Maria Magdalena, de hoogste lichtmeester van ons sterrenstelsel ♥ Babette Gijsen ♥ Lichtwerkers Nederland

Maria Magdalena

Ik heb haar altijd over het hoofd gezien en wij allemaal denk ik. We zijn bewust misleid door alle religies over de rol die Maria Magdalena speelde in het leven van Jezus en in de onze tot aan de dag van vandaag.

Ik ben even wakker geschud door een boek wat ik las en door het contact wat ik maakte met Maria Magdalena.

Zij roept op het vrouwelijke goddelijke principe in deze tijd in ere te herstellen en in evenwicht te brengen met het mannelijke, zodat we over kunnen gaan naar de vijfde dimensie. Tot mijn blijde verrassing blijkt ze in mijn eigen leven een grote rol te spelen.

In ‘Maria Magdalena, hun leven, hun liefde, hun missie’, deel 1, van Gabriela en Reint Gaastra-Levin doen Maria Magdalena en Jezus een boekje open over de gelijkwaardigheid van hun relatie en die van hun gezamenlijke missie voor de mensheid. Die missie is “het openen van het hart en het doen ontwaken van de goddelijkheid van de mens” en is nog niet afgerond.

Ik kreeg aanvankelijk het net uitgekomen deel 3 op mijn beeldscherm, ik weet niet waar vandaan, maar dat gaat over hun discipelen. Het kwam met een reden op mijn pad, want ik voelde vreugde. Ik heb nu eerst deel 1 gelezen uit 2015. Het is opzienbarend en voelt heel waar allemaal, ik voelde onmiddellijk de aandrang er iets van te delen, met name dat over hun gelijkwaardigheid.

De gelijkwaardigheid van Maria Magdalena als tweelingstraal van Jezus

 

Wat Jezus en Maria Magdalena vertellen is dat ze getrouwd zijn op hun 16e jaar en vier biologische kinderen en een pleegkind opgevoed hebben. Ze zijn tweelingstralen en hebben voor hun indaling in hun toenmalige incarnatie op aarde, beiden, onafhankelijk van elkaar, ingestemd met deze ontzagwekkende missie. Zij hadden een volkomen gelijkwaardig aandeel in deze missie, alleen moest Maria zich in die tijd soms wat meer op de achtergrond houden vanwege de heersende man/vrouw rolopvatting, terwijl Jezus meer de publieke rol waarnam.

Jezus sprak meestal de groepen mensen toe, bijvoorbeeld. Maar wonderen die zij gezamenlijk lieten ontstaan werden veelal aan Jezus toegeschreven, terwijl zij beiden in het openbaar aanwezig waren. De religies hebben vervolgens de rol van Maria Magdalena helemaal weggeschreven en zelfs besmeurd en ik wist niet beter aanvankelijk dan dat ze een vriendin van Jezus was geweest.

Enkele jaren geleden nog vernam ik in een spirituele school, dat ze op de achtergrond Jezus hielp zich staande te houden bij zijn missie. Nee, dus: hun gezamenlijke missie, waartoe samenwerking en samensmelting in hun tweelingstraalrelatie essentieel was.

De boodschap van Maria Magdalena

 

Maria Magdalena vraagt ons in deze tijd om haar te erkennen in haar volledige staat van zijn, zodat we de dualiteit met het mannelijke, in ons en buiten ons kunnen opheffen en onze goddelijke staat kunnen gaan toelaten. Haar boodschap aan alle mannen en vrouwen op aarde houdt voor mij het volgende in. Herstel de godin in jezelf. Maar haar vrij, genees haar van alle doorheen de tijd toegebrachte wonden, laat haar oprijzen uit de as, prijs haar door god gegeven gaven en krachten en laat haar nooit meer genoegen nemen met een tweede plek maar breng haar in evenwicht met het mannelijke in jezelf.

Eer onze vrouwelijke aard, eer jezelf, heel de wonden van je kindertijd, heb mededogen met het kind van toen en heb jezelf lief. Laat je licht schijnen in deze nog en nog steeds meer verdichte wereld. Wij vrouwen dragen de verbinding tussen het Goddelijke en het aardse. Ga dus naast je man staan en neem hem liefdevol mee in jouw licht.

