Laat DOOD sterven in je bewustzijn ♥ Davy Diekstra ♥ Lichtwerkers Nederland

Veel mensen hebben het idee dat we in een ontwikkelde samenleving leven.
Op technisch gebied hebben we een paar jaren ontwikkeling en daar is bijna alles mee gezegd. Bijna ieder geloof-systeem op aarde is tot de conclusie gekomen dat God, Liefde is, maar vermoorden of verminken anderen - als ze een andere God hebben of zijn hier nu net mee opgehouden.

Het eren van onze planeet die ook wel Gaia wordt genoemd, komt bijna niet voor en al zeker niet in de schoolsystemen in het westen.

Dit geldt ook voor het eren van onze voorvaderen, wat al helemaal ongebruikelijk is. Ook heeft de oudere generatie die nog leeft, het zwaar en die worden over het algemeen, als nietsnutten genegeerd. De enige mensen die zich met die generatie bezighouden doen dat in de regel, alleen voor een salaris of om ze te korten.

Dit is niet altijd zo geweest! Het eren van Gaia, de voorvaderen en de oudere generatie, is normaal geweest, voor de inheemse bevolking en is dat nog net het beetje, wat daar nog van over is en niet is uitgeroeid.

Voor veel mensen is een Indiaan die een regendans doet eerder een debiel dan iemand die bewust communiceert met zijn voorvaderen en Gaia. Maar waarom zijn wij gestopt met het levende contact met de zogenaamde doden?

Dood is de grootste leugen in het bewustzijn van de mens en is bewust door de katholieke kerk verzonnen om meer controle te krijgen over de bevolking. Voor 500 na Christus was het namelijk ook normaal voor de Katholieke kerk, dat reïncarnatie een feit was. Hierdoor merkte de keizer dat mensen geen angst hadden en niet meer deden wat ze wilden, ze kwamen toch weer terug en waren hierdoor niet bereid de elite te gehoorzamen. Hier is de herprogrammering in het Westen begonnen en mogelijk de reden dat jij gelooft dat er zoiets is als; dood.

4 mei, een stilte voor de dodenherdenking, terwijl iedereen die herdacht wordt; levend is. Ook op 4 mei martelen en ‘doden’ we meer dieren dan mensen in de tweede wereldoorlog maar dat lijkt niet te tellen, je moet toch wat eten voordat je 2 minuten stil kunt zijn.

Ouders dreigen kinderen met de dood. “Pas op, dat kan je dood worden!!!” We hebben dan ook als ultieme straf de doodstraf. Dan kan je zeggen dat we die niet meer hebben in Nederland maar dan vergis jij jezelf. Nederland geeft miljarden uit aan wapens en bommen die ook kinderen en volwassenen doden. Misschien niet via de rechter maar wel via de politie of defensie.

Als het bewust is hoe prachtig en heerlijk, dat is, wat ‘dood’ wordt genoemd, dan zou dat zeker niet worden gegeven aan degene waaraan je een bloedhekel hebt.

Zelfdoding zou dan worden gevierd en iedere begrafenis zou een top feest zijn.

Ouders zouden tegen hun kinderen zeggen dat er een dag komt dat ze niet meer in hun klompje cellen zullen zitten. Ze zijn dan één met de soep die God wordt genoemd, altijd en iedere milliseconde bij je. Ze kunnen dan ook, net als God, iedere gedachte tegelijk horen en overal tegelijk zijn. Ze zullen dan altijd klaar staan met raad en daad en alleen maar hoorbaar voor het kind, als het kind zich heeft afgestemd op vreugde, niet op verdriet en depressie. Je kan nu eenmaal niet een horror film kijken en tegelijkertijd mee lachen met een comedy.

Ik begrijp dat dit niet voor iedereen als waar overkomt en mogelijk beledigend voor de slachtofferrol waarmee ze de aandacht of een uitkering trekken. Dit is ook moeilijk hoorbaar, voor mensen die vasthouden aan het leven en daardoor al veel langer aan het lijden zijn dan nodig, omdat ze het klompje cellen niet wensen los te laten.

Waarheid is nooit bedoelt om je te narren, maar om je te wekken. Waarheid is alleen waarheid, als het een deur opent naar vreugde en dus naar vreugde leidt.

Leven na de ‘dood’ is in het westen misschien wat vreemd maar in het oosten gewoon de norm.

Veel van jullie kennen de Dalai Lama vast wel. Een spiritueel leider die iedere incarnatie weer opnieuw wordt gevonden. Sommigen lichtwerkers zijn hier heel erg bekend mee en daarom bang om terug te komen op aarde als bijvoorbeeld een kakkerlak.

Net als de hel in het westen, is het terugkomen als dier ook totale onzin voor iedereen die zich hierin heeft verdiept en echt kan voelen. Ik weet niet hoeveel Dalai Lama’s we ondertussen al hebben gehad, maar daar zaten zeker geen ratten en zeehonden tussen.

Uiteindelijk is iedere angst in de kern, de angst om dood te gaan. Daarom wens ik jou, iedere lichtwerker dus, bevrijding van angst, zodat je volop vreugdevol kunt gaan genieten van de paar momenten die je nog over hebt in dit klompje cellen. Laat dit een echte Bevrijdingsdag voor je zijn!

Liefs Davy
www.lichtwerkersnederland.nl


Openen om te kunnen ontvangen

Online vier weken programma

19 mei - 16 juni


Transformatie Retraites

Robert Bridgeman

Landgoed Terra Nova Frankrijk


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Reactie schrijven

Commentaren: 0