Als ik dood ben... huil dan maar niet om mij ♥ Denise Diekstra ♥ Lichtwerkers Nederland

Als ik dood ben... huil dan maar niet om mij.

Ik besta misschien niet meer in de vorm zoals je me kende maar ik zal eeuwig voortleven in je hart. Ik leef en lach in iedere herinnering als je ervoor kan kiezen mij levend te houden in al je verdriet. En mijn herinnering niet uitbant door de intense pijn die het met zich meedraagt.

Als ik dood ben... droog dan maar je tranen. Het is niet nodig mij te  missen als ik altijd naast je sta. Een hand leg op je schouder, terwijl ik tegelijkertijd ook troost bied aan de andere mensen die mij missen.

Ik ben pure positieve energie, hoog vibrerend zoals de hemel. Een staat van zijn waar ook jij toegang tot hebt, in je leven nu op aarde. 

Als jij mij niet kan waarnemen terwijl ik me kenbaar maak als je vraagt om een teken van mijn aanwezigheid betekent dat, dat jij en ik ons bevinden op een andere frequentie.

Als je lacht en als je straalt, als jij het naar je zin hebt in het leven en jouw hart verlangt naar mijn aanwezigheid hoor je plotseling ''ons'' nummer op de radio. Of songteksten die ineens bij je binnenkomen als jij open staat te ontvangen; met een rustig hoofd en een ontvangend hart. Als je lacht naar het leven en als jij jezelf naar een staat van vreugde kan verschuiven komen onze trillingen overeen voor zover dat mogelijk is op aarde en kan er een energieuitwisseling plaatsvinden.

En als je toch moet huilen, omdat ik dood ben, sta het dan toe en laat het je maar overweldigen. Aanvaard het maar met open armen en een gebroken hart en sta alle gevoelens toe die als een intense storm door je lichaam willen razen. Sta maar toe dat gevoel volledig te ervaren, ook als de pijn je op je knieën dwingt terwijl ik naast je sta, als een stralende vuurtoren.

Wil je proberen deze pijn te omarmen, hoe intens deze ook is? Wil je proberen jezelf te verlossen van de brokstukken die je hart zwaar maken en jij jezelf van de liefde laat afsluiten in die zelfgemaakte gevangenis? Verstopt. achter een stevige muur, verborgen, van al het moois het leven op aarde te bieden heeft.

Omarm alle gevoelens van zwaarte en gemis van mijn heengaan, de oneerlijkheid zoals die op aarde beleeft kan worden, onbewust van het grotere perspectief. Laat alle gevoelens er maar zijn en huil maar, huil maar lieverd. Je realiseert je dat jij door deze intense overgave opruimt. Wetend dat het leven altijd eeuwig is.

Ook ben je bewust dat inhouden en binnenvetten een prijs heeft waar je op den duur voor betaalt met je gezondheid, zonder uitzondering.

Huil maar lieverd want dat ruimt op. Als je jezelf kan overgeven aan je verdriet en je letterlijk overgeeft in de wc.  Herinner mij niet in mijn laatste momenten, herinner mij met een lach. 

Ruim al die energie maar op omtrent mijn overlijden. Mijn lijden is over en jij kan kiezen jezelf te bevrijden van jouw lijden zonder over te moeten gaan. Dat is het cadeau van een hogere staat van bewust zijn. Mijn boodschap is daarom ook: leef je leven en leef je leven voluit en intens. Geef jezelf als een meester van de nieuwe tijd de sleutel die zal leiden naar je eigen bevrijding. 

En als ik dan dood ben en jij hebt jezelf toegestaan jezelf te bevrijden en alle beklemmende en blokkerende energie losgelaten, al het verdriet tot aan de dichtgeknepen keel aan toe, dan zal een licht door die opengereten borstkas zijn weg naar buiten vinden. Liefde, is dan wat overblijft. Liefde, is dan jouw nieuwe punt van aantrekking.

Want dan wéét je en dan lééf je, dat ik niet dood ben, dat ik levendiger dan ooit ben en dat ik nu beter voor jou kan zorgen dan dat ik ooit kon in mijn leven op aarde.

Huil maar, als je voelt dat huilen de hoogste keuze is ondanks de laagste trilling.

Laat gaan die tranen, ook de druppels zonder betekenis, puur omdat het zo voelt. Dat wij elkaar nooit meer zouden kunnen aanraken. Een knuffel, een kus, een kort bezoek. Bij elke traan die van jou over die wangen mag rollen ben je dichterbij die heling die je zoekt buiten jezelf, om die innerlijke leegte op te vullen of te verdoven. 

Als je denkt dat ik dood ben en weg ben en onze paden nooit meer zullen kruisen, blijf je ontroostbaar en op slot en zal je niet echt in contact kunnen treden met mijn hart die altijd al in de jouwe aanwezig was en zal blijven. Opgeslokt van verdriet. Geblokkeerd en verstijft. 

Je zal me altijd met je meedragen als een afdruk in jouw blauwdruk. Alle lessen die we samen leerden, de groei de we samen maakten en de bedoeling van ons samenzijn op de aarde.

Herinner mij met een lach en uiteindelijk de dankbaarheid mij gekend te hebben. De mooie momenten van een vreugdevol samenzijn, al hebben er altijd vage slingers gehangen van mist door mijn beperkte bewustzijn tijdens mijn reis op aarde. Vergeef me omdat ik wist niet wat ik deed, door mijn eigen tekortkomingen en mijn eigen gebrekkige zelfliefde.

Huil maar goed als je eindelijk durft toe te geven aan jezelf dat het nodig is om los te laten. Deze ''goeie tranen'' zijn bedoelt als genezing, het loslaten van de zelfopgelegde beperkingen vanuit het gemis, terwijl ik raad fluister in je oor, in overeenstemming met je hart.

En dan... na al die tranen en na elk tranenmoment, steeds weer een laag dieper in jezelf, zal je mij pas echt kunnen ontmoeten, het ontmoeten van wie ik nu daadwerkelijk ben. Los van mijn aardse standpunten, overtuigingen en los van mijn eigen gekwetste kindsdelen ben jij nu vrij te kiezen onze band in stand te houden als jij er klaar voor bent.

Dan zal de onvoorwaardelijke liefde in mij eindelijk de onvoorwaardelijke liefde in jou kunnen ontmoeten.

Denise Diekstra
Lichtwerkers Nederland


Lichtwerkers  & Lea van der Eem

Openen om te kunnen ontvangen

Online vier weken programma


Bridgeman

Transformatie Coach opleiding


Lichtwerkers  & Lea van der Eem

Het aarden van de Nieuwetijdsenergie

Donderdag 9 mei om 20:00 uur


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland