Leef jij vanuit jouw Goddelijke Vrouwenkracht? ♥ Tamara Beekmans ♥ Lichtwerkers Nederland

Een vrouw draagt alle wijsheid van de wereld in zichzelf. Door middel van meditatie kan ze hier bij komen.

Vrouwelijke meditatie is een reis naar je persoonlijke essentie. De behoefte van vrouwen om vaak te starten met meditatie is om hun innerlijke rust te integreren in hun leven waardoor ze meer inspiratie opdoen, de behoefte om in contact komen met hun hogere zelf. Juist vanuit de leegte, juist vanuit haar midden. Het gaat er alleen om dat jij als hooggevoelige vrouw je weer her-innert dat je deze toegang tot jouw innerlijke wereld weer her-vindt.

Dit herinneren is een zeer diepgaand proces dat geen gebruik maakt van woorden en oefeningen (op de mannelijke wijze, waar helemaal niets mis mee is en geweldig voor mannen werkt, maar niet voor vrouwen).

De basis van vrouwelijke meditatie is juist stilte. Meditatie en spirituele processen moeten bij de hooggevoelige vrouw in overeenstemming zijn bij haar vrouwelijke energiepatronen. Dit betekent dat we dit niet op de mannelijke manier moeten doen, zoals het ons wel geleerd wordt in onze westerse wereld. Bij ons werkt het echt anders, de enige manier om daar voor jezelf achter te komen is het zelf uit te gaan proberen. Dit betekent niet te gaan mediteren vanuit discipline, eerzucht en verplichting vanuit jezelf. Maar vanuit vreugde en ontdekking, uit plezier en ook wel uit dankbaarheid waardoor je de verbinding met je hart voelt. Vrouwelijke meditatie heeft nóóit iets te maken met zelfbeheersing of afstand nemen van jezelf, maar eerder met integratie, acceptatie, vrolijkheid en liefde!

Als jij als hooggevoelige vrouw je in de vrouwelijkheidsmodus bevindt, als jij op een fijne manier in overeenstemming bent met de vrouwelijke energiepatronen, kun je automatisch en ook veel gemakkelijk en natuurlijker mediteren. Hierdoor kom je in aanraking met jouw Goddelijke Vlam (hogere zelf), zo noemen ze dat. Als jij je met je hogere zelf verbindt en met je licht verbonden bent, stroomt de kracht op een natuurlijke wijze je wezen binnen en zo kun jij een opening maken om je innerlijk te transformeren naar een hoger bewustzijn. In deze vrouwelijke modus ben je vanzelfsprekend in een meer ontvankelijke en open toestand.

Maar wat is dat nu die vrouwelijk Godinnenkracht

Voor iedereen betekent dit wat anders. We zijn allemaal geboren met de Goddelijke Vlam in ons. Dit nietige, onzichtbare deeltje heeft het vermogen om ons terug te voeren naar onze oorsprong, naar ons Goddelijke zelf binnen in ons. Dit bewustzijn kan zich in ieder mens ontwikkelen, als het maar wordt gekoesterd. Over de plek waar het zich precies bevindt bestaan verschillende theorieën. Maar óf dit kleine nietige zaadje zich verder per persoon ontwikkelt, hangt van de persoon zelf af! Dit noemen ze ook wel spiritualiteit.

Spirituele ontwikkeling betekent je eigen wezen op de bron of licht richten zodat het optimaal kan ontplooien. Dit heeft ook heel veel met vrouwelijkheid van doen. Want wanneer een vrouw hier bewust mee bezig is, dan kan ze in verbinding komen met deze Goddelijke vlam en hieruit vanuit het hoogste bewustzijn ontvangen, door dit zaadje regelmatig water te geven, groeit het!

Dit is een reis naar de essentie en anderzijds manifestatie van het hoogste bewustzijn en van de vrouwelijke helende kracht die nu zo nodig is hier op Moeder Aarde. Onze tijd is nu gekomen. Het is nu aan de vrouw om op te staan en vanuit dit gegeven haar bijdrage te leveren aan deze nieuwe wereld die er al is en soms ook zichtbaar wordt! Het is nu tijd dat de westerse vrouw in actie gaat komen, ook om haar zielenopdracht te gaan leven, vanuit haar Goddelijke vlam die ze in de wereld zet. Vanuit haar hogere bewustzijn en natuurlijke kracht die zij weet vast te houden en weet neer te zetten in haar Wereld! In onze wereld! Mag ik je eraan her-inneren dat nu jouw tijd is gekomen. Het is Nu tijd dat jij op gaat staan en gaat doen wat jij moet doen. In elk weekend van het jaarprogramma kom je weer in aanraking met jouw eigen Goddelijke vlam. Die innerlijke kracht, jouw voedingsbodem waarop je je leven kunt gaan inrichten. De effecten van deze her-innering zijn zeer groot en zo fijn!

Geïnspireerd door :Vrouwelijk manifest van M.D. Piontek

Tamara Beekmans
www.vrouwenkrachtacademie.nl


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.