Energie downloads: het aanraken van diepere energielagen ♥ Lea van der Eem♥ Lichtwerkers Nederland

Tijdens energie downloads worden steeds diepere energielagen aangeraakt. Hoe meer van het oude je al hebt opgeruimd, hoe dieper je kan gaan.

Op die lagen ligt van alles opgeslagen: spanning, angst, zwaarte, pijn, verzet, onmacht, boosheid, verdriet. Als dat wordt aangeraakt, is dat wat je voelt. Als je gevoelig bent en diep kan voelen, dan zijn ook deze gevoelens intens. Het blijft moeilijk om hier mee om te gaan, om echt aanwezig te blijven en te doorvoelen.

De afgelopen weken is er veel oude, donkere energie naar boven gekomen. Bij mij was dat vooral voelbaar als zwaarte en pijn in mijn hart. Op sommige momenten was de pijn zo groot, dat het voelde alsof mijn hart eruit werd gerukt. De pijn had niet te maken met mijn huidige leven. Het is oude pijn, die lang en diep weggestopt heeft gezeten en naar boven werd getrild door de nieuwe energieën.

Ons hoofd is geneigd van alles te vinden van wat we voelen

 

“Is dit gevoel er nu alweer?”

“Is het nu nog niet klaar?”

“Waar komt dit gevoel toch vandaan?”

En favoriet: “Hoe kom ik hier zo snel mogelijk van af?”

Hoe verder je komt in je loslaatproces, hoe meer je merkt dat je wat je voelt, niet meer hoeft te koppelen aan mensen of situaties buiten jezelf. Je hebt ondertussen in dit leven al veel doorgewerkt wat betreft situaties in dit en vorige levens. Dat wil niet zeggen dat het allemaal klaar is. Soms merk je dat je op weer diepere lagen kan helen. 

Maar toch mag het vooral een innerlijk proces van loslaten en doorstromen van energie zijn, een toelaten van licht en bewustzijn, zonder dat je hoofd precies het hoe of wat hoeft te weten. En zonder dat je bezig hoeft te zijn met de triggers of ‘veroorzakers’.

Soms is het duidelijk dat wat je voelt oud zeer is uit dit leven, vorige levens of de collectieve velden. Maar soms ook voel je gewoon de zwaarte, het verdriet, de angst, de boosheid, het vastzitten, zonder dat je weet waarom of waardoor.

En dat is goed. Je hoeft dat ook niet weten. Hoe zeer je hoofd vaak ook denkt van wel en zich daarmee aan iets buiten jezelf probeert vast te klampen.

Je hoeft jezelf alleen maar toe te staan om te voelen. Elke keer opnieuw. Zo liefdevol voor jezelf zijn als je maar zijn kan. Jouw gevoel omarmen en welkom heten. Dat wat je voelt ondersteunen door in je lichaam aanwezig te zijn en jezelf te aarden. Ruimte maken, zodat het gevoel kan stromen. En dat wat je voelt omringen met zoveel mogelijk licht en bewustzijn, zodat er licht komt in het donker.

Soms kan je dit allemaal makkelijk en direct. Maar vaak ook duurt het een hele tijd en ben je eerst een tijd in het donker, voor je je weer herinnert dat licht, liefde en bewustzijn de weg zijn. Het mag er allemaal zijn. Het is oké.

Dit is jouw proces en jij mag dit op jouw manier en in jouw tempo doorlopen. Geen enkele druk is nodig. Dit zet jou alleen maar vast en zal je proces juist vertragen. Zelfs dat is helemaal oké en is iets om zelf te ervaren en ontdekken.

Er komt een moment dat je ook weer door deze zware, energetische laag heen bent en dat je ook dit stuk donker hebt getransformeerd. Je komt vanzelf weer in het licht, waarnaar je zo hebt verlangd.

Vanuit daar zal je terugkijken en begrijp je weer waarvoor deze stap, deze reis door het donker, nodig was en zie je de lessen en schatten die het je heeft gebracht. Dat wat je nog niet kon zien toen je er middenin zat. Dat weet je inmiddels allang en toch vergeet je het weer in het troebele en de chaos van het donker, daarom herinner ik je nog een keer. 

Je hebt het al zo vaak meegemaakt. Je bent al ervaren. Je mag vertrouwen op jezelf en op jouw weg. We doen dit proces samen en met velen.

Shine on!

Lea van der Eem

www.helderbewustzijn.com

Wil jij begeleid worden bij intense energie-instroom op de hoge energiedagen?

Tot en met zaterdag 11 mei ontvang je korting op de audio opname “Omgaan met hoge energiedagen” en betaal je € 10,- i.p.v. € 15,-.

 


De volgende online groepshealing “Aarden van de nieuwetijdsenergie” is op donderdag 9 mei om 20 uur. 


Mindfulness Meditatie Professional

 Robert Bridgeman

Start 4 juli 2019 of 12 november 2019

Openen om te kunnen ontvangen

Lichtwerkers Nederland & Lea van der Eem

Online vier weken programma. Start: 19 mei 2019


Bij aanmelding voor zondag 12 mei om 20 uur ontvang je korting en betaal je € 77,- i.p.v.  € 99,-.


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland