De confrontatie aan gaan met jezelf ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Het kan best zijn dat de hoge trilling van deze week én het begin van de Pluto retrograde afgelopen woensdag wat heeft losgemaakt in je.

Deze retrograde brengt je meest dringende transformatiestukken zo sterk naar boven dat je ze niet meer kan negeren, en dat kan je behoorlijk dooreenschudden, triggeren en/of boos en teleurgesteld maken.

En toch kan je dan niet anders dan de confrontatie met jezelf aan te gaan, proberen in te zien wat er kan ingezien worden, om te vormen wat veranderd mag worden, en totaal los laten wat steriel, verkalkt en blokkerend is geworden. Dat vraagt moed, inderdaad, maar je weet ook dat nu aanpakken de bevrijding en het nieuw begin van morgen is.

Let wel op om geen toxische ladingen van boosheid of wrok naar mensen om je heen te projecteren, die op een of andere manier hebben bijgedragen tot het bewuster worden. Je focust je dan beter op je Zelf, en zoekt dan best zelf uit hoe om te keren wat scheefgegroeid was in je denken en voelen en handelen. We zijn immers allen 100 % verantwoordelijk voor ons zelf, we kunnen het beslist ook zelf weer rechttrekken.

En inderdaad, het is deze week energetisch weer behoorlijk druk - wat je kan ervaren door loomheid, overdag behoefte aan slaap, onrustige of weinig slaap 's nachts, hitte-opwellingen, oor- of sinusproblemen, moeizame vertering, emotionele buien enzovoort. En dan blijft het altijd gissen naar de oorzaak natuurlijk, en elke bron heeft daar weer zijn eigen interpretatie over.

Er zijn de quasi aanhoudende coronaire gaten op de Zon, met dus grotere hoeveelheid zonnewind. Er is het feit dat we ons in een Zonne-minimum bevinden, waardoor er veel meer kosmische straling het magnetisch veld van de Aarde én ons eigen energieveld/zenuwstelsel binnenkomt. (kan je volgen op spaceweather.com).

Er is het feit dat de meesten onder ons 'omzetters' zijn - grote hoeveelheden 'licht' verwerken, bewust en/of onbewust, waardoor je je in deze tijden voortdurend in een bepaalde mate van ontgifting bevindt. In de oude tijden was het verwerken van straling van Zon en maan en Sterren heel natuurlijk, want men leefde grotendeels in en met de natuur. Terwijl we nu in huizen wonen vol elektrische straling, we de hele dag door computeren of kijken op smartphone en Ipad, draadloze netwerken door ons heen stralen, en te weinig contact hebben met ons eigen lichaam, en de natuur. En dit laatste is de komende jaren steeds belangrijker voor al wie spiritueel evolueert. Ook het lichaam wil mee.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


Extra ondersteuning


Wil jij extra begeleiding ontvangen met het omgaan van hoge energie? Bestel dan de audio opname '' Omgaan met hoge energie dagen''. Vanwege de bizar hoge energieën geven wij een tijdelijke korting van €5,00. Jouw bijdrage wordt dan €10,00 ipv € 15,00.


Transformatie Retraites

 Op landgoed Terra Nova in Zuid Frankrijk

Bridgeman  Terra Nova Center


Lichtwerkers  & Lea van der Eem

Het aarden van de Nieuwetijdsenergie

Donderdag 9 mei om 20:00 uur


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.