Deze week: de beweging voelen en zien ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Na de onderbroken nachten, de talrijke energieshiften en bijhorende onrust van vorige weken, kan je deze week beweging voelen en zien. Na de killige temperaturen van de afgelopen weken wordt het weer warmer, en dat mag je best ook symbolisch bekijken. Er is volop ruimte voor contacten, communicatie wordt opengebroken, of je beseft zélf dat het tijd is om meer te gaan communiceren, om zelf openingen te maken tot meer contact.

Dit is ook een week om volop je healingtools te gebruiken die je afgelopen jaren hebt verzameld, om je opnieuw in balans te brengen (thema van de maand, weet je nog?). Dit is ook het jaar om je een stuk bewuster te worden van je eigen healingcapaciteiten, en om angsten, onzekerheden en twijfels daarrond los te laten. En dat kan je vooral door te doén, te doén en nog eens te doén. En je te oefenen in 'zijn'. Want vanuit de toestand van stilte en innerlijke rust kan je pas écht voelen hoe het met je gaat, kan je pas écht zien waar je staat, en kan je je innerlijke leiding duidelijk horen. Een week om uit te kijken naar wat er aan vernieuwing te zien is in jouw leven, en je angsten en weerstand er naartoe los te laten, zodat je verder kan stromen.

Fran Tielemans
www.maitreya.be

Groepshealing

 Volle Maan

Lichtwerkers Nederland & Lea van der Eem

Zaterdag 18 mei 20:00 uur


Transformatie Retraites

Bridgeman

Terra Nova Center Zuid Frankrijk


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.