Je creëert je eigen wereld ♥ Robert Bridgeman ♥ Lichtwerkers Nederland

Er is een ding zeker in het leven en dat is dat alles continu verandert. Alles beweegt, gaat op en neer, rijst en valt.

 

Op school hebben we vroeger wel geleerd dat alles uit trillende moleculen bestaat maar om een of andere reden hebben we nooit de link gelegd naar onszelf.

 

Als je tegenwoordig roept: “Alles is energie” dan kijken mensen je aan met een blik van “daar heb je weer zo’n zweefteef”. Maar het is waar.

 

Wetenschappelijk aangetoond door onder andere Albert Einstein.

 

Alles trilt, alles. Dus ook jouw lichaam, jouw gedachten, jouw emoties en de woorden die je uitspreekt. Allemaal bewegende deeltjes. Je bent dus eigenlijk een energieveld dat zich over deze planeet beweegt.

 

Als energieveld ben je onlosmakelijk verbonden met alle energievelden om je heen. In feite zijn we één groot energieveld met z’n allen. Dat wat op 1 plek in dat veld gebeurd, heeft impact op het hele veld. Realiseer je wat dat betekent: jij bent energie, je moeder is energie, je vrienden zijn energie en zelfs het ongeluk dat je buurjongen vorige week had is energie. Het gesprek met je collega is energie en zo verder. En je hebt meer invloed op de energievelden om je heen dan je denkt.

 

De trilling van jouw energieveld, bepaalt de realiteit waar je in leeft. Je trilling bepaalt hoeveel geld je verdiend, hoeveel zorgen je je maakt, of mensen je aardig vinden of niet, hoeveel liefde je ontvangt en hoe vrij je bent in je handelen. Hmm… Zou dat betekenen dat als je je trilling wijzigt, je realiteit wijzigt? Exact, jij kunt met je trillingsniveau een groot deel van je realiteit bepalen.

 

Hoe? Daar zijn de meningen over verdeeld. Sommigen zeggen dat dat kan door middel van de Wet van de aantrekkingskracht. Die zegt: “Alles is energie en gelijk-trillende energie trekt elkaar aan. Dus door te vibreren op een bepaald trillingsniveau trek je je gewenste realiteit zo naar je toe”. Het boek “The Secret” vertelt hier uitgebreid over en ook leraren als Abraham Hicks en Bob Procter en Jack Canfield hebben hier hun lezingen over. Anderen, met name spiritueel leraren, zeggen: “Alles is 1 dus er is geen verschil tussen jou en je omgeving. Er valt dus ook niets naar je toe te trekken. Je bent het hele veld (lees: de hele wereld) en kunt dus manifesteren wat je wilt.

 

Beide lezingen zijn waar, ieder op hun eigen niveau. En er zijn nog veel meer manieren om er naar te kijken. Op het hoogste niveau is alles bewustzijn en zijn wij de manifestatie van dat bewustzijn. Maar daar schrijf ik een volgende keer over. Voor nu is het belangrijk om te begrijpen dat je meer invloed op de wereld om je heen hebt dan je denkt. Ook is het goed om te weten dat je aantrekt wat je bent en niet wat je graag wilt. Zoals jij in het leven staan, wat jij gelooft, jouw trauma’s, ontwikkeling en diepere wijsheid bepalen hoe je leven eruit ziet. Als je dus andere resultaten in je leven wilt zien is het daar, diep binnenin jezelf, waar de verandering begint.

Shift Your Reality Retreat

8 t/m 13 juli 2019 op landgoed Terra Nova in Zuid Frankrijk


 Ben jij een lichtwerker die openstaat voor zeer diepgaande energetische bewustzijnsverruiming en heling?

 Heb jij het verlangen je spirituele evolutionaire proces flink uit te breiden?

 Ben jij toe aan inzichten, wijsheid en ervaringen die verder gaan dan je tot nu toe hebt ervaren?

 

Robert Bridgeman en Altazar Rossiter delen de missie om impactvolle transformaties te faciliteren en daarmee bij te dragen aan de collectieve, maatschappelijke en individuele heling van de mensheid. Deze retraite is exclusief opgezet voor lichtwerkers die zich – in samenwerking met het hogere zelf, de ziel en de universele intelligentie – vergaand willen verdiepen in de spirituele bestaanslaag.

Aan het einde van deze retraite heb jij meer bewustzijn over en inzicht in:

 Hoe de matrix waarin we leven exact in elkaar steekt

 Hoe jij je los kunt maken van de matrix

 Jouw contact met je innerlijke goddelijke essentie

 Hoe jij kunt werken aan opschoning van innerlijke programma’s die de matrix dienen

 Hoe jij je kracht kunt verankeren om zodoende optimaal het universele licht en de liefde te belichamen

Het Programma


Dergelijk transformatief energiewerk kan alleen experimenteel worden geleerd. Dat komt doordat we te maken hebben met iets wat zich onder onze mentale en emotionele reacties bevindt en zo onze ware gevoelens en wijsheid voor ons verbergt. Dat betekent dat we de mentale conditionering en de emotionele triggers en reacties moeten opruimen om onze kracht te ontdekken.

Tijdens deze retraite ervaar je en geef je ruimte aan:

 De helende kracht van het universele licht en de liefde

 De helende kracht en dynamiek van de groepsenergie

 Meditatie

 Zelfreflectie

 Zelfexpressie

 Muziek

Dinsdag t/m vrijdag

Het programma bestaat uit meditatie, yoga en soms een ochtendwandeling. We ontbijten gezamenlijk en na het ontbijt heb je tijd voor jezelf. Vervolgens is er een ochtend- en middagprogramma met verschillende healing circles. We werken alle dagen met – en in – een groep die vormt zich als een helende cirkel. Wat er precies gebeurt binnen deze helende cirkel valt van tevoren niet te voorspellen. Wat er gezegd moet worden, wordt gezegd. Wat er moet gebeuren, gebeurt. We brengen de energie van de ziel in het fysieke lichaam en kunnen bijvoorbeeld de behoefte krijgen om te lachen, te dansen, spontaan verdriet te uiten of een andere uitingsvorm die het ‘clearing proces’ ondersteunt.

Kortom; integratie van inzichten en wijsheid die jouw perspectief over de wereld zullen shiften.

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Pamela Kribbe channelt Jeshua

Online zondag 5 april om 20:00 uur ❥ in het teken van het corona virus: wat het wereldwijd teweegbrengt, wat de spirituele betekenis ervan is en wat daarin de rol is van lichtwerkers. 

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 

Bezoek aan de praktijk uitsluitend op afspraak


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland