een kanaal te zijn. De energie mag door jou heen naar het energieveld van de aarde stromen.

Dat is samenwerken met de energie van de volle maan.

Wil jij meedoen met de volle maan healing op zaterdag 18 mei?

Tijdens deze healing word jij geopend. Oude, vastzittende energie wordt in beweging gebracht, zodat deze gaat stromen en kan worden afgevoerd.  Zo komt er meer ruimte voor jouw energie. De energie van de healing brengt jou op diepere lagen in jezelf dan waar jij alleen kan komen en ondersteunt in jouw groei en ontwikkeling.

Na de healing ontvang je een nabesprekingsmail met waardevolle, verdiepende uitleg en inzichten over de werking van de healing en de energetische ontwikkelingen van dit moment.

Tijd: 20.00 – 20.45 uur

Plaats: Thuis op je eigen fijne plek.

Door: Lea van der Eem, Spiritueel Psycholoog en Gids bij ontwaken in de nieuwe tijd.

Meer info en aanmelden:


Lea van der Eem
www.helderbewustzijn.com


 Regressie & Reïncarnatie training 5 -daagse

Bridgeman

20 t/m 25 mei 2019 Terra Nova Center in Zuid Frankrijk


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland