Het wonder dat we zijn ♥ Marjon Hornung ♥ Lichtwerkers Nederland

Ons lichaam zit wonderbaarlijk in elkaar. Alle bouwstenen vormen samen ons lichaam. En de aarde.

Net als de aarde wil ook ons lichaam altijd in balans zijn,  goed kunnen functioneren en leven. Om goed te functioneren heeft ons lichaam heel veel verschillende levens processen: spijsvertering,  immuunsysteem,  hormonaal systeem,  etc.

Als er ergens een hapering is door wat voor reden dan ook, heeft ons lichaam vaak nog een plan B om rond die problemen heen toch verder te kunnen gaan. En waarschijnlijk ook nog wel een plan C, etc.

Zo ontzettend veel weten we namelijk nog niet hoe alles in elkaar past en samen werkt.

Was er niet recent nog een nieuw orgaan gevonden? Te gek om te denken dat,  omdat wij mensen niet weten wat de functie van iets is, het dus geen nut heeft?

Alles is belangrijk en heeft nut. Anders was het allang verdwenen.  

Zo denkt wel de reguliere zorg: wat ontbreekt vervangen we, te veel remmen we. Zonder volledige kennis over hoe ons lichaam in elkaar steekt en welke samenwerkingen er allemaal zijn. En ook zonder inzicht wat voor precieze effecten dit ingrijpen heeft op de rest van ons lichaam. Maar vooral zonder te weten wat de oorzaak is.

Een voorbeeld die we zo veel gebruiken in ons leven: het is ook super handig om te kunnen bepalen wanneer jij ongesteld wilt zijn (niet!) door het gebruik van de pil. Maar een systeem zo gevoelig voor de kleinste hormonale verandering,  hoe zal dat omgaan met een synthetisch hormoon waar ieder spoor van subtiliteit ontbreekt en wat als een bulldozer overal door en overheen walst?

Nog één: Cholesterolverlagers (Statines), wat is eigenlijk de functie van cholesterol en waarom is het verhoogd? Door het cholesterol niveau te willen verlagen is er een achtbaan aan gevolgen,  tot diep in iedere cel,  met grote gevolgen. Zo kan ik nog wel door blijven gaan.

Door de oneindig gecompliceerde wisselwerking in ons lichaam heeft elk synthetisch medicijn ook veel meer interacties met andere systemen dan alleen de plek waar het voor bedoeld is. Bijwerkingen wordt dat genoemd, al is het gewoon ook vallend onder de werking van het middel. En omdat iedereen uniek is en net anders in elkaar kan steken, zijn die voor iedereen ook weer anders. Net als ons DNA. Daarin aan gaan passen gaat gevolgen hebben die wetenschappers waarschijnlijk niet voor ogen hadden.

drie-eenheid

Hoe ik ons zie is een super ingewikkeld en knap in elkaar stekende bouwstenen (atomen en elementen uit het periodiek systeem), wat met elkaar cellen, organen, lichamen bouwt, die allemaal bij elkaar worden gehouden door onze lichaamsenergie. Die zorgt dat we leven. Die ook onze ziel verbindt met ons lichaam.

Deze drie-eenheid is zo verbonden, dat als er 1 niet meer functioneert, de rest uit elkaar valt, stopt met functioneren en dood gaat. En juist deze levensenergie, die zo hard werkt om ons te helpen functioneren en helen, wordt door de reguliere zorg genegeerd.

Mensen die wel spontaan genezen, worden een uitzondering en onverklaarbaar genoemd. Daar geloof ik dus niet zo in. We kunnen allemaal helen, met de juiste hulpmiddelen. Of zelfs helemaal zelf zonder hulpmiddelen, al zal dat echt niet makkelijk zijn. Ook met hulpmiddelen niet, trouwens. Want vaak betekend het een grote ommezwaai in je leven: andere instelling, andere prioriteiten, andere leefstijl, en gaan zien bij jezelf wat er mag (moet!) veranderen om weer gezond te kunnen worden.

Hoe veel makkelijker is het wel niet om te geloven dat jou ziekte van buitenaf komt, iets waar jij helemaal niets aan kunt doen. En dat je daarvoor medicatie kunt slikken die zorgt, dat je ook geen last meer hebt van je klachten. Terwijl je levensenergie die klachten voor je maakt, om te laten merken dat er iets is wat alleen maar erger wordt als je er mee door blijft lopen!

Behandel jezelf als het wonder dat je bent, ondanks alle zelfde bouwstenen ben jij wie jij bent en is er niemand anders zoals jij. Op de hele wereld niet. Ik vind je waard om in jezelf te investeren en aan je gezondheid, je heelheid, te werken. Vind jij jezelf ook waard om te kiezen voor je gezondheid?

Marjon Hornung
www.praktijk-hornung.nl


Bridgeman


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Starseed Special Transmissie en meditatie

Wieteke Koolhof channelt Arjun van de YahYel op zondag 25 april om 20:00 uur

 

Nieuw! Verlichtingsactivatie

Zondag 9 mei om 20:00 uur door Davy Diekstra

 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise DiekstraLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland