Energienieuws: Verbinding met jezelf heeft prioriteit ♥ Lea van der Eem ♥ Lichtwerkers Nederland

De energie van dit moment vraagt dat je je steeds meer losmaakt van wat er (energetisch) om je heen gebeurt en je op dieper niveau met jezelf verbindt. Alleen zo kan jij doen waarvoor je hier bent: jouw energie op aarde brengen.

Regelmatig wordt het je hierbij niet makkelijk gemaakt. Zeer waarschijnlijk word je door je omgeving uitgedaagd bij de keuzes die jij van binnenuit wil maken en die bijdragen aan jouw ontwikkeling en groei.

Oude thema’s, gevoelens en overtuigingen worden getriggerd: het vanuit jouw grote empathisch vermogen de ander goed kunnen begrijpen en daarmee bij jezelf weggaan, schuldgevoelens, angst voor afwijzing, het graag goed willen doen als partner, kind, oude, vriend(in), enz.

Doordat deze gevoelens aangeraakt worden, heb jij de kans je aandacht af te halen van je omgeving en deze weer helemaal in jezelf te richten. Je mag deze oude gevoelens namelijk omringen met bewustzijn, licht en liefde. Zacht mag je zijn voor jezelf.

Tegelijkertijd is het belangrijk dat je je bewustzijn verruimt en de situaties in je leven vanuit een groter perspectief bekijkt. Je mag je herinneren hoe belangrijk de taak is die jij in dit leven op je hebt genomen. Je kan deze alleen uitvoeren, als je van jouw verbinding met jezelf prioriteit maakt. Dat betekent o.a. dat het nodig is om duidelijke (energetische) grenzen te hebben en gebruik te maken van jouw intuïtieve onderscheidingsvermogen.

Als jij bent zoals ik, ben je van nature gewend om sterk rekening te houden met de gevoelens van andere mensen en wat zij nodig hebben. (Ook al heeft misschien iemand uit jouw verleden je het gevoel gegeven dat je vooral aan jezelf denkt!)

Je wordt uitgedaagd om steeds weer en op een dieper niveau te kiezen voor wat goed en voedend is voor jou en jouw ontwikkeling.

Rondom het thema kiezen voor wat goed is voor jou is er in de collectieve velden veel angst en wiebeligheid. Er lijkt hiervoor nog geen stevige, goed geaarde basis te zijn. Hierdoor voel je geen vaste grond onder je voeten, alsof je op drijfzand of in moerasgebied loopt, waardoor het moeilijk is om stappen te zetten.

Wij zijn pioniers en het is aan ons om deze vaste grond en solide basis te creëren. Het is aan ons om een nieuw energetisch pad aan te leggen, waarop we keuzes maken die gebaseerd zijn op de verbinding met onszelf, de herinnering aan wie wij werkelijk zijn en wat wij hier te doen hebben…

Resoneren deze woorden met jou en wil jij begeleiding in dit proces?

Donderdag 9 mei om 20 uur is de volgende online healing ‘Aarden van de nieuwetijdsenergie’.

 

 


Dit brengen mijn healings jou:


 "Jouw healings zijn altijd super krachtig en zo nodig in deze onrustige periode van heling! Ik voel mij na jouw healings altijd ontzettend geaard."

 "Ik ben je zéér dankbaar lieve Lea. Ik voel me enorm gesteund door hetgeen je brengt met de healings en je uiterst heldere omschrijving in de nabesprekingsmails.  Het is één en al herkenning. Het werkt ook na de healings enorm door en brengt me tot diepere inzichten, rust en stilte. Het is zeer bijzonder hoe sterk je alles voelt. De healings verdiepen steeds meer."

 "Ik heb deze healing twee dagen later gedaan en dacht in eerste instantie dat het dus dan wel ‘niet’ of anders zou werken. Niets is minder waar, het was juist een krachtige healing. Zo zie je maar weer: er is geen tijd en afstand in dit lichtveld!"

 "Voor mij zijn de healings echt een soort krachtig moment om mezelf sterker te maken. Weer terug bij mijn eigen energie, wat zo vaak wegstroomt naar de ander..."

 "Ik heb nu een aantal keren meegedaan met een healing en iedere keer is het zeer helpend in mijn bewustwordingsproces."

 

 "De healings geven een betere verbinding met je lichaam en bewustzijn in het hier en nu. Door meerdere healings te volgen komen voor mij de woorden ook veel krachtiger binnen, de verbinding lijkt er dan al te zijn en hoef je je alleen maar een soort van aan te klikken..." 

Lea van der Eem
www.helderbewustzijn.com


Openen om te kunnen ontvangen

Lichtwerkers Nederland & Lea van der Eem
Online vier weken programma

Bewustzijn is de basis van alle groei

Wat houdt dit traject in?


  Twee groepshealings op zondag 2 en 16 juni om 20 uur.

Je ontvangt een audio opname die je kan luisteren tijdens beide groepshealings. 

Tijdens de healings krijg je toegang tot energie die jou ondersteunt om dat wat ontvangen bij jou in de weg staat in je bewustzijn te brengen, oude energie op te ruimen en energie met hogere frequenties in jouw systeem toe te laten, zodat jij geopend wordt om te kunnen ontvangen wat bij jouw energie past.

Door mijn stem op de opname word je begeleid bij hoe je je aandacht tijdens de healings in je lichaam kan richten en hoe je de helende energie kan ontvangen. 

Het programma tussen de healings door zorgt ervoor dat je bewustzijn groeit, waardoor je tijdens de tweede healing op een diepere laag in jezelf kan komen en ook daar de oude energie kan aanraken en losmaken. Je ontvangt weer verdiepende inzichten en nieuwe deuren in je bewustzijn kunnen open gaan. 

Na elke healing ontvang je een nabesprekingsmail met inzichten en uitleg over wat er tijdens de healing op energieniveau is gebeurd.

 

 Je ontvangt zes audio opnames van 15-30 minuten die je op je eigen moment kan luisteren. De opnames schijnen nieuw licht op de aspecten die jij nodig hebt om meer te kunnen ontvangen.

De thema’s van deze opnames zijn:

- Aanwezig in buik en bekken.

- Loslaten en opruimen oude energie, ruimte maken voor het nieuwe.

- Stop met geven, start met zijn.

- Verruimen bewustzijn, openstellen voor nieuwe mogelijkheden.

- Vertrouwen op je onderscheidingsvermogen (om dat te ontvangen wat je echt wil).

- Eigenwaarde en herinneren wie je bent.

Omdat ik werk vanuit de energie van het moment, kan het zijn dat er kleine wijzigingen in de thema's komen.

 

  Bij elke opname ontvang je geschreven verdiepende uitleg.

 

  Alle audio opnames kan je onbeperkt luisteren, ook na dit programma.

 

  Het programma kan je volgen vanaf je eigen fijne plek, dus lekker thuis.

Door: Lea van der Eem, gids bij ontwaken in de nieuwe tijd

Wanneer: Het programma start op zondag 19 mei, dan ontvang je de mail met de eerste uitleg en audio opname.

Om de paar 4/5 dagen ontvang je een mail met de volgende opname en uitleg.

De eerste groepshealing is op zondag 2 juni om 20 uur. De tweede groepshealing, die tevens het programma sluit, is op zondag 16 juni om 20 uur. Mocht je op deze tijdstippen niet kunnen, dan is het mogelijk om de opname op je eigen moment te luisteren. De ervaring leert dat je, door de opname te luisteren, gewoon toegang krijgt tot de energie van de healing.

 

Waar: Thuis op je eigen fijne plek.

Prijs: € 99,-


Bij aanmelding voor zondag 12 mei om 20 uur ontvang je korting en betaal je € 77,- i.p.v.  € 99,-.


Shift Your Reality Retreat

Robert Bridgeman & Altazar Rossiter

8 t/m 13 juli 2019 op landgoed Terra Nova in Zuid Frankrijk


Ben jij een lichtwerker die openstaat voor zeer diepgaande energetische bewustzijnsverruiming en heling? Heb jij het verlangen je spirituele evolutionaire proces flink uit te breiden?


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 
Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland