Mijn partner heeft niets met deze transformatie periode ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Mijn partner heeft niets met deze transformatie periode.

Hoe stel je je op in je relatie wanneer de ander niets van deze bijzondere tijd op aarde wil weten?

Hoe doe je dat?

De gemakkelijkste oplossing is, beide je eigen weg verder zoeken.

Maar je hebt ooit voor elkaar gekozen.

Gekozen om samen door het leven te gaan, omdat die ander aspecten in zich heeft, die je ooit heel aantrekkelijk vond. En nu?

Natuurlijk zijn die aspecten er nog steeds, maar komen is een ander daglicht te staan. Zij zijn dus minder voelbaar en zichtbaar geworden. Maar ze zijn er nog steeds.

Alle mensen die op aarde zijn, zijn daar doordat zij daar allemaal een eigen keuze in hebben gemaakt. Dit geldt niet alleen voor de mensen die bewust bezig zijn met de transformatie op en van de aarde. ALLE mensen hebben die keuze gemaakt.

Wij leven qua bewustzijn in verschillende categorieën

 

 Er zijn mensen die heel bewust leven.

 Er zijn mensen die minder bewust leven.

 Er zijn mensen die er helemaal niets mee hebben.

Wanneer je in een relatie zit met een partner die helemaal niets met bewustzijn heeft, leef je voor je gevoel letterlijk in twee werelden.

Maar jij die dit leest, leeft in de wereld van een hoog bewustzijn. JIJ bent heel erg bezig met de wereld van het nieuwe licht.

Dit nieuwe licht is heel sterk verbonden met de liefde. Daarom ben jij in staat om de ander met liefde te omringen en dit kan je doen vanuit je eigen mooie energie. Dit is veel simpeler dan het te doen in woorden. Woorden zijn beperkt. Energie nooit.

Deel jouw energie met de energie van de ander. Verbindt jouw energie met die van de ander. Die ander die leeft in zijn eigen wereld. Dat mag toch...

Maar in een relatie is die verbondenheid zo fijn en liefdevol. Gebruik daarvoor de Lemniscaat. De liggende 8. Jij visualiseert jezelf in de ene lus en je partner in de andere lus. Dan ga je die 8 laten draaien. Je laat de ring die om jou heen is linksom gaan en die gaat naar de ander. Hij neemt jouw lichte, liefdevolle energie mee. Dan gaat die energie om de ander en komt weer naar je terug. Die energie is zwaarder dan jouw energie. Maar je blijft draaien met die 8. De energie vermengt zich.

Jouw mooie energie komt in de energie van de ander en weer terug. Zo transformeert die energie van beiden. Dan kan je jullie samen nog in een helder wit licht zetten. Je laat de kamer vullen met dat heerlijke licht. Je laat de “zware” wolken die daar hangen oplossen en ook transformeren. Jij weet wat je met energie kan doen. Neem dat heft in handen en werk ermee. Het zal zijn uitwerking niet missen.

Dit is veel sterker dan iedere keer in een oeverloze discussie te gaan. Dat blokkeert. Dit opent deuren naar elkaars hart.

Heb geduld. Het zal zijn uitwerking niet missen. Je houdt je eigen energie goed in de gaten. Breng steeds je eigen energie terug naar die mooie, transparantie energie. In het begin misschien wat intensief. Het zal zeker zijn vruchten afwerpen en je de verbinding teruggeven.

Heb het goed.

Martha Krul
www.spiritualroseofsilence.blogspot.com


Openen om te kunnen ontvangen

Lichtwerkers Nederland & Lea van der Eem

Online vier weken programma. Start 19 mei 2019


  Wil jij je bewust worden van die oude patronen, om ze vervolgens te kunnen transformeren?

  En wil jij geopend worden om meer te kunnen ontvangen waar je zo naar verlangt?

  Meer tijd, rust, liefde, geld, overvloed, fijne gevoelens, licht, hoge energiefrequenties, helderheid, bewustzijn, verbinding, aarding, inspiratie, inzichten en aanwezigheid?

  

Doe dan mee met het vier weken traject 'Openen om te kunnen ontvangen'.


Spiritueel leven

Robert Bridgeman

Leef! Met beide benen op de grond


Deze Online Intensive biedt je precies de juiste hulp om kunnen groeien in je bewustzijn.  Een bewustzijn van liefde, compassie, wijsheid en geven. Een blijvende verandering tot de kern van jouw eigen unieke zijn! 


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland