Met alles wie je bent op aarde komen ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

Met veel meer zelf-delen dan ooit tevoren zijn we op een glorieuze manier aan het IN-dalen. Met 3D -ogen bekeken lijkt het een fragiel gebeuren, maar er zijn grote krachten met ons aan het werk! Hoe komt het dan dat we ons zo lamgelegd voelen? Waar we eerder altijd gericht waren op uitdragen, ontdekken we nu dat we pas kunnen uitdragen als we eerst voldoende hebben IN-gedragen.

Het moeiteloos uitschenken gaat vanzelf komen, maar wel in nieuwe, veel subtielere vormen.

En pas vanaf het moment dat onze eigen innerlijke kelk rijkelijk en overvloedig gevuld is. 

Dat zijn we niet gewend; voor sommige mensen voelt het eerder egoïstisch om veel tijd aan je eigen proces te besteden, en jezelf alle ruimte te gunnen.

OUDE ERF-LASTEN

Er zitten ons nog oude overtuigingen in de weg, die uit vorige incarnaties stammen. 'Het leven op Aarde is zwaar. Alleen door hard te werken bereik je wat, en dan maar hopen dat alles goed blijft gaan. Zo niet, dan is het vast karma en heb je blijkbaar wat in te lossen.'

Hoe pijnlijk en liefdeloos is dat. Zulke overtuigingen kunnen alleen ontstaan zijn in een dualistisch brein. Onze voorouders waren daar goed in. Maar de Lichtwereld geeft ons juist het tegenovergestelde: grenzeloze, onvoorwaardelijke liefde en leiding. Het leven op Aarde kan minstens net zo mooi worden als 'hierboven': vol magie, betoverend, ontroerend, overvloedig mooi en diep vervullend. Het gezegde 'zo boven, zo beneden' zegt genoeg.

WENNEN AAN EIGEN HOGERE DELEN

 

We zitten in extreme omwentelingen, waarover ons eigen hogere Zelf de leiding heeft. Noem het gerust een hergeboorte! Deze keer komt er niet alleen een stoffelijk lichaam tevoorschijn waarmee we het 'moeten doen'; er zullen veel meer hogere zielendelen van ons mee gaan doen op Aarde. Daarmee treedt er een prachtige verfijning en verhoogde gevoeligheid in.

Dat is even wennen. Het grootste deel van onszelf waar we vertrouwd mee waren, was het deel dat zich helemaal had ingesteld op overleven binnen een drie-dimensionale werkelijkheid. Een aantal hoger afgestemde delen, die ooit (bv. in Lemurische tijden) wel op Aarde konden zijn, hebben zich ooit terug moeten trekken omdat de Aarde naar lagere dimensies ging.

Deze delen hebben niet alleen lang niet op Aarde kunnen zijn; we hebben ze ook intens gemist, en in anderen gezocht. Maar er begint nu een enorme opwinding en vreugde voelbaar te worden, omdat wij innerlijk weer de lichtvelden kunnen betreden waarin het contact met hen hersteld kan worden. Ze zullen zich weer met ons fysieke Zijn kunnen verbinden.

VERBINDING MAKEN MET GELUK

 

Vandaar dat ook jij, als je eenmaal op de weg naar bewustwording bent gestapt, in een indringend veranderingsproces terecht komt. Want je begint andere zelf-delen gewaar te worden. Hoe kunnen zij zich met jou verbinden, wanneer jij je blijft beperken door de oude denkkaders vast te houden? Wanneer je nog steeds naar het leven kijkt alsof het geluk jou niet gegund is?

Na zo veel levens vol tekorten en pijn zijn alle twijfels zo logisch. Het is begrijpelijk dat je vanuit je hoofd de leiding hebt genomen over je leven. En het is zo menselijk dat je gericht bent geraakt op dat wat er buiten jezelf gebeurt. Maar je komt in een totale ommekeer wat dit gewaarwordingsproces betreft; de focus gaat nu naar JOUW indaling op Aarde.

NIET HELEMAAL HAPPY

 

Zeker wanneer je even helemaal niet meer weet wat er gaande is, is het een uitdaging om in je lichaam aanwezig te blijven. Het vraagt om een volkomen vertrouwen om ALLES te durven voelen wat er in jou binnenste leeft. Zonder dat je hoeft te weten wát er gebeurt, is het al een enorme verademing voor je ziel wanneer je ALLES in jezelf met open armen gaat ontvangen. Wanneer je jezelf onvoorwaardelijke liefde geeft, zonder dat er ook maar één dingetje moet veranderen aan of in jou, haal je het geluk naar je toe. Want dan zeg je eigenlijk: "IK (samen met God) zie dat het goed is, dat ik goed ben."

Jij bent wie jij nu bent, en dat is goed. Echt inclusief alles. Het werkelijk comfortabel kunnen Zijn in je lichaam wordt meestal uitgesteld, vanwege allerlei dingen die er nog anders zouden moeten. De persoonlijkheid stelt bijna automatisch eisen die aan je verschijningsvorm gekoppeld zijn. We lopen nog vaak rond met verwachtingspatronen die toekomstgericht zijn; ook zij zorgen er voor dat we nu niet helemaal happy of tevreden kunnen zijn.

JIJ BENT EVOLUTIE

 

Maar oh wat een opluchting, als je jezelf die liefde en acceptatie niet langer ontzegt. Je bent sowieso een onmisbaar onderdeel van de evolutie, en je bent onderweg naar een grotere, hogere versie van jezelf die alleen JIJ innerlijk kunt verwelkomen! Jouw lichaam wacht op jouw liefde, niet op die van een ander. Jouw hogere Zelfdelen wachten op jouw aanwezigheid, op jouw aandacht, op jouw open hart en wakkere geest, zodat zij in jou kunnen gaan uitschenken wat jou vanuit de Bron toekomt.

Het lijkt soms onmogelijk om echt zorgeloos op Aarde te kunnen zijn. Maar als je de kracht opzoekt van jouw JA, om hier en nu jouw prachtige Licht op Aarde te willen belichamen, dan ervaar je weer de hogere wil van waaruit je ALLES aan kunt. Gewoon omdat het ook deel uitmaakt van jouw evolutie, die je juist zo wenst te ervaren vanuit het oerverlangen om te groeien.

WELKOM OP AARDE!

 

Er zijn veel ondersteuningsmogelijkheden om de delen van jou, die nog aarzelen of ze wel welkom zijn, of ze het wel aankunnen hier, en of ze al wel van betekenis zouden kunnen zijn, te bemoedigen om dichterbij te komen.

De poorten naar boven open zetten, en JA zeggen tegen wat je aangereikt krijgt is zo'n verrijkende keuze! Maar waar moet het een plek krijgen wanneer je niet met de Aarde verbonden wilt zijn? Aarden is van levensbelang. Jouw keuze voor dit leven is verbonden met alles wat de Aarde je te bieden heeft. En dat begint heel dicht bij jou: in jouw eigen lichaam.

Heet ALLES in jezelf welkom, zonder etiket, oordeel of verwachting. Het wijst zich vanzelf uit, jouw hogere Zelf is nu aan zet. Op den duur zul je vanzelf jouw meest vervullende weg vinden op Aarde. En als je het dan over energie hebt: Vader Hemel en Moeder Aarde weten wat jij nodig hebt. Wees bereid om wat voor jouw ziel het allerbelangrijkste is te ontvangen. Alles wat niet langer bij jou hoort mag je achterlaten.

GEEF TERUG WAT VAN DE AARDE IS

 

Ons lichaam draagt nog veel 'zwakke plekken', oude wonden die zich vullen met overeenkomstige frequenties. Juist wanneer je iets aan het uitwerken bent zul je de velden, die op dat trauma resoneren, ook dichterbij halen, om de volle omvang te kunnen beseffen van wat je nog aan ballast draagt.

Die ballast is op Aarde ontstaan. Het is een natuurlijk proces van geboren worden, sterven en opnieuw geboren worden waar we nu midden in zitten. Vraag Moeder Aarde om jou hierbij in haar schoot te dragen, te voeden en je nieuwe kracht te geven vanuit haar levensenergie. Ze zal alles, wat ooit tijdens jouw levens op Aarde ontstaan is, neutraliseren en jou jouw ware essentie teruggeven.

NEEM JOUW GODDELIJKHEID MEE

 

Geloof het of niet: We zijn met heel velen tegelijk aan het ontwaken. Per dag worden de transformatieprocessen intensiever, zeker van diegenen die nog maar net beginnen los te laten. Daar staat een enorme Licht- en Liefdesstroom tegenover, die jij mede activeert door ieder stukje van jouzelf dat jij omarmt.

Jouw goddelijke vermogens uit lang vervlogen tijden staan in de volgorde van jouw zielenplan klaar om geactiveerd te worden. Zij hebben jouw hart, handen en voeten nodig om uit te kunnen dragen. Daarbij is het essentieel om vast te houden wat jouw frequentie nog verlaagt. Wees dat liefdevolle baken op Aarde, want dat is wat je bent, Hoe beroerd, vermoeid, wantrouwend, wezenloos en stuurloos je je op sommige dagen ook kunt voelen; jij bent en blijft van goddelijke afkomst.

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl


Wil jij begeleid worden bij intense energie-instroom op de hoge energiedagen? Tot en met zaterdag 11 mei ontvang je korting op de audio opname “Omgaan met hoge energiedagen” en betaal je € 10,- i.p.v. € 15,-.


Transformatie Retraites

Bridgeman ☯ Terra Nova Zuid Frankrijk

16 t/m 21 september - 7 t/m 12 oktober Exclusive - 21 t/m 26 oktober - 9 t/m 14 december


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.