Dierenvriend of Dierenbeul? ♥ Davy Diekstra ♥ Lichtwerkers Nederland

Een trotse vegan dame heeft twee honden en een kater, is zij een dieren vriend of een dierenbeul?

Veel kritiek is er op dierentuinen omdat het uiteindelijk toch gaat om dieren in gevangenschap. Deze dieren hebben vaak een behoorlijk stuk land, kunnen paren en zijn samen met hun eigen soort en soms meerdere soorten. Maar hoe staat deze logica in verhouding met de zogenaamde huisdieren die een paar vierkante meter woonkamer hebben als leefomgeving?

Mijn oma vertelde mij dat voor en vlak na de tweede wereldoorlog bijna niemand honden of katten als huisdier had. Zeker na Paris Hilton is er een honden trend ontstaan, maar wat is het gevolg voor deze honden in de praktijk?

Honden worden in het algemeen niet gekocht om het dier het beste leven te geven dat bij het soort hoort. Vaak is het fijn als wandelmaatje, tegen de eenzaamheid en veelal ook voor contactgestoorde die niets anders hebben om te knuffelen.

In dit blog neem ik geen standpunt in maar ben heel benieuwd naar jouw standpunt. Wat vind jij van de vegan dame die zo lief lijkt, omdat een groot deel van haar leven om haar beesten draait.

Deze dame heeft geen idee dat de honden en kat een eigen taal hebben en natuurlijke moordenaars zijn en praat tegen de dieren alsof het baby’s zijn. Hierdoor is er geen balans en is er veel geblaf als iemand haar voordeur binnenkomt. Dit was ooit meer geblaf maar is nu gelukkig minder, omdat ze de penissen en de vagina kapot heeft gemaakt van de dieren en zijn ze iets kalmer.

Het uitlaten van de dieren kan alleen maar met een strakke lijn en ze hangt vaak als een windsurfer in de tuigjes. Dat hierdoor de ruggetjes, nek en heupen van de honden kapot gaan, dat komt al helemaal niet in haar op, ze is een dierenvriend.

Sinds 2 jaren is ze vegan en daardoor vindt ze zichzelf nog meer een dierenvriend, ze eet namelijk geen vlees of vis.

Het is nooit in haar opgekomen dat het goedkope dieren-eten ook vlees en vis is waar vaak nog meer dierenleed aan plakt dan mensen eten. Ze sponsort dus letterlijk wel een hoop dierenleed terwijl ze een heel ander beeld heeft over zichzelf.

Ze woont 3 hoog op een flat en ze houdt zoveel van de kat, dat ze die liever binnen houdt met het gevolg dat er een dik gecastreerd beestje, een leven lang een aantal rondjes kan lopen op een paar vierkante meters.

Toch meent de dame zelf dat ze heel goed is voor haar dieren en ze mogen ook iedere avond bij haar in bed met haar knuffelen, wat objectief haar hele seksuele leven samenvat. Zolang ze andere betaalt om te doden zodat ze haar beesten dode dieren kan voeren lijkt het een sprookje.

Wist je dat als kinderen als baby worden geboren als seksslaven en sluw worden getraind als dieren, alle seksuele handelingen, van pijpen tot anale seks, een spelletje voor ze is? Tot de MEGA verbazing van de mensen die ze uiteindelijk bevrijden; is seks/verkrachting voor deze kinderen vaak een spelletje.

Als een peuter na iedere pijpbeurt het lievelingssnoepje krijgt dan smaakt dat naar meer en zijn deze kinderen enthousiast als een hondje die achter een bal aan rent. Soms hoeft het niet eens een snoepje te zijn en is de honger te pijnlijk dat een kind alles voor eten doet. Het verschil is natuurlijk wel dat een mens in staat is tot liefde en een dier maximaal zijn trouwheid kan geven.

De overeenkomst tussen de baby’s/peuters/kinderen en huisdieren is dat ze eigendom zijn van iemand en niet vrij zijn zoals natuurlijk. Deze dieren en mensen hebben allemaal een eigenaar en daar zit het woord eigen en het woord naar in. Het zal dus niet als een verrassing komen dat veel psychologen beloning en straf zien als mishandeling, de twee kanten van één munt. Daarom mijn vraag aan jou; “Is de dame uit dit verhaal een dierenvriend of dierenbeul?”

Davy Diekstra
Lichtwerkers Nederland


Aarden van de nieuwetijdsenergie

Healing op afstand met Lichtwerkers Nederland & Lea van der Eem

Donderdag 9 mei van 20:00 uur - 20:45 uur


“A healer is not someone that you go to for healing. A healer is someone that triggers within you, your own ability to heal yourself.” 


Shift Your Reality

Robert Bridgeman & Altazar Rossiter


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Aline Verheij (donderdag, 02 mei 2019 10:51)

    Lieve Davy, ik denk dat situaties als deze niet per se in zulke absolute termen beschreven kunnen worden. De dame in kwestie tracht haar steentje bij te dragen aan het verminderen van dierenleed, hetgeen zonder meer positief is. Wellicht kan voorlichting en dus kennis haar op de andere vlakken helpen de leefsituatie van haar huisdieren te verbeteren. Maar om het onjuist handelen van mensen met huisdieren te vergelijken met kindermisbruik vind ik wel erg kort door de bocht