Ruim je rotzooi op: loslaten is een must voor het nieuwe kan indalen ♥ Luc van Ewijk ♥ Lichtwerkers Nederland

Je staat er helemaal alleen voor en dat is prima. Je hebt geen nep goeroes nodig die geld van je willen stelen. Dat was bij mij bijna gebeurd.

In Egypte zien ze me als een wandelende portemonnee. Terwijl het uitzicht wel erg mooi is. Het eten trouwens ook. Overal is van te leren.

Niemand die wil luisteren betekent dat je het alleen hoort te doen, jouw weg zelf te volgen. Ze luisteren niet naar je woorden. Net zoals stenen. Een volledig schild tegen het binnenkomende licht.

Iedereen vindt het maar normaal om de waarheid te negeren. Daarom heb je de energie van de draak nodig. Hup vuren, maar daden zetten zoden aan de dijk.

Discipline Luc, ja dat ben ik aan het leren. Elke dag wat loslaten. En je gaat als een speer. Je hoeft niks te forceren want je rolt vanzelf jouw realiteit binnen.

Download maar alvast wat je in je realiteit wilt. Want we bestaan uit triljoenen cellen. We zijn een community. In een ruimtejas die we de mens noemen.

Je programmeert jezelf gewoon met gedachten. Als ze op gevoel gebouwd zijn vanuit je ziel. Dan hebben ze een fundering. En zul je het in de praktijk gaan zien.

Verder heeft jezelf gewoon de tijd nodig. Je kunt niet meer snel moeten. Terwijl sommige delen van jezelf dat nog wel willen.

Dat is je drama die je los mag laten. Achter je drama zul je niks meer hebben om over te klagen. En natuurlijk loopt niet alles op rolletjes, maar je zult gaat houden van de uitdagingen die je als kansen ziet. En leermomenten. Zoals je moet lachen om de bus die je mist of als je weer een afspraak misloopt. 

Ja, wat is het universum heerlijk flexibel en zo jij ook. Je bent zo vrij als je denkt. Je bent niet je baan. Zeg die maar op. En ga lekker spelen.

Het is oké als je de toekomst nog niet weet. Want dit is jouw einde. Je ziet niet voor niks 9999. Je bent aan het afronden. En je maakt nieuwe ruimte door al dat loslaten wat je doet.

Vroeger vond ik daar niks aan. Net als mediteren. Ik was veel te onrustig. Mijn ego werkte me tegen en ik dacht het allemaal wel te weten. Maar nee dat weten we nooit. Je kunt eeuwig bij leren en dat is gewoon heerlijk. Graag wilde ik dat een gids het even ging klaren voor mij. Las eeuwen aan artikelen en dacht dat Qanon ons wel kwam redden en dat je energieverhoging vanzelf wel kwam. Nee zo werkt het niet. Je hoort dat zelf te transformeren in jezelf. Je hoort je rotzooi op te ruimen. Voordat het nieuwe een plekje in je zal kunnen krijgen.

Ook dacht ik, aan een mooie dame die mij kwam redden. En dat ik zo mooi weg kon vluchten. Weg van de drama. Lichtwerker is niet altijd fijn. Maar het maakt je wel sterker. We werken in het donker. Niet iemand die kleine lichtjes aan steekt, maar iemand die als een draak is.  Meedogenloos maar ook aardig en zacht en een warm hart. Vol met onzichtbare kaarsjes, een groot vuur.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

Voel je vrij om geheel gratis, het spreukenboek te downloaden van Luc via onderstaande knop.


Aarden van de Nieuwetijdsenergie

Lichtwerkers Nederland & Lea van der Eem

Donderdag 9 mei 20:00 uur


Shift Your Reality Retreat

Robert Bridgeman & Altazar Rossiter

8 t/m 13 juli 2019 op landgoed Terra Nova in Zuid Frankrijk


Ben jij een lichtwerker die openstaat voor zeer diepgaande energetische bewustzijnsverruiming en heling? Heb jij het verlangen je spirituele evolutionaire proces flink uit te breiden?


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland