Wie zijn wij: Davy Diekstra ♥ Lichtwerkers Nederland

Lieve lichtwerker,

 

Mijn naam is Davy Diekstra en ik ben in Nijmegen geboren bij bijzondere ouders.

Een moeder die een soort van adel was/is van hele rijke ouders. Een vader, ook van rijke ouders maar zonder hun support, begon min of meer als zwerver aan zijn psychologie studie.

In die tijd was dat een studie die niet werd gerespecteerd maar dat heeft mijn vader niet tegengehouden; één van de beroemdste en meest geliefde professoren in de psychologie te worden/zijn.

 

Verder ben ik opgegroeid met 2 toffe broers. Een oudere broer die min of meer de beste risicomanagement software in de wereld heeft ontwikkeld en een salsa pro is en een jongere broer die zich heeft ontpopt tot een beroemde advocaat die net als mijn vader veel in de media te vinden is.

 

Mijn weg is ook weer heel verschillend van mijn broers omdat ik niet ging studeren maar naar de Canarische Eilanden ging na mijn VWO. Ik kwam hier al snel van terug om te beginnen met een makelaardij's opleiding. In Leiden een poosje gewerkt bij een makelaarskantoor tot deze ‘logische’ carrière gang abrupt tot een einde kwam.

 

Een Chemo advies van een dokter in het LUMC  bleek voor mijn trein een duidelijke wissel te zijn. Doordat ik het advies van de dokter in het LUMC negeerde en voor mijn gevoel de ‘dood’ accepteerde veranderde alles in mijn leven. De mensen in mijn directe omgeving waarvan ik hoopte op aandacht vanuit mijn slachtofferrol, waren eerder boos, dat ik het advies negeerde van de arts, dan een bron voor mijn zielig zijn op op te laden. Ik voelde mij helemaal alleen!

 

Met dank aan deze omstandigheden werd ik opnieuw geboren in het wonder dat het leven is. Genezing klopte aan mijn deur en ik was open voor ieder avontuur. Al snel had ik een computerbedrijf met 10 plus man personeel wat de katapult bleek voor mijn broers software carrière. Door verschuivingen in het IT klimaat veranderde ik de BV in een stratenmakersbedrijf met 30 man personeel terwijl ik in Zwitserland en Duitsland grote farmaceutische bedrijven aan het runnen was.

 

Ik verhuisde naar Luzern en later naar Baden Baden, verkocht de bedrijven en verhuisde naar de Canarische Eilanden om daar 7 jaren te genieten van het leven. Voor honderdduizenden euro’s verschillende guru’s over te laten vliegen om zo veel mogelijk aan mijn eigen ontwikkeling te doen. Dit lukte blijkbaar beter dan ik had verwacht en het leven drukte bij mij weer eens op reset. Ik ging van een genummerde BMW cabrio collectie en een prachtige villa met zwembad, sauna etc., op het duurste plekje op het eiland, naar een zwerversbestaan.

 

Hoe kan je anders een antwoord vinden op de vraag wie je echt bent? Ook dit was een prachtige tijd en mijn avontuur ging via Schotland naar Dubai en voor ik doorhad wat er aan de hand was, gaf ik les op universiteiten in Duitsland over risicomanagement aan professoren en directeuren.

 

Ik ontmoet een jeugdliefde en een jaar later sta ik met mijn dochter in mijn handen. Tijdens het papa zijn, bouw ik een praktijk op in de alternatieve geneeskunde met alle voorwaarden voor de verzekering van de cliënten. Dan wordt twee jaar later mijn zoon geboren en ik geniet van deze prachtige kinderen, wat een geluk en wat een liefde!

 

Nog voor mijn zoon zijn eerste verjaardag viert, leer ik van het Nederlands rechtssysteem, dat eeuwen vrouwen als minder heeft gezien dan mannen, vrouwen martelde op vele manieren en zelfs geen stemrecht gunde, iets is doorgeslagen in deze tijd en vaders is gaan discrimineren. Na iedere dag intensief contact met mijn kinderen komt abrupt een einde en heel mijn familie wordt de omgang ontzegd met de kinderen.

 

Dit leed zorgt voor bizar veel zelfdoding bij vaders maar leidde bij mij persoonlijk tot de volgende mega transformatie in mijzelf. Hier komt Denise in mijn leven en twee liefdevolle spirituele mensen komen voor het eerst in een vredevolle en liefdevolle relatie.

 

Denise had van een arts begrepen ongeneeslijk te zijn en ervaart al snel dat dit onzin is door haar vertrouwen in mij en mijn onvoorwaardelijke liefde en respect voor haar. Ik kom voor het eerst thuis bij een trouwe liefdevolle dame. We nemen beide een andere carrière en worden mediums en hieruit wordt het kind Lichtwerkers Nederland geboren.  

 

Lichtwerkers Nederland is geen religie maar eert dat dit de tijd is van vele meesters en dat de tijd van één meester voorbij is. Heel veel prachtige mensen maken lichtwerkers Nederland tot wat het nu is. Deze heerlijke verzameling van blogs die wij ongecensureerd plaatsen is ondertussen zo groot, dat als je vandaag op koningsdag 2019 begint met lezen, je pas in 2020 klaar bent met die reis.

 

Een mooiere, spirituele, liefdevolle, gezonde, vreugdevolle, lichtere wereld is zeker mogelijk en hier bij Lichtwerkers Nederland bouwen heel veel mensen aan de brug naar die wereld, waar de schrijvers en de lezers een net zo belangrijke taak vervullen.

 

Dankjewel lieve lichtwerker!

Davy Diekstra
Lichtwerkers Nederland


Lichtwerkers Nederland in samenwerking met Bridgeman


Lichtwerkers  & Lea van der Eem

Het aarden van de Nieuwetijdsenergie

Donderdag 9 mei om 20:00 uur


Lichtwerkers  & Lea van der Eem

Openen om te kunnen ontvangen

Online vier weken programma


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Margriet (zaterdag, 27 april 2019 19:21)

    Wat mooi dit kijkje in het leven van jou als mede oprichter van dit verruimende platform!