Hoe kan je omgaan met hoge energiedagen? ♥ Lea van der Eem ♥ Lichtwerkers Nederland

De energie op aarde is aan het verschuiven van een lage naar een steeds hogere trillingsfrequentie.

In stappen komt er nieuwe energie naar de aarde die de oude energie los trilt.

Op sommige dagen komt er veel nieuwe energie jouw systeem binnen, op andere dagen is het rustiger.

Je bent waarschijnlijk al wel bekend met de ‘hoge energiedagen’ waarop, onder invloed van o.a. zon, maan en planeten, nieuwe hoogfrequente energie naar de aarde komt. Deze energie kan door gevoelige en bewuste mensen, intens gevoeld worden.

Gelukkig is er inmiddels al veel informatie beschikbaar over deze energie downloads. Zowel wetenschappelijke gegevens over de Schumannresonantie en zonnewinden, -stormen en -vlammen, als ervaringsgerichte informatie over de lichamelijke verschijnselen die je tijdens deze downloads kan ervaren.

Soms komt er zoveel energie binnen, dat het moeilijk te verwerken is voor jouw lichaam. Zij kent de nieuwe energie nog niet en heeft tijd nodig om deze te kunnen ontvangen en aarden. Je lichaam heeft tijd nodig om zich opnieuw af te stemmen.

Op de hoge energie dagen kan je bijvoorbeeld het volgende ervaren: vermoeidheid, hoofdpijn, spanning rond keel, borst of middenrif, het gevoel het druk te hebben en over te lopen, stress, intense gevoelens, huilen ‘zonder aanleiding’, snel geïrriteerd zijn, met rust gelaten willen worden, niet goed kunnen zakken in je lijf of aarden, pijn op verschillende plekken in je lijf, enz.

Waar nog minder over bekend is, is hoe je om kan gaan met alles wat jij voelt. Ons lichaam is gewend om zich aan te spannen en verzet te bieden, vanuit gehechtheid aan de oude energie. Ook zijn we nog geneigd om vanuit ons hoofd naar de lichamelijke verschijnselen te kijken. Hiermee creëren we een afstand en zijn niet in ons lijf aanwezig, waardoor de nieuwe energie minder makkelijk doorgang vindt.

Hoe je om kan gaan met de nieuw binnengekomen energie (of lichtfrequenties) is niet iets wat je leert door erover te lezen of door het te proberen te begrijpen met je hoofd. Om de nieuwetijdsenergie te kunnen geleiden, móet je wel je lichaam ingaan en echt gaan voelen.

Dit is sowieso de te nemen stap in deze fase van het ascentieproces. Het gaat om afdalen in je lijf, jouw licht en wezensessentie in je lichaam aarden en je op een dieper niveau verbinden met jezelf. Dit kan allemaal alleen maar, door echt te VOELEN in je lichaam.

Je lichaam meer gaan bewonen, aanwezig zijn, je lichaam openen en ontspannen en leren omgaan met alle gevoelens die je in jezelf tegen komt, maakt dat de nieuwetijdsenergie makkelijker door jou heen kan stromen.

Nog steeds kom je dan ‘moeilijke’ gevoelens als angst, pijn, verdriet, enzovoorts tegen, maar hoe minder je je hiertegen verzet, hoe makkelijker het wordt…

Lea van der Eem
www.helderbewustzijn.com

Wil jij begeleiding ontvangen bij hoe je om kan gaan met intense energie-instroom? Dan is de audio opname ‘Omgaan met hoge energiedagen misschien iets voor jou.

De opname is een energieoverdracht. Je hoort en voelt precies hoe jij je aandacht dieper in je lichaam kan brengen en hoe jij jouw lichaam kan ontspannen en van binnenuit openen om de nieuwe energie te kanaliseren.

Tot en met zaterdag 11 mei ontvang je korting en kan je de opname bestellen voor € 10,- i.p.v. € 15,-.


De volgende online groepshealing ‘Aarden van de nieuwetijdsenergie’ is op donderdag 9 mei om 20 u. Deze healing is afgestemd op de energie van dat moment.


Openen om te kunnen ontvangen

Lichtwerkers Nederland & Lea van der Eem

Online vier weken programma


Bij aanmelding voor zondag 12 mei 20 uur ontvang je korting en betaal je € 77,- i.p.v.  € 99,-.


Regressie en Reïncarnatie training

Robert Bridgeman

Deze training zal van 20 tot en met 25 mei plaatsvinden in Frankrijk op de inspirerende Trainingslocatie ‘Terra Nova’.


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland