De energie van mei ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Mei is een maand met een onderliggende 8-trilling, wat betekent dat je duidelijk zal zien waar of met wie je uit balans bent.

Het is de voorlaatste maand van een afwerkcyclus, die afloopt eind juni, en dat maakt altijd dat er een zekere druk kan gevoeld worden om dingen nu écht aan te gaan pakken, om op te lossen wat oplossing nodig heeft, en in balans te brengen wat niet oké is.

 

De 8 maakt dat je een goed gevoel zal hebben wanneer je sinds juni 2018 (de vorige 8-maand) inspanningen hebt geleverd om je denken, emoties en handelen wat lichter te maken.

Je zal voelen dat het beter met je begint te gaan, dat je stilaan je weg begint te zien, dat het makkelijker loopt en je merkt dat het Universum écht welwillend is. Je groeit in vertrouwen, in je Zelf en je toekomst.

 

Wees niet teleurgesteld wanneer je merkt dat je inderdaad op enkele aspecten van jezelf, je leven of relaties helemaal uit balans bent. Wees blij dat je het ziét, en dat je alle potentieel hebt om verandering aan te brengen daar waar het nodig is. Je wordt immers gedragen door een reusachtige vernieuwingsgolf die je steeds opnieuw duwtjes in de goede richting geeft, als de kracht van de oceaan die golf na golf op het strand laat rollen. Aan jou om die duwtjes te zien, om een helpende hand aan te willen nemen, en vooral om het nodige te doén.

 

Dit is immers ook een maand van actie, geen tijd om rustig achterover te leunen en te kijken wat het Universum je brengt. Voortijdig alle transformatie staken omdat je denkt dat je doel dichtbij is, kan je langer dan nodig van je droom-manifestaties af houden, en dat zou jammer zijn, na al die inspanningen van de voorbije jaren. Neem dus regelmatig tijd om terug te keren naar de stille Bron in je Zelf, en te luisteren.

 

Sta open voor jouw Hoogste Wijsheid, en laat je hierbij niet verblinden door het valse stemmetje van je verongelijkte, gekwetste, bange ego, dat alle goede raad van je Hoger Zelf of van anderen afwijst. Vraag in die momenten van stilte telkens opnieuw naar jouw eigen hoogste visie wat betreft de dingen waar je klaarheid over wil, en je zal klaarheid krijgen. Aan jou om er wat mee te doén.

 

Er is beweging in het relatieveld. Deze maand zie je duidelijk waar je energie verliest aan wat of wie niet meer bij je hoort. Je kan het niet langer opbrengen om lang in een energieveld te vertoeven waarin je je heel ongemakkelijk en gedraineerd voelt, en waarin je voelt dat er langs elkaar heen wordt gepraat, en de andere niet echt hoort of wil horen wat je zegt. Dit is geen veroordeling van het energieveld en de staat van zijn van anderen. Ieder heeft zijn eigen weg en plan. Soms lopen onze wegen even parallel, soms kruisen ze elkaar, en soms ga je gewoon een heel andere weg op, en dat is allemaal helemaal goed.

 

Maar je ontdekt ook hoe relaties die wél zijn afgelijnd op je eigen steeds meer afgelijnde zélf een ware zegening zijn, en hoeveel liefde, steun en waardering je kan delen samen. Er wordt nu heel wat genetwerkt vanuit de hogere velden, mensen die samen wat gaan neerzetten worden bij elkaar gebracht. Deze maand kan je dit duidelijker dan anders voelen. Het is alsof een onzichtbare vinger je die mensen aanwijst die samen eenzelfde stuk van het goddelijk plan neerzetten. Dat gaat altijd gepaard met vreugde vanuit hart en ziel, en ook een stukje opwinding, want er wordt gevoeld dat eindelijk een begin van creatie gemaakt wordt, en dat is een verademing, na al die afbraak van vorige jaren.

 

De Nieuwe Maan in Stier op 4 mei geeft je de moed nieuwe gewoonten aan te nemen. Nieuwe gewoonten aannemen vraagt inspanning, focus en een grote bereidheid tot verandering. Het is immers zo makkelijk om verder te lopen in oude sporen, die zo vertrouwd zijn, maar waarbij je je steeds slechter voelde de voorbije tijd, omdat je wist dat ze niet goed (meer) zijn voor je. Het is alsof je vervelt, als een slang die zijn oude huid afwerpt. Alsof je je oude afgedragen kleren eindelijk kan loslaten. en dat je kan onzeker en wat angstig doen voelen, maar ook heel fris en vernieuwd, en geeft je een stuk meer zelf-vertrouwen.

 

Het is aan jou om te kijken welk deel van jezelf de grootste vernieuwing nodig heeft. Misschien is je lichaam toe aan wat heraflijning, met andere voeding, meer beweging, meer frisse lucht, of wie weet een grondige check-up bij de dokter. Misschien zijn het je emoties, waarbij je de nood voelt om oude woede, wrok of verdriet definitief los te laten, zodat je verder kan. Of je worstelt misschien nog met bepaalde overtuigingen, vaak meegebracht vanuit de kindertijd, of de maatschappij om je heen, die je verhinderen je échte authentieke Zélf te leven. Misschien kan je energieveld wat opfrissing, vernieuwing, schoonmaak en uitbreiding gebruiken. Het beseffen is één ding, er écht iets aan doén is het allerbelangrijkste.

 

Volle Maan in Schorpioen op 18 mei geeft je nogmaals een duidelijke aanwijzing waar je nog wat los te laten hebt, wat je dient te veranderen om meer harmonie in jezelf en je leven te brengen, en waar je je échte Zelf het meeste tegenhoudt. Het is alsof deze Volle Maan nog wat extra licht werpt op wat heel de maand door actief is, en dat is goed. Ook brengt deze Volle Maan extra licht naar wat wél goed, mooi en helder is in jou en in je leven. Je ziet je eigen zegeningen veel duidelijker, je bent dankbaar om wat je al hebt verwezenlijkt, en je ziet de weg vooruit een stuk duidelijker.

 

Tenslotte zetten al deze processen zich nu ook veel duidelijker door in groepen, zoals het gezin, de familie, de spirituele groep, ‘het werk’, de maatschappij. Er zullen dus duidelijke signalen worden getoond dat er verandering aankomt én hard nodig is. Velen zullen het gevoel hebben dat het karma bijna is opgelost, dat het bijna klaar is, wat een algemene tendens is voor 2019. Er lopen veel zielscontracten af dit jaar, wat veel opening en vernieuwing brengt naar volgend jaar toe.

 

Heel boeiend allemaal, maar denk toch maar regelmatig aan je lichaam, dat al deze veranderingen draagt en neerzet. Koester het, het is een prachtig en wonderlijk geschenk, dat veel te vaak als vanzelfsprekend wordt gezien.

 

Keep the Faith

Fran Tielemans
www.maitreya.be

Foto: Annemiek Webbink

Vipassana Meditatie Retraite

Robert Bridgeman & Dingeman Boot

6 t/m 13 mei 2019 Landgoed Terra Nova Frankrijk


Diepgaand zelfonderzoek. Diepe inzichten. Diepgaande transformatie. Nog enkele plaatsen beschikbaar.

 

Openen om te ontvangen

Lichtwerkers Nederland & Lea van der Eem

19 mei  t/m 16 juni 2019

Online vier weken programma


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.