Dierenvriend of Dierenbeul? deel 2 ♥ Davy Diekstra ♥ Lichtwerkers Nederland

Omdat een aantal mensen de vergelijking van kinderen geboren in seksslavernij en het hebben van een huisdier nogal verwarrend vonden, wijd ik hier nog wat verder over uit.

Er zijn heel veel prachtige mensen die hun ziel en zaligheid inzetten om kinderen uit de sekshandel te halen.

Zo is het bijvoorbeeld Ashton Kutcher vorig jaar gelukt om; 6.000 kinderen uit deze slavernij te bevrijden. Hem viel op, dat deze kinderen er zelf vaak geen erg in hadden en deze eindeloze verkrachtingen als een soort van ''spelletje'' ervaarde.

Gisteren vertelde een vrouw mij, dat kinderen uit haar klas vroeger om klokslag 20:00 uur stiekem keken bij een vrouw naar binnen om te zien hoe ze hondenvoer op haar wortelchakra smeerde en de hond het eraf liet likken voor haar plezier, dagelijks. Dit schijnt blijkbaar heel veel voor te komen waardoor vooral kleine hondjes de bijnaam hebben gekregen van “kuttenlikkertjes”.

In het geval van de kinderen en de honden hierboven lijkt er geen leed te worden geleden en lijkt er zelfs enthousiasme te zijn. Toch weten we allemaal dat hier iets niet OKÉ is. Degene die gepakt worden voor seksslavernij die gaan de gevangenis in, maar de vrouw die haar wortelchakra insmeert waarschijnlijk niet.

Dit is allemaal nog extremer dan in het blog hiervoor en daarom wil ik hier graag de relatief normale gang van zaken met huisdieren en kinderen naast elkaar leggen.

Stel je voor dat je ergens een kind kan kopen en dat legaal zou zijn (hier begint het al). Dat je dit kindje lekker kan knuffelen en het in je bedje neemt. Als het dan gaat puberen, dan sloop je gewoon de seks organen zodat het makkelijk handelbaar blijft. O ja en als het kind te veel moeite is dan stop je het gewoon in een kleine kooi. Als je buiten loopt met het kind doe je een wurgtouw om de nek zodat je het altijd kan dwingen te doen wat je wilt.

Ik neem aan dat als ik het allemaal op deze manier zeg in de context van een mensenkind dan is het logisch dat degene die dat doet lang de gevangenis in gaat met mogelijk TBS verpleging. Maar met een honden-kind lijkt het de norm?!

Of het om een mens gaat of om een dier, het gaat toch om een levend wezen met dezelfde organen? Een voelend wezen? De meesters op aarde zeiden toch, houdt van de ander als van jezelf?! Niet van andere mensen als van jezelf, maar van al het leven als van jezelf. Dit is nu eenmaal de sleutel voor iedere lichtwerker.

Van een aantal bewuste dames die een hond(en) hebben, heb ik begrepen dat ze hierna geen hond meer zullen nemen. Als ik dan vraag wat het lot wordt van de hond(en) die ze hebben is het antwoord tot nu toe altijd; “Die blijft mijn ''gevangene'' tot de dood”, maar dan met andere woorden. Waarom, die dieren niet het beste leven geven dat je jezelf kunt voorstellen?

Wat je geeft ontvang je, dat is de wet van de aantrekkingskracht, dus is er zelfs genoeg motivatie voor het ego. Helaas doet het ego niet aan onvoorwaardelijke liefde en is de bezetenheid door het bezitten van het dier van levensbelang.

Als iemand die een (seks)slaaf heeft gekocht en het kind ook wilt bezitten tot de dood en daar mee weg zou kunnen komen, dan zou er echt iets totaal fout zijn op deze aarde. Laten we ook de ontwikkeling van de mensen op aarde eren want het is pas sinds kort dat een vrouw meer waard is dan een hond. Nog niet in alle culturen maar in bijna alle.

Ik denk niet dat je dit onderwerp kunt belichten zonder naar het grotere plaatje te kijken. Het is ook pas sinds een aantal jaren dat we tot de conclusie zijn gekomen dat concentratiekampen zoals Auschwitz niet OKÉ zijn voor onze medemens. Helaas moet ik hier ook weer bij zeggen in de meeste landen op aarde. En als je dan nagaat dat Auschwitz lijkt op de penthouse van het Hilton in vergelijking met hoe veel slachtdieren leven, voordat mensen ze in de supermarkt of restaurant kopen, dan lijkt het voor de zogenaamde ‘geholpen’ (huis)dieren wel de hemel op aarde.

Helaas zijn veel mensen nog te ongevoelig en merken niet dat het horror vlees waar zo op aan het sabbelen zijn onderdeel is van de oorzaak waarom ze continu latent ongelukkig zijn en/of hun kinderen zwak/ziek en misselijk.

Hoewel ik zelf nog geen duidelijk antwoord weet op de vraag van mijn vorige blog ben ik er wel van overtuigd dat als aliens, onze baby’s zouden ontvoeren, om te geven aan hun kids voor hun verjaardag, als knuffels, als tijdverdrijf, er een oorlog zou uitbreken in onze melkweg.

Natuurlijk zullen hier mensen voor of tegen zijn zonder te beseffen dat, dat, niet boeiend is. Het enige dat belangrijk is, is, dat jij 100% gelukkig bent. Welzijn en welzijn ervaren, NU, daar gaat het om. Zolang je niet kunt begrijpen wat de meesters bedoelde met je naasten liefhebben, blijft je bezeten door wat je meent te bezitten en is het koninkrijk der Hemelen niets meer dat wat vage woorden van een man, waar je een paar vrije dagen per jaar aan hebt overgehouden.

Davy Diekstra
Lichtwerkers Nederland


Holistisch Doorgronden & Ontwortelen

Robert Bridgeman

Transformatie Coachopleiding - Start 14 oktober 2019


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    ira J (zaterdag, 04 mei 2019 19:21)

    Het is denk ik maar net hoe je 't bekijkt. Misschien "ontneem" je 'n ziel (om als hond) & jezelf de mogelijkheid de liefde, groei & lessen te leren die jullie samen te leren hebben. Liefde is ook oordeelloos & met vertrouwen elk levend wezen (elke ziel) in zijn waarde laten & zijn pad te laten lopen - hoe onbegrijpelijk, moeilijk, pijnlijk, hartverscheurend, weerzinwekkend, gruwelijk, etc het voor ons als mens ook is. De aarde is nu eenmaal 'n zeer zeer pittige & uitdagende, maar ook zeer waardevolle leerschool om deze groei als ziel te kunnen maken (zowel als "dader" als "slachtoffer"). Daar kiezen wij als ziel bewust voor. Leven & laten leven. Alles gaat precies zoals 't "moet" gaan. Hartegroet ira