We zijn verbonden met het universum. En zo maken we ons eigen universum ♥ Luc van Ewijk ♥ Lichtwerkers Nederland

De wereld is niet tegen ons. En lang niet zo slecht als we denken. Of erover lezen. Nee, we zijn vergeten dat de wereld voor ons en door ons is gebouwd.

Het universum is als een veld. Denk aan het spel minecraft. Het universum bouwt de blokken voor je. En je mind richt het in. Bewust of onbewust. Je ziel bepaalt de grote lijnen, die we maar slechts gedeeltelijk zien. Zo kan ons ego ons al niet van tevoren blokkeren. Van ''oh nee, dat is veel te zwaar. Dacht het niet. Dat ga ik niet doen.''

Het is dat we altijd verbonden zijn met het universum. Wij zijn ook het Universum. Mits we voelen. Zo simpel is het. Een goed gevoel is een JA van het universum. Het past bij jouw unieke weg.

Een gemiste afspraak of iets wat niet doorgaat zijn je gidsen die je naar een betere weg begeleiden. Ze maken het makkelijk voor je. Ze zijn niet tegen jou. Ook al lijkt het soms van wel.

Je bent dan nog nooit zo blij, als je gezakt bent voor bijvoorbeeld een examen of weer een afspraak hebt die niet door gaat. Wanneer je dit beseft, kun je lekker in de zon gaan zitten. In plaats van heel de ochtend gaan studeren. Ze gunnen me mooi weer. Lekker bakken dadelijk.

Je ego maakt het vaak moeilijker dan dat het is. Je moet hard werken Luc. Terwijl het gevoel zegt dat het al goed is. Creëren is plezier maken. Haast is er niet. Want we hebben tijd genoeg. Mits we met de stroom mee gaan en gewoon lekker meedrijven.

Laat het los. Door het gewoon zo te laten zijn. Alles komt, alleen niet altijd nu. Met het gevoel van wachten lijkt het moeilijker. Maar dan ben je niet in het nu moment. Daar is geen wachten. Het zijn slechts nieuwe cadeautjes die je wat later uit mag pakken. Voor ons zijn we heel het jaar lang jarig want het leven is een feest. Vier je creaties, elke dag.

We leren hier op aarde. Om te herinneren wie we zijn. De onvoorwaardelijke liefde. Laten we die donkere mist maar eens op trekken. We zijn namelijk geen slaven en ook geen slachtoffers. Het leven is niet zwaar. En je hebt geen lot. Je hebt alleen je eigen stroom. Je eigen creatie. En verschuif als je niet tevreden bent met je creatie nu.

Leef je leven vol op je eigen potentie. Geloof je er nog niet in?  Dan zie je ook nog niet je doel. Ga er maar in geloven. Geloven is zien. Die donkere wolken die komen zijn je eigen zelf afkeer. Breng je aandacht weer naar binnen. Je doorziet het. Het kan niet meer met je spelen. Omdat jezelf bewust bent dat je aan het spelen bent. Dat is simpel weg wat creëren is.

Laat dat gekke kind in je maar tevoorschijn komen. Trek erop uit en laat je zien. Mooie scripts gaan uitkomen en dat is heerlijk. Leve de nieuwe tijd. Verlichting maakt het leven simpeler en eenvoudig. Mits jij je eigen donkere mist niet wilt oplossen. Laat je eigen licht jezelf weer bereiken. Dat is het.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

Download hier Luc's gratis spreukenboek


Bridgeman

Opleiding Meditatie Trainer

Start 4 juli 2019 of 12 november 2019


Lichtwerkers Nederland & Lea van der Eem

Openen om te kunnen ontvangen

Online vier weken programma


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 
Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland