Adelaar visualisatie ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Deze visualisatie kan je helpen je energie trilling te verhogen.

Door je energie trilling regelmatig te verhogen hebt je waarschijnlijk minder last van de "problemen" rond de sterk stijgende energie 

 

Door deze visualisatie kan je je energie trilling verhogen en dan kan je jezelf gemakkelijker en sneller aanpassen aan de sterkt stijgende energie.

Stel je voor je staat in de Alpen op een plateau aan de rand van een hele diepe kloof.

Er komt een grote adelaar aanvliegen en hij nodigt je uit op zijn rug te gaan zitten. Hij is groot genoeg en je kan je dus gemakkelijk aan hem vasthouden.

Hij vliegt met je naar de thermiek van de wind en draait daar, net als iedere roofvogel zijn rondjes. Met ieder rondje vliegt hij hoger en wordt jouw trilling ook hoger. Dat transformeert gelijk met het stijgen van de adelaar. Hoger en hoger gaat hij. En jij zit ontspannen op zijn rug. Je voelt de vrijheid. Je kan en mag alles loslaten wat je zoal aan die aardse beslommeringen bond. 

Inmiddels heb je je eigen vleugels die nog altijd op je rug lagen te wachten, zich open gevouwen. Je klapwiekt met je eigen vleugels. In het begin wat onwennig, maar die nieuwe vleugels weten precies wat ze te doen hebben. Jij hoeft alleen maar te vertrouwen.

Nu vliegt de adelaar zo hoog dat je van zijn rug kan “afstappen” en op eigen kracht de hoogte in kan vliegen. Je stapt af en bedankt de adelaar voor zijn zorg aan je. Je voelt nu vanzelf hoe hoog je kan komen. Rustig aan en in volle vertrouwen vlieg je de blauwe hemel tegemoet. Wanneer je voelt dat je je trilling hoog genoeg is geworden. Blijf je die trilling nog enige tijd vasthouden. Voel dat alles in je lichaam tot rust komt. Die trilling is de trilling die je lichaam “zoekt”. Door deze visualisatie verschillende keren per dag te doen, zal je je sneller in een goede energie voelen.

Martha Krul

www.spiritualroseofsilence.blogspot.nl


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland