Het uitspreken van jouw Waarheid ♥ Els van Dam ♥ Lichtwerkers Nederland

Wanneer je jouw visie op de wereld wilt delen, wanneer je jouw waarheid wilt vertellen omdat je vanuit je kern weet en vanuit je diepste Zijn vóelt dat het nodig is om mensen wakker te schudden, om mensen bewust te maken, blijf dat dan vooral doen.

Je beschadigt er niemand mee zolang je maar spreekt vanuit jezelf en vanuit integriteit en zuiverheid.

Zolang het een waarheid is die vanuit jóu komt en niet overgenomen is, waarmee ik wil zeggen dat je begrijpt wat je zegt en daarachter staat. Wanneer dit anders is, wordt dit gevoeld en word je niet serieus genomen.   

Mensen die jou niet (willen) begrijpen en nog niet zover zijn, zullen vanzelf uit je vizier verdwijnen. Wees hier dankbaar voor en laat los, want jij hoeft hier niets mee. 

Iedereen heeft een eigen waarheid. Een zogenaamde Persoonlijke Waarheid. Daar is niets mis mee, ook niet wanneer die waarheid afwijkt van jouw waarheid. Een persoonlijke waarheid is namelijk ALTIJD afhankelijk van de mate van het bewustzijn dat op dat moment in iemand aanwezig is, dus ook in jou. 

Met andere woorden: 

Een waarheid weerspiegelt de mate waarin iemand 'wakker' is en kan dus, net als de persoon zelf, evolueren.  Niets meer en niets minder.  Terugkomend op de tekst waarmee ik deze blog begon:   Wanneer je behoefte voelt om jouw intrinsieke waarheid te delen met anderen, begin dan met het verleggen van je focus. Leg de focus op jezelf en op jouw binnenwereld in plaats van op de buitenwereld. Werk aan je zelfvertrouwen en je innerlijke kracht zodat je mensen met een andere waarheid, dus met een ander bewustzijn, geen macht meer geeft om jou te verstikken. Zorg ervoor dat je niet meer afhankelijk bent van de goedkeuring van anderen. Dit komt niet alleen jou, maar uiteindelijk iedereen ten goede.

Innerlijke kracht werkt door alles heen en wordt zichtbaar en voelbaar wanneer jij het zèlf hebt ontdekt. Ontwikkel jezelf, vergroot je bewustzijn, vind jouw kracht, jouw waarheid, jouw persoonlijkheid. Alleen jìj kunt jouw kracht ontdekken en inzetten. Waar wacht je nog op?

'Zoekt en gij zult uwZelve vinden'

Lieve groet, 

Els van Dam

www.praktijk-levenskracht.nl


Bridgeman


Lichtwerkers & Helder Bewust Zijn

Openen om te kunnen ontvangen


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Lichtactivatie Leeuwenpoort

 Zaterdag 08 - 08 om 20:00 uur ❥ Lea van der Eem

 www.gaia.com ❥ Klaar voor een volgende stap?Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland