Tegen je eigen weerstanden aan botsen: hoge energiedagen ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Een periode van grote Licht-instroom brengt altijd onrust mee. in jezelf - je denken, emoties, lichaam en leven. Maar ook rondom jou en in de maatschappij.

Donkere kantjes worden plots zichtbaar, je ziet je geconfronteerd met je eigen schaduwstukken, en met die van anderen.

Hoe groter de onbalans, onvrede en kloof tussen de liefde die steeds aanwezig is in de puurste kern van elk Zélf en de gekwetste persoonlijkheid, hoe groter de behoefte om de eigen duisternis naar buiten te gooien, om ze te projecteren op anderen of om anderen pijn te doen.


Velen kunnen zich in deze week enorm gestretcht en diep vermoeid voelen. De hoge trilling maakt dat je hoog kan gaan, en je daar zeer goed bij voelt. Maar je kan ook diep gaan, net omdat er daar dingen liggen die je vanuit je Hoogste Zelf wil opgelost krijgen, en dat zijn dan net die dingen waar je vanuit je lager zelf, je persoonlijkheid, moeite mee hebt, weerstand naartoe voelt, bewust of onbewust. Dit alles is echt eigen aan 2019. Tegen je eigen weerstanden aan botsen. Het aan de kant schuiven, je ogen sluiten en overgaan tot de orde van de dag. Om dan even nadien weer keihard tegen je eigen muren te knallen. Dit is een jaar waarin het helpt heel eerlijk te zijn met jezelf, inzicht proberen te krijgen in je blinde vlekken, en steeds weer proberen te luisteren naar die wijze, liefdevolle stem diep in jou, die je zacht maar duidelijk influistert wat belangrijk is voor je. En goed te zorgen voor jezelf, jezelf te koesteren, want je weet: op elk moment ben jij de moeite waard. Jij bént het waard.

Fran Tielemans
www.maitreya.be

Omgaan met hoge energie dagen


De energie op aarde is aan het verschuiven van een lagere naar een hogere trillingsfrequentie. Deze overgang wordt wel de overgang naar de nieuwe tijd of van de derde naar de vijfde dimensie (en hoger) genoemd.

In stappen komt er nieuwe energie naar de aarde die de oude energie los trilt. Op sommige dagen komt er veel nieuwe energie jouw systeem binnen, op andere dagen is het rustiger. Soms komt er zoveel energie, dat het moeilijk te verwerken is voor jouw lichaam. Zij kent de nieuwe energie nog niet en heeft tijd nodig om deze te kunnen ontvangen en aarden. Je lichaam heeft tijd nodig om zich opnieuw af te stemmen.

 

Als je gevoelig bent, kan je o.a. het volgende ervaren op dit soort dagen: vermoeidheid, hoofdpijn, spanning rond keel, borst of middenrif, het gevoel het druk te hebben en over te lopen, stress, intense gevoelens, snel geïrriteerd, met rust gelaten willen worden, niet goed kunnen zakken in je lijf of aarden, enzovoorts.

 

Deze opname is fijn om te luisteren tijdens zo'n hoge energiedag. In de opname word je begeleid om al die binnenkomende energie te geleiden door je lichaam; om de energie te kanaliseren. Daardoor voelt de nieuwe energie niet langer als chaotisch en onrustig. Door je lichaam als kanaal te gebruiken, verbind je je met je lijf. Je raakt meer geaard. Tegelijkertijd word je verbonden met je innerlijke rust en stevigheid.

Wil jij extra begeleiding ontvangen bij het omgaan met hoge energie dagen? Vanwege de bizar hoge energie geven we een tijdelijke korting van €5,00. Jouw bijdrage is dan €10,00 ipv € 15,00.

Grounding your Souls Energy

Altazar Rossiter & Bridgeman


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.