De taak van de goddelijke vrouw op aarde in deze tijd is om via haar verbinding met de aarde de poort naar het goddelijk bewustzijn toegankelijk te maken voor de man zodat zij samen kunnen bewegen naar een eenheidsverbinding op aarde. Zodat onze goddelijkheid geleefd kan worden op aarde, vanuit onafhankelijkheid verbonden, ontvankelijk als kinderen, dansend in de zon op de muziek van moeder aarde, wonderen scheppend zoals Maria Magdalena en Jezus ons voordeden.

Apostel van Maria Magdalena en Jezus

 

Jezus is in ons zonnestelsel bekend als Sananda, de hoogste lichtmeester die wij kennen. Dat betekent dat Maria Magdalena dat ook is! Ik bedacht mij opeens dat ik jaren terug, toen ik mijn eerste stapjes in de spirituele wereld zette, een hardop afvroeg wie mijn gids was. Ik kreeg Maria Magdalena door, maar wist niet goed wie zij was en ik had het misschien verzonnen. Nu dus maar eens vragen.

Hallo Maria Magdalena, mag ik contact met jou? Er ging een veld boven mijn hoofd open, van liefde en verfijnd stralend wit licht. Dat moest ze zijn! Ik kreeg een ja en kreeg ook bevestigd dat ze de afgelopen 20 jaar tijdens mijn verlichtingsproces en de val daar weer uit met ziektes, bij mij is gebleven als gids. Ik heb mij door god en alles verlaten gevoeld!

Ik heb mij in sessies en groepsbijeenkomsten altijd op Sananda (het wezen achter de aardse verschijning Jezus) gericht! Ik weet dat ik lang, lang geleden een leerling van Sananda was en ik moet naast Jezus gelopen hebben in zijn tijd op aarde alsof we elkaar goed kenden.

Opeens kwam dat derde deel over het leven van Maria Magdalena en Jezus in me op waar bij staat dat het over 12 mannelijke en 12 vrouwelijke (!) apostelen gaat! Totaal weggemoffeld die vrouwelijke apostelen of heb ik iets gemist op zondagsschool en in de kerk? Maar, ben ik dan een van de apostelen geweest? Het antwoord komt met een brede lach door. Ja.

Ik heb het boek nu besteld en ben heel benieuwd of mijn incarnatie van toen daarin voorkomt en of ik mijzelf dan herken daarin!

 

Nog meer apostelen

 

Een dag na dit schrijven kwam het derde deel van de boeken, de discipelen van Maria Magdalena en Jezus, binnen. Ik ging direct op zoek naar mezelf in het boek. En vond haar ook direct. Een dag later gaf ik een workshop. Het begon ermee dat er mensen afzegden. Over bleven twee trouwe vriendinnen van mij, ooit door mij behandeld en vaak aanwezig in mijn workshops. Het kon geen toeval zijn, ik had eerder zoiets meegemaakt met mijn tweelingvlammen. Ik ging naar binnen en vroeg Maria Magdalena of zij ook haar apostelen waren geweest. Dat waren ze! Ik zocht ze op in het boek en vond hen.

Die avond kon ik mijn twee deelnemers verrassen met het leuke nieuws. We mediteerden en haalden de herinnering terug aan ons leven van toen. Wat zo grappig is ook is dat ieder van ons na tweeduizend jaar nog steeds aan hetzelfde persoonlijke leerpunt als toen werkt en dat de beschreven essentie van onze persoonlijkheden nog helemaal herkenbaar zijn voor ons. Niets geleerd in 2000 jaar? Ik kan zien dat ik andere delen van mijzelf ontwikkeld heb en dat het leerpunt op een ander niveau nu terugkomt dan destijds. Het was in ieder geval een cadeautje die avond! Weer een deel van onszelf teruggehaald en geschoond van karma. Ik weet nu ook weer dat ik de leer van Jezus en Maria Magdalena nog vele levens daarna ben blijven uitdragen.Mijn rol is nu om de apostelen van toen te activeren om ze zich hun missie te doen herinneren zodat ze deze kunnen gaan leven. Ik heb dat bij verschillende nu gedaan en er zijn er meer op komst.

Babette Gijsen
www.praktijkdenieuwemens.nl


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 Zondag 6 december om 20:00 uur


Channelings van Atlantisch naar christusbewustzijn: Deze keer gaat Jeshua in op het dadertrauma en slachtoffertrauma in lichtwerkers, hoe deze te herkennen en hoe ervan los te komen.

 Zaterdag 12 december ( 12 - 12 ) om 20:00 uur


Door het goud van jouw lessen en ervaringen te zien, voelen en diep in je op te nemen, kunnen de processen van 2020 tot een afronding worden gebracht.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland