De lente herinnert je eraan. Dat jij jezelf in het zonnetje mag gaan zetten ♥ Luc van Ewijk ♥ Lichtwerkers Nederland

Wat wil jij dit jaar? Dein je mee op de golven van overvloed en liefde of verstop jij je nog voor jezelf terwijl de storm steeds zwaarder wordt?

De drama om je heen wordt steeds pittiger. Mensen worden steeds ongelukkiger en willen nog harder verstoppen.

Kies voor de trein naar jezelf. Want dat zal je geluk en overvloed brengen. Laat jezelf zien en je zult gezien worden. Je hoeft alleen in je eigen waarheid te geloven.

Het maakt niet uit dat je omgeving je maar raar vindt.

Alsof jij je nieuwe ideeën nog kan verbergen. Jij weet wat je kan. En dat maakt het dat het ook komt.

Ja, lekker op de nieuwe energie want dat is waar je mee kunt knallen. Je blaast zo een nieuwe record in een minuut of 10. Net of je high bent van de muziek zoals op een goed feest, heerlijk is dat. Maar geef jezelf ook nog genoeg.

Wanneer je jaloers bent zie je jouw wens bij een ander gebeuren. Heb je te weinig seks? Ook dat maakt dat je moeilijker in verbinding bent met jezelf.

Overvloed vloeit net als de liefde. Alleen met seks komen daar lichaamssappen bij vrij, er ontstaat een nieuwe energie tussen jou en de ander.

Ik ben nogsteeds single en ben het eigenlijk best wel beu. Wil een heerlijke vriendin. Reageren mag. Het artikel draait nu verder door net zoals de muziek.

Uit die winterslaap nu. Verbreed jezelf niet in spieren maar in hoe vaak je uit je comfortzone komt. Doe eens wat anders. Want dan krijg je simpelweg ook een ander resultaat.

Zie al die dubbele getallen maar eens en zie hoe goed jij het doet. Besef maar hoe bijzonder jij bent. En hoe geweldig jouw talent is. Dat is wat jou gaat uitbetalen.

Eindelijk een plek waar je volledig jezelf kan zijn. Zonder de drama van andere mensen. Een heerlijk vakantie maar dan voor altijd.

Je wordt getest want je weet dat het komt. Dat jouw realiteit steeds meer aan het ontspringen is. De warmere temperaturen zorgen ook voor een groeispurt. Rustig aan, ga niet te hard want dan verlies jezelf. Jezelf wil ook mee. En hoort daarbij aan de nieuwe energie te wennen.

Je lijkt weinig inspiratie te hebben omdat je ook op het terras mag zitten. Jezelf wil leven. Naar buiten uit je saaie gebruikelijke omgeving. En wordt gezien.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl


Holistisch doorgronden & Ontwortelen

Robert Bridgeman


Lichtwerkers & Helder Bewust Zijn

Openen om te kunnen ontvangen

Online vier weken programmaBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates requiredLichtactivatie Afronden 2020 Openen 2021 ( 12 - 12 )Lichtactivatie
De energie van 2021 AAN ( 10-01 )Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland